Kryon: Meditatie Horen en Voelen

Kryon: Meditatie Horen en Voelen.
Meditatie met Kristallijnen Tonen uit Lemurie.

Geschanneld door: Barbara Bessen

27 januari 2012.
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Meditatie horen en voelen.

De kunst om met kristallen tonen op te wekken was ook in Lemurie heel bekend. Er was daar een instituut, ja, zo kan men het noemen, dat een kristalinstrument had dat door hoog-ingewijden werd bespeeld. Dit instrument had vele mogelijkheden. Het droeg bij aan algemene harmonie, het deed de Aarde goed want de kristallen resoneerden met de aardkern en het kristalorgel, zo zou men het instrument kunnen noemen, had verbinding met andere planeten.

Het was als een snoer van tonen dat voor deze verbinding zorgde. Een diepe communicatie op geestelijk niveau kwam uit dit instrument. Mij ontbreken de woorden om dit goed uit te drukken.

Ook hier bied ik jullie aan om het zelf te horen en te voelen. Zijn jullie bereid? Ik neem jullie bij de hand voor een kleine tijdreis naar het Rijk der hemelse Tonen van Lemurie. Volg mijn hand, mijn leidingen voel je naar een zaal verplaatst die de vorm van een kathedraal heeft, en neem dit fantastische instrument waar. Het is groot en het wordt door een mens bediend. De verschillende grote kristallen worden gestimuleerd. Voel het. Ik laat jullie nu alleen. Het is zeer aanbevelingswaardig om je met de KRACHT VAN DE TONEN bezig te houden. Er wordt steeds meer goede informatie in boeken aangeboden. Mijmer een beetje en laat je inspireren.

Channelaars die muzikale inspiratie ontvangen bieden toondragers met Lemurische en Atlantische gezangen aan. Een heerlijke kunst om Goddelijke vibraties op te kunnen wekken. Zelfs in koren hebben mensen elkaar gevonden om zichzelf en anderen op deze manier te plezieren.

Barbara’s persoonlijke ervaringen.

In heel Duitsland en ook in andere landen is het zingen van boventonen, ondersteund of begeleid door een monochord, zeer geliefd. Het monochord is een instrument dat bepaalde toonfrequenties produceert en af en toe wordt ingezet.

Men ligt languit en het instrument is daaronder, zogezegd rug aan rug met degene die ligt, en wordt zo gespeeld. Of het is een versie die op de buik van een patiënt gelegd wordt. Misschien zijn er ook nog andere soorten. Het gaat erom de vibraties van de tonen van het monochord in resonantie te krijgen met de vibratie van het lichaam en daardoor dissonanten te neutraliseren. Daarbij kunnen plaatjes en beelden naar boven komen.

Het is een goede kunst om patronen opzij te schuiven als men aan bepaalde thema’s werkt. Dit proces wordt ondersteund door het zingen van boventonen. Deze ervaring heb ik al een paar keer gehad. Interessant genoeg had ik dan altijd een ontmoeting als ik mij in diepe processen bevond.

Een lieve bekende heeft mij daarmee vaak begeleid en gesteund. Ik ben steeds weer verbaasd hoe synchroon bepaalde dingen gebeuren. Als door een toverhand geleid neemt men de “juiste” beslissingen en de juiste mensen zijn ook toevallig in de buurt.

Hartelijke groeten.

Barbara Bessen