Kryon: Meditatie-oefening Innerlijke Aarde

Kryon: Meditatie-oefening
Innerlijke Aarde.

Gechanneld door: Barbara Bessen

13 juli 2012
Vertaald vanuit het Duits door Henk Steur

Eigenlijk is een bezoek aan de innerlijke Aarde uiterst gecompliceerd. Jullie hoeven geen koffer te pakken en een reis naar de Noordpool of naar andere verre gebieden te maken.

Je sluit gewoon je ogen in uiterste en zuivere intentie en verzoekt of je deze innerlijke reis mag maken.

Je geestelijke leiders en de wezens van de Binnenaarde zullen er zijn en jou begeleiden. Weet doordat je weet dat je met alles bent verbonden, jouw reine intentie al bekend is.

Bedenk dat jullie nooit alleen zijn en dat jullie geestelijke helpers altijd om jullie heen zijn en jullie waarlijk op dit moment bij het lezen opporren om jullie aan te moedigen om zo’n reis te maken.

Alles wat jullie voor deze meditatie nodig hebben is een zetel of een sofa waarop jullie het je gemakkelijk kunnen maken omdat de meditatie-reis zeker iets langer gaat duren.

Of gaan jullie buiten op de grond liggen en begint jullie reis daar.

Misschien voelen jullie hoe een paar handen jullie sturen en jullie hen zachtjes volgen. Misschien zijn jullie zonder te reizen direct al op een plaats en werden jullie daar al verwacht. Experimenteer!!! Het begin kan misschien een beetje zwaar zijn omdat je verstand zich er graag tussen dringt en jullie vertelt dat dit allemaal toch onmogelijk is. Schuif het opzij en stem je af. Goede reis!

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen