Kryon: Visualiseren, is een Scheppers werktuig

Kryon: Visualiseren, is een
Scheppers werktuig

Gechanneld door: Barbara Bessen

5 oktober 2012
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Bij de meeste mensen die voor privé-sessies bij mij komen is het genoeg om hen kort aan de hand te nemen en te begeleiden, vaak door het gewoon voelen van de eigen voeten tot aan de geestelijke partner. Het innerlijk kijken en visualiseren gaan werkelijk vaak over voelen.

En dan zeggen de cliënten: “Ach, bedoel je het zo, nu begrijp ik het. Ja, dat kan ik.” Het is zo dat er gewoon een stap naar bewustzijn wordt gedaan en dan functioneert het.

Mijn persoonlijke ervaringen met de geestelijke wereld zijn veelvoudig, innerlijke beelden in deze vorm had ik al zeer vroeg. Omdat ik al lang contact met “boven” heb kan ik mij niet zo goed herinneren hoe het begon.

Misschien kan ik als troost voor alle lezers die het niet een, twee, drie lukt, zeggen dit visualiseren ook van de vorm van de dag kan afhangen. Als ik uitgeput ben, kan ik het beeld niet zo goed vasthouden of ik wil iets doen en vlieg dan gewoon door de ruimte.

Het is dan ook een aanwijzing van mijn vrienden om niets meer te doen, niet zoveel meer te denken.

Alles is goed zoals het is, werd mij verteld. Dan moet ik mij licht en vrolijk zonder eigen wil door het heelal stralen of laten drijven, volledig los van alles.

Mijn contacten  en werkwijze zijn heel verschillend, al naar gelang de situatie. Met aartsengel Michael en Saint Germain werk ik graag en vaak. Dit geldt zowel voor de privé-sessies alsook voor mij privé.

Een opheldering na een lange, intensieve dag, is altijd goed. In de laatste jaren ben ik door enkele harde processen gegaan die met oude conditioneringen te maken hadden. Waren het Atlantis-thema’s die aanvaard wilden worden, of verbindingen met verre wezens die ik lange tijd geleden iets heb beloofd dat nu vervuld diende te worden?

Ik had verschillende implantaten die ik al vermoedde of waarover ik was geïnformeerd. Soms moest ik daarbij een thema aanschouwen en soms was dit niet nodig. Ik voelde dan meestal opeens dat het goed was om naar de weide te gaan om aartsengel Michael te ontmoeten. Dan openbaarde en toonde hij mij waar nog een implantaat zat, wat het betekende en dat het nu een passend tijdvenster was om het te verwijderen.

Soms hoefde ik niet te weten, waarheen, sinds wanneer en waarom ik het had. Dat is het mooie van deze tijd, er is de mogelijkheid om oude patronen en afdrukken zonder veel ophef vrij te laten en men krijgt grote steun van de ascensie specialisten, van meester-geestelijke leiders, door de feeën en elfen en aardwezens, en natuurlijk het Hoger Zelf. Alleen de stappen: die moeten wij zelf zetten. Die kan niemand van ons afnemen.

Maar als wij met reine intentie voor deze weg kiezen dan wordt grote hulp ons deel.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen