Kryon: Prana is Energie – Oerenergie Lichtvoeding

Kryon:  Prana is Energie
Oerenergie Lichtvoeding.

Gechanneld door: Barbara Bessen

1 maart 2013
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

 

Met spiritualiteit en bewustzijn naar Prana-oerenergie. 

Ik zou prana nog anders willen belichten. Prana is oerenergie. Oerenergie is Al Wat Is. En Al Wat Is is allesomvattende liefde. Als jullie je met Licht, met prana voeden, komt de allesomvattende liefde, komt God bij jullie binnen.

Een prana-oefening voor jullie

Begin vandaag ermee te kijken hoe jullie jezelf voeden. Misschien beginnen jullie ermee je eetgewoonten eens precies te bekijken. Wanneer eten jullie wat? Zijn het vaste tijden waarop jullie eten of is het ook wel eens op een passende gelegenheid?  Eten jullie bewust of gewoon tussendoor?

Nemen jullie de tijd daarvoor en zoeken jullie een lekker plaatsje? Als jullie in de kantine eten, gebeurt dit dan in een liefdevolle omgeving en met genot of spreken jullie met collega’s over het werk?

Jullie kennen zeker het begrip: “Werk-eten”. Dit zo’n moderne verworvenheid die arbeid en eten verbindt omdat daarmee tijd wordt uitgespaard. Hoe moeten maag en darmen het eten goed verteren als er over problemen wordt gesproken?

Als jullie nu naar jezelf kijken zullen jullie zeker vaststellen dat jullie met betrekking tot eten nog wel het een en ander kunnen veranderen.

Verdere Prana-oefeningen

Als mensen alleen in hun huishouding leven, veronachtzamen zij graag de voeding. “Ik heb geen zin om voor mijzelf alleen te koken. Ik eet liever snel iets uit de snackbar of eet tussendoor.” Dit betekent dat zij zichzelf en hun benodigdheden niet zo belangrijk vinden. Hoe jammer!

Probeer de prana-oefening een paar weken lang regelmatig, misschien driemaal daags, te doen. Jullie zullen een verbetering van je welbevinding bemerken. Het hart opent zich steeds meer en laat jullie  voelen dat jullie Goddelijk verbonden zjn.

Geniet van deze kortstondige verlichtingservaringen.

Barbara’s persoonlijke ervaringen met prana.

Met het omdraaien van het eetpatroon heb ik nog zo mijn probleempjes.

Ik bewonder andere mensen die zich zeer bewustzijn van hun voedselopname. Zover ben ik nog niet. Thuis lukt het mij heel goed om alleen maar te eten wat ik echt wil en daarvoor neem ik ook de tijd.

Maar op reis is het veel moeilijker. Daarnaast bemerk ik altijd nog dat mijn ogen groter zijn dan mijn maag. Vaak krijg ik een portie niet eens op. Na een channeling gaan de helpers en ik vaak nog eten.

Maar eigenlijk hoef ik na een channeling helemaal niet meer te eten. Ik ben heerlijk aangevuld met prana en Kryon-energie. Alleen heb ik dan veel dorst. Een wandeling in de natuur is veel beter en rondt de dag goed af.

Ja, het is echt een proces van bewustwording. Ik had de gelegenheid om Jasmus heen, die met haar boeken over lichtvoeding bekend werd, persoonlijk te leren kennen.

Zij is een interessante vrouw, een sterke persoonlijkheid, die mij zeer fascineert. Haar heldere manier om dingen te zien, die aan anderen te vertellen en haar ervaringen met prana-voeding maakten indruk op mij.

Ook haar vele verscheidene visies over de uitwerkingen van lichtvoeding die zich presenteert, zijn uiterst interessant. Als pionier op het gebied van voeding heeft zijn een mijlpaal neergezet en is daarbij zeker ook soms op onbegrip gestuit.

Prachtig, dat zij onverstoord haar weg gaat!

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen