Kryon: Spiritualiteit en de innerlijke werelden

Kryon: Spiritualiteit en de
Innerlijke Werelden.

Gechanneld door: Barbara Bessen

8 maart 2013
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De meeste mensen houden zich bezig met de uiterlijke wereld, met hetgeen er buiten gebeurt, wat hen overkomt en wat zij met andere mensen beleven. De beoordeling gaat via het verstand, op basis van de opgeslagen criteria die uit het emotioneel lichaam stammen. Omdat ik jullie altijd graag bij mijn beschrijvingen wil betrekken vraag ik jullie nu de ogen te sluiten en je de dag van gisteren te herinneren. Hoe waren jullie ontmoetingen, welke gevoelens hadden jullie daarbij? Waardoor werden deze ontmoetingen bepaald?

Ga alleen van jezelf uit: In welke innerlijke toestand was je, hoe voelde je je erbij? Niet lekker, gelaten, vrolijk? Neem even de tijd om dit te overdenken. Sluit je ogen en laat de dag van gisteren voor je innerlijk oog de revue passeren en onderzoek hem. Analyseer alles wat er gebeurde naar uitgangspunt en voortgang en naar je eigen vereisten als je bijvoorbeeld je chef of een collega ontmoette. Waren er gevoelens van boosheid? Zo ja, Waarom?

Jullie hebben zeker gemerkt dat wij hier diep op ingaan om jullie gedragspatroon te belichten. Zo kunnen jullie ’s avonds zien waar jullie overdag verkeerd gestuurd werden of uit oude conditioneringen handelden. Dit brengt jullie doel om naar helderheid te gaan steeds dichterbij.

Een volgend werktuig van de nieuwe energie, dat Wetenden al in andere tijden bekend was, is het onderzoeken en ervaren van innerlijke werelden. Alles wat buiten is te vinden, is ook in jullie innerlijk. Zoals het in de macrokosmos is, is het in de microkosmos, zoals Hermes Trismegistos zegt. Als jullie uiterlijke zorgen willen oplossen is het zeer zinvol om naar binnen te kijken.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen