Kryon: Nieuwsbrief 1/2014

Kryon: Nieuwsbrief 1/2014 

Gechanneld door: Barbara Bessen
12 maart 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve Kryon vrienden!

Het jaar 2014 heeft ons al helemaal in zijn ban. Wij zijn altijd nog in transformatie en oefenen ons om sterker te worden in het loslaten van de oude ingeprente patronen en onze veiligheidsriemen.

Wij voelen onze comfortzones die niet meer bij ons passen, die zich oplossen en daarom voelen wij ons soms een beetje naakt, onze zekerheidsbuffer lost steeds meer op in het niets. Eigenlijk is het heel begrijpelijk, nietwaar?

Waar er iets nieuws wil komen, moet er eerst iets opgeruimd zijn en moet het oude gaan. Soms is dat ook heel pijnlijk, helemaal als het om mensen gaat de de Aarde of onze omgeving verlaten.

Toch zien wij een grote ademtocht van nieuwe dingen. Het ruilt naar visies die wij al heel lang in onszelf zien: Vrede in onszelf en vrede voor anderen die om ons heen zijn en nieuwe ideeën voor werk en beroepen, voor nieuwe verbindingen, vriendschappen of beroepsmatige verbonden. Wij ruiken en zien het nieuwe en betreden stap voor stap dit nieuwe veld.

En soms kijken wij terug, een beetje verdrietig, om dan daarna weer snel vooruit te kijken naar wat er nog onwerkelijk lijkt.

Zoals onze geestelijke vrienden graag zeggen: 2014 en de volgende jaren zijn de jaren van zielsuitvoering.

Kryon spreekt over en tijdraam dat vanaf 21 december 2012 nog 18 jaar voor ons is geopend. Het is de oriëntering op het Centrum van het melkwegstelsel wat ons vele mogelijkheden om te groeien brengt.

Ik denk dat 2014 gaat over het uittrekken van de wortels. Wij hebben allemaal, ieder op zijn eigen manier, veel getransformeerd en veel losgelaten. Nu zullen wij de wortels doorsnijden. Wij willen ons nog meer verlichten en de vrede in ons laten zien.

Hoe zegt Saint Germain het ook alweer zo mooi: De ware vrijheid is de vrede in onszelf en de wereldvrede begint bij het individu.

Ik verheug mij zeer op 2014. Ik voel dat er veel gaande is en de vrijheid ons staat te wenken met een grote vlag in de hand. Wij allen moeten het project alleen nog ter hand nemen. Wij zouden in ons dagelijks leven vele kleine momenten van vrede moeten scheppen; misschien door de hand op het hart te leggen zoals wij het in de laatste seminars al oefenden. Wij kunnen de innerlijke weide betreden en contact maken met onze Hogere Zelven.

Wij voelen deze innige en groeiende verbinding en weten dat wij niet alleen zijn. Ons Hoger Zelf is de dichtsbijzijnde Hogere Vertegenwoordiger van de Goddelijke Instantie, de Eenheid. Dat is onze weg.

Misschien is deze weg komende jaren af en toe nog wat hobbelig, maar als wij op onze innerlijke hartvrede concentreren zal elke stap veel makkelijker zijn.

Ik wens ons allen veel succes!