Kryon: Meditatie: Reiniging – Contact met de geestelijke wereld

Kryon:
Meditatie: Reiniging
Contact met de geestelijke wereld.

Gechanneld door: Barbara Bessen

16 november 2012
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

 

Meditatie– Stappen in de geestelijke werelden.

Wij zullen nu gezamenlijk een paar stappen maken die het jullie makkelijker maken om in contact met de geestelijke wereld te komen. Allereerst willen wij graag jullie contactkanalen reinigen.

Sluit daarvoor je ogen en adem een paar keer diep in en ontspan je. Ga dan naar de geestelijke weide die jullie al kennen en ga op een bank zitten die in de nabijheid staat.

Neem de tijd om helemaal in deze situatie op te gaan.

Je zit op de bank en merkt dat er een wezen naast je gaat zitten. Een beetje verlegen merk je misschien mijn koperkleurige energie en mijn vorm op, de energie en de vorm van Kryon.

Ik sta mijzelf nu toe om je kanalen die voor de ontvangst van hogere energieën belangrijk zijn, te reinigen. Ik stimuleer ook enkele klieren. Kijk alsjeblieft naar wat ik doe. Misschien voel je hoe ik werk. Deze voorbereiding kan even duren.

Als je bemerkt dat mijn werk klaar is heb je zeker even een pauze nodig.

Misschien ben je ook uitgeput. Rust gerust wat uit en lees even later weer verder.

Als jij je over het algemeen voor de Goddelijke energieën meer zou openen zou je bij de dingen die je in het dagelijks leven doet, bewuster zijn en bewuster willen bewegen en handelen.

Doe alles langzamer, bedachtzaam en met volle overgave. Bewust iets doen of het nu het grasmaaien voor het huis is of inkopen doen, wil zeggen: je er helemaal bij betrokken voelen. Als je je diep inlaat met jouw handelingen en doen, hebben de hogere energieën, de wezens die jou begeleiden, de mogelijkheid om jou te inspireren.

Zij zullen jou met hogere vibraties begeleiden zodat je als door toverhand wordt gestuurd en jouw ervaringen je leven nog meer kunnen reinigen en verrijken. Begrijp je hoe ik dit bedoel? Je bewustzijn te openen wil zeggen: je voor het Goddelijke openen.

Denk daarover na. Leg de haast van alledag naast je neer. Zij zullen je de wonderen schenken die je zo graag in je leven zou willen ervaren. Geloof mij. Ik ben weliswaar niet geïncarneerd maar ik ken jou en vele andere wezens die nu als mens handelen en ik heb vaak gewisseld. Ik kan jouw leven niet met jouw ogen zien en toch kan ik begrijpen wat het betekent om mens te zijn. Mijn andere collega’s en ik weten wat jou in de huidige tijd goed doet en willen jou dit ook heel graag vertellen.

Als jij je bewust voor een communicatie opent, als je graag met ons wilt spreken, is dit in de huidige tijd geen probleem. Ook hier gaat de nieuwe inrichting van het magneetraster aan het werk. De verbinding met andere werelden met ons en jouw andere delen wordt door jouw zuivere intentie mogelijk.

Meer hoef je niet te doen, echt niet. Misschien heb je nog oude conditioneringen die in je zijn opgeslagen die jou dit niet laten geloven.

Je kunt je niet voorstellen dat dit zou kunnen lukken. Zou het niet prachtig zijn als je al jouw zorgen en de volgende stappen met jouw geestelijke helpers en je Hoger Zelf zou kunnen bespreken?

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen