Kryon: Potentiëlen herkennen

Kryon:
Potentiëlen herkennen.

Gechanneld door: Barbara Bessen

14 februari 2012
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Kryon: Het bewustzijn van de natuur om eigen potentiëlen te herkennen.

Wie de natuur kan vormen heeft invloed op de Goddelijke Schepping. Daarmee kom ik op een thema dat jullie vaak bezighoudt: Jullie zijn multidimensionale wezens, schepperwezens, die hier op Aarde zijn om ervaringen te verzamelen en dit niet met vol bewustzijn doen.

Op andere niveaus van Zijn is dit welbekend. Jullie hebben het alleen vergeten. Het geeft jullie moeilijkheden om je volle schepperkracht weer te (h)erkennen en te gebruiken.

Misschien helpen deze regels en de energiepakketjes die in jullie zitten om jezelf te vertrouwen een bewuste schepper te zijn.

Hebben jullie nog het beeld van een volledig in harmonie met de natuur staand menselijk thuis voor je innerlijk oog(zie het laatste Kryon-artikel)? De natuur schenkt jullie alles  wat jullie nodig hebben: de voeding en de bescherming van jullie aardse lichamen en het welbevinden voor jullie zielenontwikkeling. Dit alles schenkt de natuur jullie.

Hoe zouden jullie deze kennis nu in het dagelijks leven om kunnen zetten? Graag schenk ik jullie deze visuele inzichten om je op jullie toekomst af te kunnen stemmen. Begrijp mij alsjeblieft goed, ik kan jullie toekomst niet voorspellen, dat is voor mij onmogelijk. Jullie hebben vrije keuze bij wat jullie willen doen, welke stappen jullie willen zetten. Maar ik kan jullie krachtige potentiëlen tonen.

Het zijn potentiëlen die jullie al kennen. Ik haal zogezegd oude kennis uit jullie cellen naar boven zodat jullie het in je dagelijks leven kunnen integreren zodat het jullie verrijkt. Een leven in harmonie met de natuur is jullie welbekend. Jullie hebben het al geleefd.

En daarom – kijk naar jezelf in je dagelijks leven – komen de acties die de natuur helen, of de visies over een met de Aarde verbonden dagelijks leven jullie zo verfrissend voor. Jullie glimlachen en zeggen: “Ja, zo zou het kunnen zijn. Dit zou mijn leven en dat van anderen harmonischer kunnen maken.”

Vele mensen hebben een allergie omdat hun lichaam het milieu met zijn vele kunstmatige materialen en vibraties niet meer kan verdragen. Jullie harmoniëren er op geestelijk niveau niet meer mee. Als jullie een allergie hebben probeer dan uit te zoeken waardoor deze onverdraaglijkheid ontstaat.

Het uitzoeken hiervan kan een tijdje duren omdat vele producten kunstmatige toevoegingen hebben. Verwijder kunstmatige materialen uit je omgeving. Dit kunnen stoffen, meubelen, grond of je kleren zijn. Vaak zijn ook bij het bouwen van een huis materialen verwerkt die giffen bevatten.

Bedenk dat jullie door de omzettingen van jullie lichamen, die ascensiespecialisten tijdens hun ascensieproces hebben, jullie steeds gevoeliger worden.

Wat jullie jarenlang niet stoorde kan nu lichamelijke reacties opleveren. Zorg voor een omgeving die evenredig is aan jullie geestelijke ontwikkeling op het aardse niveau en verwijder alles dat niet meer past.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen