Kryon: Met Lemuriërs Praten en je Vergapen aan Ufo’s /1

Kryon: Met Lemuriërs Praten
en je Vergapen aan Ufo’s /1

Gechanneld door: Barbara Bessen

19 juni 2011
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Een reis naar Mount Shasta, Californië.

Als Seminarleidster ben ik ook met groepen onderweg. De reizen voerden ons al naar Korfu, Malta en Mallorca. Enige weken geleden waren wij op Hawaï, deze betoverende eilandengroep waarvan men zegt dat het overblijfselen zijn van Lemurie, het door sagen omgeven continent dat volgens mijn geestelijke vrienden een paradijs op Aarde was.

Maar dat is een ander, lang verhaal.

Toen ik enige tijd geleden wat zat te mijmeren waar ik in 2011 naartoe zou kunnen gaan kwam direct “Mount Shasta” in mijn hoofd. Ik vroeg nog eens of ik het wel goed begrepen had. “Ja, ja” ging het. Het verdiept de ervaringen van Hawaï omdat het daar mogelijk is om direct contact op te nemen met de oude Lemuriers.

Een deel van hen heeft zich na de grote catastrofen de ondergang van Lemurie in de berg teruggetrokken. Zij leven in de berg en tegelijkertijd in een hogere vibratie. Maar men kan direct met hen communiceren.

Als men geluk heeft en er volkomen open voor staat heeft men een driedimensionale ontmoeting met hen. Dit wordt een heel bijzondere reis!

Ja, dit klonk goed en zou ook op de prachtige reis naar Hawaï aansluiten waar enkelen van ons zeer intensieve ontmoetingen hadden met de energie van Lemurie en waar de vibraties inderdaad, zoals dit vaak is beschreven, veel hoger is en daardoor een heerlijk vooruitzicht is om hogere contacten te hebben.

Hawaï is werkelijk een reis waard! Nu plannen wij de voortgang van het intensiveren van de heerlijke contacten bij deze prachtige berg Shasta, in het wijdse Californië. Dit is een goed idee en het roept direct te gekke dagdromen op. Ik moet daarbij zeggen dat ik daar al eens ben geweest.

Twee jaar geleden was is op een seminar als gastspreker uitgenodigd, direct bij de berg Shasta. En direct krijg ik weer mijn ervaringen die ik daar had voor ogen. Voor sommige zeer zakelijk denkende mensen kunnen zulke ervaringen misschien zeer fantasierijk klinken. Men denkt niet zo snel dat het werkelijk mogelijk is om met de in de berg levende wijze, oude Lemuriers in contact te treden. Maar het is mogelijk.

Wij zijn toen een paar keer met langere wandelingen op de berg onderweg geweest en zijn toen, ieder voor zich, uiteen gegaan om met de Lemuriers in verbinding te gaan. Dit gebeurt natuurlijk telepathisch.

Ik had het mij bij een boom gemakkelijk gemaakt waarbij ik direct zicht had op de bergtop. Toen heb ik in mijzelf gevraagd of er iemand met mij wilde spreken. Toen stelde zich direct een wezen voor  dat zich Adama noemde.

Ik had al over hem gelezen, hij wordt als hogepriester van Telos gezien. Om het precies te zeggen: Men zegt dat er in de berg een stad is die zich Telos noemt. Die hebben de Lemuriers in een holle ruimte in de berg gebouwd, nadat het zeker was dat Lemurie zou vergaan. Dit zagen de wijzen vooruit met hun innerlijk oog.

De Lemuriers, zo zegt men, zijn een wijs volk dat van de Pleiaden kwam. Dit was ongeveer 150.000 jaar geleden.De jaartallen zoals zij in de overlevering worden genoemd, verschillen een beetje.

Ongeveer 15.000  Jaar geleden is dit continent door misbruik van vibraties tenonder gegaan. Een deel van de bewoners verliet de planeet en ging naar een ander niveau, een ander deel ging naar de driedimensionale vibratie van de Aarde om daar ervaringen op te doen. Een kleine rest zocht een plaats in de binnenaarde. Zij namen alle kennis mee en beschermden deze. Nu is het tijdpunt genaderd waarop zij hun kennis graag met de aardbewoners willen delen.

Toen ik daar twee jaar geleden een mooi plekje bij een boom zocht, begaf ik mij ook naar binnen en nam contact op met de hogepriester Adama die in binnenin de berg leeft. Wij hadden direct een voor mij zeer interessant gesprek.

Hij vertelde mij dat ik in deze energie de kans had om vele oude thema’s los te laten en mij helemaal naar de hartgebieden te begeven. En vanuit dit gebied laten alle oude patronen zich zich neutraliseren en wordt men vrij.

Dit klonk heel goed en ik merkte hoe er aan mijn vier-lichaamssysteem werd gewerkt. Ik merkte ook dat ik met een deel van mijn Zijn niet meer bij de boom zat. De tijd ging voorbij, ik heb daar twee uur gezeten en had verschillende geestelijke reizen. Ik werd naar de stad Telos geleid en leerde daar andere wezens kennen. En bijna gelijktijdig herinnerde ik mij het leven in Lemurie.

Ik zag mijzelf als lerares die over kristallen sprak. Een kleine groep zeer geïnteresseerde kinderen zat om mij heen. Wij lachten veel. Ik kon niet precies vaststellen wat ik onderwees maar het moet zeer spannend zijn geweest. Dat kon ik voelen. Op een bepaald moment zat ik dan weer bewust bij mijn boom, heel gelukkig en helemaal vervuld van deze geestelijke reizen.

Tijdens deze hele Mount-Shasta-reis had ik contact met deze wezens, zij waren er steeds. Tijdens andere wandelingen en ’s avonds in bed heb ik verdere innerlijke reizen ondernomen. Het was heel onthullend voor alle medereizigers.

Wij hebben veel over onszelf geleerd, wie wij eigenlijk werkelijk zijn en waarom wij hier op deze Aarde vertoeven. Heel interessant, dat kan ik jullie verzekeren.

Lees alsjeblieft verder in het tweede deel.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen