Kryon: Prana en Voeding

Kryon: Prana en Voeding

Gechanneld door:Barbara Bessen

8 februari 2013
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Ademen en prana – Voeding door eten.

De nieuwe voeding is licht en transparant en men neemt nog maar kleine porties tot zich. Misschien ook nog maar tweemaal per dag om de voedselopname steeds minder te laten worden. Oh, ja, ik merk ontzetting en weerstand bij enkele lezers en bij anderen weer instemmend knikken.

Maak je alsjeblieft geen zorgen dat je vanaf morgen niets meer zult eten. Het omzetten van de voedingsgewoonte is een proces dat zich langzaam voltrekt.

Jullie zullen ergens en helemaal zelf je voedingstoevoer veranderen en de omstandigheden in balans brengen.

Mijn verzoek aan jullie is dit: dat jullie je helemaal op je lichaam concentreren. Wij maken een reisje in je fysieke lichaam. Ontspan je, adem een paar maal diep en laat je door mij leiden. Ik neem jullie bij de hand en breng jullie nu naar je darmen. Ik wil jullie vertellen hoe je darm zich voelt en in welke toestand hij zich bevindt. Jullie zijn misschien verbaasd en onzeker, of zoiets functioneert. Wees ervan verzekerd dat jullie al je innerlijke werelden kunnen veroveren, of zij nu in je vertrouwde lichaam zitten of daarbuiten.

Al je organen en innerlijke delen kunnen zich voor jullie in een vorm doen verschijnen die voor jullie te zien is, hoewel niet zoals op een röntgenfoto of een echografie.

Aanwijzingen voor jullie mentale toestand kunnen door directe ervaringen of door symbolen worden gegeven. Voel nu, hoe je in een soort tunnel bent.

Misschien herinnert het je aan een film waarin een mens werd verkleind werd en daarna op een minireis door de bloedbanen ging om een tumor te vernietigen.

Zo voelen jullie je misschien. Je reist door je darm. Kijk naar zijn natuur. Is hij schoon, zuiver, licht of donker en vol slakken die aan de wand zitten en malaise veroorzaken. Kijk overal goed naar. Plotseling verschijnt er een wezen; het is het bewustzijn van de darm. Hij wil je graag vertellen hoe het met hem gaat en hoe hij zich voelt. Misschien heeft hij een paar tips voor je over hoe jullie hem kunnen helpen om zich lekkerder te voelen. Luister en stel een paar vragen. Dit is een interessant avontuur, nietwaar? Blijf zolang je wilt in deze verbinding.

Dit reisje is niet bedoeld om je in paniek te krijgen zodat jullie directje gezamenlijk voedselplan gaan samenstellen of ermee beginnen niets meer te eten. Dit zou een volkomen overdreven reactie zijn. Ik wil alleen jullie fysieke lichamen en jullie voedingswijzen sensibiliseren.

Alles in dit wonderlijke ding “lichaam” is verbonden en functioneert als een goed ingespeeld team in een bedrijf. Ja, in jullie is er een goed personeelsbestand dat van de chef verwacht dat hij goed leiderskwaliteiten ontwikkelt. Jullie zijn niet gescheiden van je lichamen, zij zijn een deel van jullie. Jullie lichaam dient jullie vele jaren om je avonturen op Aarde te beleven. Zich gescheiden voelen is oude energie. Integreer je lichaam in je dagelijks leven als een geliefd deel van jezelf.

Verzorg het en luister alsjeblieft naar zijn verzoek over je voeding.

Het voeden van je lichaam is van enkele factoren afhankelijk. Wij spraken al eerder over de opname van vreemde energieën. Stel je nu eens voor dat deze vreemde energieën ook hun uitwerkingen hebben op de natuur van je lichaam.

Als je veel met mensen omgaat die vaak chagrijnig zijn, destructieve gedachten uiten, dan heeft dit ook zijn uitwerking op jouw lichaam.

Zich reinigen betekent niet alleen een bad of een douche nemen, maar ook spirituele hygiëne. Reinigen met de violette vlam, met aartsengel Michael, en het werken met tonen is een prima ondersteuning. Herinneren jullie je de kleurendouche van Lemurie?

Let op je ademhaling. Ademen is de verbinding met de Goddelijkheid, met de Bron. Door het ademen nemen jullie oerenergie op. De meeste mensen ademen te vlak en zeer onbewust. Een paar maal per dag een diepe prana-ademhaling steunt het lichaam om zich weer met deze heerlijke kracht bij te vullen.

Meditaties en gesprekken met ons of met het Hoger Zelf verwijderen onreinheden uit jullie lichamen en verhogen het pranagehalte in jullie.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen