Kryon: Meditatiereis naar de Innerlijke Wereld

Kryon: Meditatiereis
naar de Innerlijke Wereld

Gechanneld door: Barbara Bessen

6 juli 2012
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Nu is het zover en kan ik jullie voor een reisje uitnodigen. Ik neem jullie weer bij de hand en geleid jullie naar de binnenaarde. Kijk, het is heel makkelijk, vertrouw mij. Ik leid jullie en jullie zullen merken dat wij direct in de Aarde gaan, zoals met een onzichtbare trein. Ik breng jullie door een tunnel naar een andere wereld. Jullie zullen meteen op een weide staan en op deze weide staat vol ongeduld jullie broeder uit Lemurië.

Hij verheugt zich allang op deze ontmoeting. Het zal voor de mensen op de buitenaarde snel mogelijk zijn, als hun bewustzijn zo is veranderd dat zij de hogere vibraties van de Lemuriërs met fysieke ogen kunnen waarnemen. Ik houd dit nu voor jullie innerlijke ogen.

Er manifesteert zich daar een liefdevol wezen, een mannelijke gestalte, kijk maar. Hij begroet jullie vol liefde en vreugde. En nu laat ik jullie alleen zodat jullie van deze ontmoeting kunnen genieten.

Om al deze bewoners van de Binnenaarde en hun levenswijze te beschrijven  zou ik vele hoofdstukken moeten vullen. Hier willen wij gewoon vertellen dat zij daar zijn en jullie moed inspreken om dit deel van de Aarde in de geest te bezoeken.

Houd dit geestelijk reizen niet voor minderwaardiger dan het uiterlijk reizen. Het zou kunnen zijn dat hetgeen jullie op deze geestelijke reizen beleven, veel echter is dan jullie zien en voelen op de aardse niveaus. Een deel van de Lemuriërs leeft sinds de ondergang van hun beschaving in de Binnenaarde. Zij hebben zich hoofdzakelijk in twee gebieden gesetteld en leven daar vredig. Zij zijn niet werkloos en houden zich veel met de mensen op Aarde bezig, werken met enkelen van hen die zijn ontwaakt en die zich voor hun kennis interesseren. Zij inspireren wetenschappers die zich met de natuur van de Aarde bezighouden.

Het contact met de broeders en zusters van andere planeten behoort ook tot hun taken. De Lemuriërs reizen niet veel, zij zijn een zeer “honkvast” volkje.

Zij houden hun vibratie constant op het vijfdimensionale niveau en kunnen echter als het nodig is een fysieke vorm aannemen om mensen te ontmoeten.

Dit doen zij met het oogmerk op hun ontwikkeling wel zeer zelden.

De Binnenaarde is ook aan de polariteit onderworpen. In haar bevinden zich verschillende stations van buitenaardsen die technisch hoog ontwikkeld zijn maar niet noodzakelijkerwijs uit allesomvattende liefde handelen. Vrienden uit het heelal die jullie en de Aarde uit liefde steunen en aan de heling van de planeet bijdragen zijn daar ook gestationeerd. De grootste basis is van de Siriërs. Ook randgroepen van vierdimensionale wezens zijn daar aanwezig. De mensen van de Bovenaarde hebben deze oorden en steden namen gegeven, dit wil ik niet doen. Ik houd het liever algemeen.

Naar ervaringen kunnen jullie in de geest zelf streven, al het verdere komt vanzelf. Als het tot jullie taak behoort zullen jullie het ervaren als het daarvoor het passende tijdraam is.

Weet dat jullie zowiezo op andere niveaus , in andere gebieden ’s nachts en ook overdag vele diensten verrichten waarvan jullie je niet bewust zijn. Misschien zijn jullie helers voor de Aarde en reizen door het binnenste der Aarde om daar schade en tekortkomingen te verhelpen en de aardkern weer te stabiliseren.

„Waarom is de aardkern instabiel?“, vragen jullie. Omdat de pogingen van de mensen met atoomenergie en andere krachten niet zonder gevolgen blijven en omdat de herziening van de Aarde voor de grote stap naar de volgende dimensie veel oplost. Oude structuren worden niet alleen bij jullie opgelost, maar ook in de Aarde.

De drie- en vierdimensionale structuren worden bij de grote verandering met de vijfdimensionale verbonden, zij gaan in elkaar over. En net zoals bij de mens zal hetgeen niet meer past, de Aarde verlaten.

Maak jezelf steeds weer een beeld van de Heelheid van de Aarde, daardoor worden jullie je beter bewust hoe verweven al het leven van de Aarde is. Niets bestaat voor zichzelf alleen.

Erken nu hoe groot dit wezen Gaia is, hoeveel zij in zich draagt en schenk haar jullie innige toewijding en dankbaarheid.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen