Kryon: – Lady Gaia – Meditatie Energie-oefening

Kryon: Lady Gaia
Meditatie Energie-oefening
.

Gechanneld door: Barbara Bessen

15 juli 2011
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lady Gaia, onze Aarde spreekt.

Een meditatie-oefening voor jullie.

Ik wil jullie nu uitnodigen voor een oefening in de vorm van een meditatie die jullie toont en laat merken hoe jullie gelijktijdig de energieën van Moeder Aarde en die van de Bron in je lichaam kunnen integreren.

Voor deze meditatie verzoek ik jullie om je een weide voor te stellen, een weide die jullie bevalt. Misschien is het een weide die heel dichtbij je woning ligt of ver weg op een van je vakantie-lievelingsplekken.

Misschien hebben jullie ook een fantasieweide, een plek die jullie zelf hebben geschapen. Bemerk het gras onder je voeten en stem je helemaal af op deze plek. Luister of je vogels hoort kwetteren of het ruisen van de wind.

Misschien is er een meer of de zee in de nabijheid en hoor je her ruisen van de golven of het kabbelen van het water. Neem de omgeving intens waar en geef jezelf een precies beeld van je weide.

Kijk nu of er een gelegenheid is om te gaan zitten. Dit zou een grote steen kunnen zijn, een boomstam of een mooie bank die in de buurt staat. Je zult een zit mogelijkheid vinden. Neem plaats en geniet er een moment van, daar te zijn.

Merk dan op dat je met blote voeten de aardbodem beroert. Vraag nu de Aarde met zuivere intentie om versterkende energieën, misschien heb je ook een bepaalde verzoek zoals een lichaamsdeel dat overspannen is, dat uitgeput is door de vele arbeid etc. Concentreer je nu op je voeten en merk hoe prachtige energie in hen stroomt.

Beginnend bij je voetzolen gaat zij verder in je enkel. De energie kan warm of koel zijn, kan met krachtige warmte zijn verbonden en een kriebel of een vibratie veroorzaken.

Geniet ervan hoe de energie in je knie, je dijbeen en in je buik stroomt. Als je blokkades hebt in de omgeving van je buik, zoals dit bij veel mensen het geval is, zul je bemerken dat de kracht van de Aarde daar een beetje blijft en het gebied reinigt.

Dit kan voor een druk in je zorgen, er kunnen tranen komen om dan te eindigen in een heerlijke ontspanning. Laat gewoon los.

De energie stroomt verhelderend in je solar plexus en gaat hiervandaan hoog in je hart. Hier blijft zij en vormt een groot veld zoals een zon.

Geniet van dit gevoel. Als je bereid bent om verder te gaan met de meditatie concentreer je dan op je hoofd en neem waar hoe de Goddelijke energie uit de Bron naar boven komt.

Misschien merk je dat deze krachtige energie anders aanvoelt. Ik denk dat je hem lichter vind, bijna zwevender.

Kijk nu hoe zij verdergaat en je hele hoofd doorstroomt, daarbij op enkele punten, misschien in het midden van de pijnappelklier, even blijft rondhangen en iets in gang zet.

Misschien worden je hersenhelften gesynchroniseerd. Dit kan aanvoelen alsof zij worden verschoven. Laat het gebeuren zonder het te beoordelen.

De energie stroomt verder in je derde oog en lost daar misschien een blokkade op. Verder gaat het, naar de keel toe. Ook dit is een belangrijk punt dat veel reiniging nodig heeft. Voel het en kijk wat er gebeurt.

Op de weg naar het hart activeert de energie iets in je thymusklier en stroomt dan verder richting de aarde-zon.

Nu verenigen de beide energieën zich in je hartgebied, zij versmelten tot een grote zon. Blijf zolang je wilt in deze sterke kracht.

In verkorte vorm kun je deze meditatie ook in een werkpauze of bij een andere gelegenheid uitvoeren, als je niet zoveel tijd hebt.

In de komende bijdrage stel ik jullie de meditatie: “Aan de Aarde zijn geen grenzen gesteld” voor.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen