Kryon: Meditatie en oefening met de Natuurwezens

Kryon: Meditatie en
Oefeningen met de Natuurwezens

Gechanneld door: Barbara Bessen

4 mei 2012
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Een meditatie-oefening voor jullie – Contact met de natuurwezens.

De mogelijkheden om contact met de wezens der natuur op te nemen zijn veelvuldig. Overal en altijd als jullie buiten zijn biedt zich de gelegenheid aan om hen te voelen en te horen. Jullie kunnen in het park voor een struik gaan zitten en helemaal in stilte gaan, je hoofd van gedachten bevrijden en om contact met een elf of een fee vragen. Als het bij de eerste keer nog niet zo goed grijpbaar of voelbaar voor je is, wees er dan van verzekerd dat het de volgende keer beter zal gaan.

Zoals reeds verteld  zijn zij vaak zeer schuw en hebben de laatste jaren weinig opmerkzaamheid van de mensen ervaren. Zij controleren je misschien op je eerlijkheid en duurzaamheid. Oefen je in geduld.

Verdere meditatie-oefening, contact met de aardwezens

Contact met de aardwezens kan gebeuren bij alle tuinwerk of bij nieuwe bouwprojecten. Ik ken mensen die hun architect de opdracht voor het plannen van een huis pas gaven nadat zij de mening van de aardwezens hadden ingewonnen.

Met de natuur verbonden te zijn, zoals het in Lemurie was, is het doel van vele mensen. Wat mooi!

Vraag de feeën en elfen van je kamerplanten je mee te delen wat je voor hun verdere groei kunt doen. Luister naar de ingevingen die komen. Misschien merk je dat je hen meer aandacht zou moeten schenken of dat de plaats waar de plant staat niet optimaal is.

Soms zijn substanties van andere planten of mineralen nodig als de plant vol parasieten zit. Het zal jullie misschien verbazen, maar eigenlijk heeft een plant zeer weinig nodig.

Een goede plek, de steun van de feeën en zorg en liefde van mensen.

De oerenergie, het prana, zorgt voor goede groei. Mest, dat door de mensen wordt aanbevolen is in de meeste gevallen overbodig. Hoe was het ook al weer: Alles begint in de geest, ook de groei van een plant. Deze prachtige begeleiders nemen vaak een te beklagen taak op zich om de mensen te dienen. De plant of de bloem kan een spiegel voor jullie zijn.

Bekijk je planten op die manier, dat is zeer onthullend.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen