Kryon: Meditatie met Elohim

Kryon: Meditatie met Elohim.

Gechanneld door: Barbara Bessen

28 september 2012.
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Kryon: Meditatie met Elohim en opgestegen meesters.

Als het jullie aanspreekt, houd je dan bezig met de twaalf Goddelijke Stralen en in bereiken zoals de aan jullie toegewezen wezens. Het zijn Elohim en opgestegen meesters die deze stralen bevatten en zij behouden en sturen en maken zich graag met hen bekend. Aan elke straal is een kwaliteit toegewezen die de stap naar zelf verantwoordelijkheid op het Goddelijk pad helpt en bevordert.

Als jullie van de weide een vast ontmoetingspunt hebben gemaakt zal het voor jullie vanzelfsprekend worden om die vaak te bezoeken om geestelijke vrienden te ontmoeten, om gesprekken te voeren die je zorgen betreffen en om de heerlijke energie van de lichtwezens te voelen. Als jullie liever een andere plaats willen hebben kunnen jullie ook een piramide, een bepaalde ruimte, of een plekje aan zee uitkiezen.

Misschien veranderen jullie soms of voegen jullie er een detail aan toe. Of misschien doen jullie helpers het wel voor jullie. Misschien staat er bij een bezoek al een elf op jullie te wachten die jullie vaak begeleidt.

Barbara Bessen en haar persoonlijke ervaringen.

Ik geloof dat er vaak een verkeerde voorstelling is over het innerlijk zien. Ik hoor steeds weer in persoonlijke gesprekken met mensen: “Ik kan niet innerlijk zien, mijn derde oog is niet geopend.”

Dit is niet altijd hetzelfde en misschien zou men kunnen zeggen dat het ene nauw verbonden is met het andere. Het openen van het derde oog is een verhoging van het bewustzijn en dit hoeft niet altijd verbonden te zijn met innerlijke beelden op de oogleden.

Vele mensen verwachten heldere beelden zoals foto’s, zoals zij deze al kennen door het uiterlijk zien.

Het openen van het derde oog gaat ook samen met voorgevoelens, visioenen en helderziendheid en heldervoelen. Het visualiseren is ook scheppend en kan verkregen worden door oefening. De opening van het derde oog is ook een daad van genade die voorafgegaan wordt door toewijding.

Daarmee wil ik natuurlijk niet zeggen dat de Goddelijke genade niet ook naar allen toekomt die het visualiseren beoefenen.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen