Kryon: Tijd voor een persoonlijke reset.

 

Kryon: Tijd voor een persoonlijke reset

Door Barbara Bessen / 10 januari 2023
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen!

Laten we nu gelukkig (hoop ik!) en vrij het nieuwe jaar 2023 ingaan. Een jaar van zeven. Ik ben niet zo thuis op het gebied van numerologie. Maar ik geloof dat het getal het nieuwe vertegenwoordigt, de magie van worden en geluk. En dit kunnen we zeker niet overwinnen met de geest. Ons hart is de sleutel. Ons hart ziet, herkent en begrijpt veel meer dan de geest. En het toverwoord “loslaten” is zeker ook aan boord.

Ik heb kerst anders ervaren. Veel makkelijker en vrijer. Ik had vaak buiten gesport, hoewel het hier in het noorden meestal regende. Veel mensen waren niet buiten. Ik heb genoten van de natuur en de rust. Hoe fijn is het als je alles even los kunt laten en gewoon met jezelf en de stilte bezig kunt zijn.

Het vele slechte nieuws dat ons bereikt kan gebeuren, maar hoeft niet geen invloed te hebben zodat ik het kan behandelen als het er is. Natuurlijk ziet onze geest de dingen anders. En laten we begrijpen dat gedachten onze eigen realiteit creëren. Dat lezen en horen we al jaren, en lieten het ook in ons opkomen. Maar nu krijgt deze kosmische wet een nog sterkere aanwezigheid.

Als veel mensen hun eigen leven leiden, kunnen veel van de zogenaamde prognoses niet worden vastgesteld. Laten we hopen dat het veld van waaruit alles komt dit dienovereenkomstig veranderen.

Wij zijn de makers van ons leven! Dat is een mooi motto voor het nieuwe jaar!

Kryon zal ons nu enigszins in deze richting “betoveren”!

Ik hoop dat je het leuk vindt om jezelf onder te dompelen, los te laten en opnieuw te beginnen!

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen

Kryon Channeling januari 2023.
“Tijd voor een persoonlijke reset en een interdimensionale herstart. Ben je er klaar voor?”

Gegroet lieve vrienden, ik ben Kryon van Magnetische Dienst. Sommigen zullen zeggen: Oeps, die Kryon is er vaak in het moment. Ja, ik ga wat meer achteruit in dit belangrijke tijdsspectrum. Ik heb al eerder gezegd dat de naam Kryon de afgelopen jaren een beetje schade heeft geleden. Hij werd misbruikt voor informatie die niet van ons kwam. Dit schaadt ons niet, maar het kan degenen schaden die deze berichten serieus nemen. Als u vervolgens rechtstreeks contact met ons opneemt, kan deze fout echter worden verholpen. Telkens wanneer mensen direct contact maken met een spirituele entiteit, een autoriteit, antwoorden ze. Ook dat is een kosmische wet. Vooral in deze tijd van verandering moet de mogelijkheid worden geboden om met één been op het andere niveau te lopen om het licht in het lichaamssysteem te brengen.

Laten we wat dichter bij elkaar komen. Een nieuw jaar begint, ook al is het niet wat je denkt. Je sleutelde eraan om bepaalde dingen te laten passen. Waarom vertel ik je dit? Nou, omdat veel van de wezens die op deze manier op Aarde werkten, terug zijn om dit te compenseren.

Er leven hier ook marsmannetjes die proberen hun schandalige daden glad te strijken. – Nu leg ik een hand op je borst om mijn aanwezigheid hier te bevestigen en te versterken. Kan je mij voelen Prachtig. Dan beginnen we. Ik kwam je vertellen dat het een moeilijk, moeilijk, gemakkelijk, gek, grillig jaar gaat worden. Alle aspecten van de verschillende ontwikkelingsmogelijkheden komen aan bod. De enige vraag is altijd wat je in je veld laat, waarmee je jezelf siert. Zo zal het niet zijn, we hebben er vele jaren geleden over gesproken dat er een Armageddon is. Er komt geen 3e wereldoorlog. Het is erg oorlogszuchtig op Aarde, maar mensen zullen manieren vinden om te ontwaken. Wie ontwaakt, herkent. Wie wakker wordt, begrijpt wat hier op dit moment gebeurt. Het scheidt het kaf van het koren. In feite is de mensheid en alles wat hier leeft, de verschillende uitdrukkingsvormen, verdeeld in twee groepen. Men zal de weg naar huis nemen, ongeacht welke omwegen en nieuwe avonturen, dat is individueel. De ander zal volgen wat er al honderden jaren aan de hand is en nu op weg is naar een gecontroleerde samenleving. Met veel experimenten die je kunt proberen met de creatieve kracht. Zonder rekening te houden met verliezen. Jaren geleden zeiden we dat als hoge spirituele wezens niet van tijd tot tijd tussenbeide zouden komen in deze experimenten, de Aarde waarschijnlijk niet meer in deze vorm zou bestaan. Deze verklaring is oud en actueel.

De vraag is: wat wil je leven? We zijn hier samengekomen omdat je klaar bent om los te laten en openstaat voor een energetische behandeling die ik je aanbied. Ik zal je laten zien wat je ervan weerhoudt jezelf te zijn. Ik leg je uit welke stappen je nu misschien moet zetten en wat er nu uit je leven losgelaten kan worden. Voor sommigen zal dit hier vandaag en in de komende dagen en weken een ervaring zijn van een totale zuivering een wassing zoals hierboven enigszins amusant beschreven. Dat heeft zijn uitwerking. Voor vragen ben ik altijd bereikbaar. De sluier is opgelicht, ik sta naast je als je dat wilt. Laten we samen de wereld blijven veranderen. Jouw verduidelijking maakt een verschil in het collectief. Wanneer velen dat doen… Ben je klaar om de volgende stap te zetten om een kosmisch wetende mens te worden?

Ik ondersteun je graag. Maar jij bent de baas, jij zet de stappen van kennis en heroriëntatie.

Kijk, luister en voel nu mijn wezen en onze ontmoeting. Vertrouw op wat je ervaart, twijfel niet!

Ik Ben in diepe liefde en verbinding

Kryon

Kantoor Barbara Bessen,
Großer Burstah 44,
20457 Hamburg
info@barbara-bessen.com
www.barbara-bessen.com