Kryon – Lady Gaia – Meditatie-oefening

Kryon – Lady Gaia – Meditatie-oefening

Gechanneld door: Barbara Bessen

2 september 2011
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lady Gaia, onze Aarde spreekt.

Verdere meditatie-oefeningen.

Aan meditaties en ontmoetingen met de Aarde zijn geen grenzen. Probeer plaatsen en methoden naar je eigen smaak uit.

Hebben jullie je al met kristallen uit mijn laatste artikelen beziggehouden? Er zijn er zeker een of meer naar jullie toegekomen en hebben jullie er een of meer in huis, misschien een rozenkwarts, of een amethist?

Neem vaak een van hen in je hand, verzink je erin en luister naar wat hij je te vertellen heeft.

Misschien zijn het ingevingen of bemerken jullie rust en een goed gevoel in je hart.

In tegenspraak met de beschrijvingen in vele boeken maak ik geen specificaties over groepen kristallen. Elk is individueel en kan zich op jullie instellen. Zij hebben ook bewustzijn en zijn met alles verbonden en zij zullen merken wat jullie nodig hebben.

Barbara’s persoonlijke ervaringen:

Mijn huis was enige jaren geleden met veel kristallenen stenen uit alle delen van Duitsland, in alle hoeken en gaten bezaaid. Bij een verhuizing een paar jaar geleden heb ik in alle rust alle kristallen in de hand genomen en heb hen gevraagd of zij nog bij mij wilden blijven. De meeste vroegen erom verder te mogen gaan.

Ik heb toen opgespoord waarheen en naar wie deze kristallen willen gaan. Er kwam toen spontaan in mijn hoofd aan wie ik hen verder kon geven. Op deze manier en wijze zijn vele van hen nu in andere handen en doen daar hun dienst.

Met de stenen die ik heb gevonden heb ik hetzelfde gedaan. Sommige gaf ik door en andere kwamen in mijn tuin terechtof in een andere tuin en enkele zijn teruggegaan naar hun vindplaats. Sommige liggen in bloemenvazen.

Ik heb ook geleerd dat als ik een steen bij de zee of ergens anders tegenkom die mij goed bevalt en ik hem wil meenemen, ik eerst vraag of hij wil meekomen. Vaak komt er een: “Nee!”

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen