Kryon: Verandering van Voeding en pranavoeding

Kryon:
Verandering van Voeding en Pranavoeding

Gechanneld door: Barbara Bessen

22 februari 2013
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

 

Niet alle sensibele mensen verdragen de veelbezongen rauwkost, misschien verdraag jij gemalen groenten veel beter. Heel duidelijk uitgedrukt wil ik jullie aanbevelen:

Leg alle voedingsaanbevelingen opzij en vind je eigen levensgoeroe in jezelf.

Jouw Hoger Zelf verheugt zich er al op om jou behulpzaam te zijn.

Er zal een tijd komen waarin je merkt dat je een maaltijd weg wilt laten. Het zal het moment zijn waarop jij oude conditioneringen met betrekking tot voeding hebt opgehelderd en losgelaten. Je hebt nu geen angst meer om te verhongeren.

Je zult dan overigens ook merken dat prana steeds meer jouw lichaam voedt.Je zult minder voedingsmiddelen nodig hebben en hen ook niet missen omdat je steeds meer door prana wordt gevoed. Zie je, dit is ook een werktuig van de nieuwe energie: Het bewust voeden met prana.

Ik wil in deze samenhang overigens ook zeggen dat dit allemaal een proces bij mensen is die willen ontwaken en de spirituele weg zijn ingeslagen en niet de weg die is toebedacht aan jonge meisjes en vrouwen die rank en slank willen zijn. Dat is een dualistisch concept, nietwaar?

Maar zou het niet mooi zijn als er door de nieuwe pioniers van de nieuwe tijd ook een omslag in het denken over voeding zou plaatsvinden? Dit is op langere termijn een goed concept om de honger op de wereld te stoppen. Waarlijk een Goddelijke gedachte!

Ik wil jullie nogmaals vertellen: Het zich willen voeden met prana is een langere weg. Het is niet zo bedacht dat jullie je van vandaag op morgen met prana zouden moeten voeden. Het is een proces wat jullie door bewust eten, door verbinding met de geestelijke wereld en door het opschonen van je oude conditioneringen inleiden.

Bekijk eens hoe vaak je naar iets eetbaars grijpt omdat je treurig bent of iets goeds voor jezelf wilt doen. Dit is vaker het geval als je dit bewust waarneemt.

Kijk naar je eetpatroon. Daarmee zul je veel kunnen oplossen, en niet alleen maar het thema “eten”.

Vaker onbewust iets eten kan werkelijk een vervanging voor iets zijn wat je mist. Daarmee wil ik niet zeggen dat jullie het eten niet moeten eren en vieren.

In tegendeel, je eten zouden jullie met volle achting voor plant en aarde moeten genieten. Vier het genot als een hoogtepunt van de dag waarbij je de tijd neemt om bewust te genieten. Je kunt je hand boven je bord houden en en bewust het Goddelijk deel in jezelf met reine intentie vragen om het eten aan jouw vibraties aan te passen. Dan zal het gebeuren. Dit is een prachtige mogelijkheid om levensmiddelen die niet biologisch worden aangeboden of kunstmatige stoffen bevatten, in hun vibraties te verhogen.

De lezers die graag met een tensor werken kunnen het eenmaal van tevoren en eenmaal daarna meten. Levensmiddelen die niet hoogwaardig zijn kunnen op de weide door het eigen Goddelijk licht beter verdraagbaar gemaakt worden.

Een gelijkmaken van vibraties is heel zinvol als wij ervan uitgaan dat niet alle mensen de mogelijkheid hebben of het geld hebben om naar de biologische winkel te gaan en biologische levensmiddelen te kopen.

In dit deze zienswijze over voeding krijgt het thema ‘afvallen” ook nog een andere kwaliteit. Ik kan jullie verzekeren dat geen enkel dieet dat jullie volgen om af te vallen, op den duur effect zal hebben.

Het bewustzijn van de mensen met betrekking tot voeding moet veranderd worden, dan normaliseert het lichaamsgewicht zich. Het ideaalbeeld dat in vele landen heerst, zet vele mensen onder druk.

Wie zich echter met zichzelf, met het eigen type, met het levensplan bezighoudt, zal het juiste gewicht vinden en door oplossen van de patronen op den duur een gewicht bereiken waarbij hij zich goed voelt. Verlos je van de beelden uit de kranten.

Geen mens is als de ander. Ieder is individueel en op zijn eigen weg. Het is onmogelijk om een standaardmaat voor het lichaam vast te leggen. In deze verantwoordelijkheid te gaan en je eigen weg te vinden helpt om je van de moderne voorbeelden te verlossen.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen