Kryon: Reis naar innerlijk werelden

Kryon: Reis naar innerlijk werelden

Gechanneld door: Barbara Bessen

22 maart 2013
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

In het voorgaande artikel“spiritualiteit en het ontdekken van de innerlijke werelden” werd verteld dat de uiterlijke bereiken zich in het innerlijk weerspiegelen.

Het gaat hier niet om nieuwsgierigheid of oordeel,maar om diep ingrijpende schoningsarbeid. Ook hier is het belangrijk om te weten dat er geen diepe analyses gemaakt moeten worden.

Als je innerlijke ervaringen hebt gehad, vraag dan je Hoger Zelf om schoning. Je kunt dit ook met aartsengel Michael doen. Dit onderzoeken dient tegelijk ook de bewustwording, dan kun je oude ervaringen vrijlaten. Wees niet bang als er in jouw binnenste heftige scènes plaatsvinden.

Er kan niets gebeuren. Laat alles gewoon gebeuren. Duikt er een bloeddorstig wezen op dan is dit ook een deel van jou dat jij misschien door intensieve gedachtepatronen hebt geschapen. Jouw verscheurdheid wordt misschien door een gevecht van demonen gesymboliseerd.

In geval van twijfel kun je met liefde alles oplossen. En als je het helemaal niet meer weet of zeer geagiteerd bent omdat je zoiets in jouw innerlijk niet had verwacht, vraag dan aartsengel Michael of je Hoger Zelf op het toneel en vraag hen om reiniging daarvan. Luister naar de boodschappen die jou worden geschonken. Elke situatie is op te lossen. De hier beschreven innerlijke arbeid is directer dan in psycho-therapieën gewoon is.

Daarmee wil ik de geëerde professionele arbeid van de psychologen niet ter discussie stellen. Maar door de hoge energieën die op Aarde komen kunnen oude en in kwantumsprongen geïnteresseerde zielen deze geestelijk ondersteunde weg directer en makkelijker gaan.

Ik sta mijzelf nog de opmerking toe dat het onder andere daardoor effectiever gebeurt omdat wij, de interdimensionale wezens, ter beschikking staan. Wij zien jullie heelheid en herkennen waar wij op jouw verzoek met helpende hand kunnen ingrijpen en wij doen dit ook direct. Het gebeurt ogenblikkelijk en ook dit is een interdimensionaal concept waardoor aardse vaklui nog niet compleet op teruggegrepen kan worden.

Wie bijvoorbeeld de innerlijke danser in een van de vorige artikelen demonstreert, kan ook andere kwaliteiten naar boven halen. Kijk naar jouw innerlijke schilder, je innerlijke dichter. Jij hebt vele kwaliteiten in je.

Zij kwamen mischien in dit leven niet tot inzet omdat zij niet tot het repertoire behoren dat jij voor dit leven hebt uitgezocht.

Omdat jij nu in helderheid gaat en je jouw thema’s grotendeels hebt afgewerkt, zijn er nu  kracht en plaats voor nieuwe ervaringen. De hoge kunsten zijn een goede mogelijkheid om jouw creativiteit te laten groeien.

Op jouw eigen innerlijk toneel kun je creatief zijn als je nieuwe situaties schept. Dingen die je graag nog zou willen doen. Die kun je daar uitschilderen, voorstellen, “verbeelden”. “Verbeelden” is een uitbreiding van van visualiseren.

Jij geeft al je kracht, jouw hartsenergie in je scheppingsproces. Weet je, het is als het gevoel dat jou te pakken heeft als je een diepe wens hebt die je hoe dan ook wilt omzetten.

Misschien is het een bergtoer door de Andes of een reis naar de Chinese muur. Misschien is jouw eigen tuin de droom die jij verwezenlijken wilt. Innerlijke reizen scheppen balans in de ziel, zij stimuleren de distributie van hormonen die op hun beurt weer lichamelijke reacties naar zich toetrekken die jou ertoe zetten om jouw doel te bereiken. En deze kracht van het “voorstellen” is de bodem die de basis is voor het omzetten in de materie.

Benut dit toneel voor jouw brandende wensen en bekijk waarom jij hen niet kunt omzetten. Wat hindert jou daarbij? “Mijn uiterlijke omstandigheden laten het niet toe!” kun je tegenwerpen. Er zijn werkelijk uiterlijke gronden, maar begrens jezelf niet. Zeg tegen jezelf: “Alles is mogelijk.” Daarmee geeft je het Universum de mogelijkheid om wonderen te scheppen.

Preciezer gezegd, schep jij deze wonderen eigenlijk zelf omdat jij jouw bewustzijn hebt veranderd en ervan uitgaat dat er wonderen kunnen geschieden. Heb ik jou vandaag al gezegd dat jij een heerlijk, groot schepperwezen bent en geëerd en geliefd wordt voor jouw dienstverlening hier op Aarde?

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen