Kryon: Meditatie: Zelfwaarde

Kryon: Meditatie: Zelfwaarde

Gechanneld door: Barbara Bessen

3 december 2011
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

 

Je heel veel bezighouden met Atlantis is niet zinvol als het de nieuwsgierigheid dient. Jullie opgave ligt hier en nu in de de tegenwoordige tijd want die vormt jullie toekomst. Als het er echter voor dient om in je kracht te komen, eindelijk je dienst oppakt, en eindelijk jullie zelfwaarde kennen, houd je dan bezig met Atlantis.

Hoe je dit moet doen? Sluit je ogen en vraag je geestelijk leider of/en je Hoger Zelf om jou te vertellen of er verdere excursies nodig zijn. Je zult voor je innerlijk oog waarnemen of je aan de hand genomen wordt om nieuwe herkenningsreizen te ondernemen.

Dan kun je nog beter uitvinden als je je meer met channelen bezighoudt, dan kun je dit vragen. Bij twijfel dien je erop te vertrouwen dat je helpers en je Goddelijke instantie hetgene inleiden dat nodig is en nu staat te wachten. Vertrouw op jezelf!

Noot:

Misschien bemerk je aan jezelf dat de nieuwsgierigheid heel sterk is om meer over de tijd van Atlantis te ervaren. Vaak is nieuwsgierigheid alleen maar een zoektocht naar bevrediging of een uitdrukking van verveling.

Daarop doelt ook de boulevardpers met hun sensatiebeluste nieuwtjes. Ik wil dit niet verder beschrijven. Jullie zullen weten hoe ik dit bedoel. Begrijp dat Atlantis een vruchtbare en vreeswekkende tijd was. Beide. Een goed voorbeeld van dualiteit. Richt voor een manier om in balans en verbondenheid met de natuur te leven je ogen op Lemurie. Daarmee wil ik niet oordelen, alleen zacht en in liefde sturen.

Barbara’s persoonlijke ervaringen

Ook ik heb oude ervaringen in mij opgeslagen, ik ben net zoals velen die nu op Aarde leven, een oude ziel en heb veel beleefd. Of exacter uitgedrukt, mijn ziel heeft veel beleefd.

Ik trok steeds weer een nieuw kledingstuk aan om te leren. Atlantis heb ik nooit overgeslagen en zo ben ik enkele nachten badend in het zweet opgewacht en zag mijzelf in grote watermassa’s vol puin drijven.

Ik bad dan Saint Germain of aartsengel Michael om reiniging. Dit gebeurde. Maar ik heb het gevoel dat er altijd nog restanten in mij zijn. Anderzijds mocht ik ook de “mooie” tijden aanschouwen. Ik zag mijzelf als priesteres in heerlijke gewaden met kristallen werken. Ik beleefde mijzelf als genezeres en ook als lerares voor geneeswijzen.

Ik zag mijn liefdeservaringen met partners. Enkelen ben ik in dit leven weer tegengekomen, hoewel vaak in vluchtige ontmoetingen.

Ook in mensen die naar mijn seminars komen herken ik vaak Lemuriers of Atlantiers. Dit is zeer spannend. Soms herinneren wij ons samen en moeten lachen en zijn verbaasd hoe dit alles Goddelijk geleid wordt. Het gaat er werkelijk om de oude Goddelijk gestuurde geneeswijzen weer vrij te maken en in te zetten en de harmonie van de Lemurische leefwijze opnieuw te ontdekken en te leven.

Tot voor kort mocht ik met twee aardige mensen in München, die met boventonen en gongs werken, nog een beslissende stap doen in de bevrijding van Atlantische energieën en patronen. Ik werd uitgenodigd voor een enkele sessie. De gongs hebben verschillende vibraties en zijn toegewezen aan planeten.

Voor het begon wist ik dat de vibraties van Mars en Pluto op de voorgrond zouden staan. Ik wist ook waarom als gelijk na de eerste gongslag een beeld van Atlantis opdook. Mars symboliseerde onder andere kracht en macht en Pluto toont ons de schaduwzijde  en gaat met ons in de diepste diepten. Ik ben een schorpioen en ben zeer vertrouwd met de energie van Pluto. Daarna ben ik door deze vibratiesnog eenmaal diep in Atlantis gedoken.

Ik zag de uitwerking van de ondergang op alle andere planeten van het Universum. Ik bemerkte de gehele draagwijdte. Toen werd ik door wezens liefdevol op handen gedragen toen de boventonen begonnen. Deze wezens wiegden mij en slingerden de oude patronen weg en zeiden tot afscheid: “Het is gedaan, sta op en doe jouw dienstverlening!”

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen