Kryon: Vragen aan de geestelijke wereld

Kryon: Vragen aan de Spirituele wereld.

Gechanneld door: Barbara Bessen

30 november 2012. Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Ik zou jullie nu graag op een vragenrondje willen uitnodigen. Overleg voor de ontmoeting met jouw Spirituele begeleider welke vragen jullie hebben, welke zorgen jullie hebben, welk probleem jullie willen oplossen.

Ga nu alsjeblieft weer naar de weide, neem plaats op de bank en stem je af op de Spirituele begeleider.  Concentreer je op je hart, open het bewust en stuur je bewustzijn naar het hart van je gast. Stel dan gericht jullie vragen. Het is zinvol om ze zo te stellen dat je als antwoord niet alleen een ja of nee krijgt.

Het is ook goed om de vraag van tevoren al te formuleren en weliswaar kort, duidelijk en precies.

Jullie hoeven geen lange verklaringen te geven. Jullie helper weet al wat jullie willen vragen. Ook dit is een interdimensionaal concept.

Luister dan naar de antwoorden. Het is raadzaam om een dagboek aan te leggen waarin jullie alle vragen en antwoorden kunnen vastleggen.

Jullie kunnen niet alles onthouden. Het is ook leuk om alles later na te lezen en vast te stellen hoe jullie vooruitgang maken.

Verdere oefeningen.

Doe de volgende stap pas als de eerste goed en zeker functioneert en ga gemakkelijk zitten, met je ogen open, en je op de weide in de geest contact opneemt.  Dit werkt zeker. Lateris dan het doel om overal gesprekken met de geestelijke wereld te voeren. Ik beveel jullie in ieder geval aan om altijd eerst de hartsoefening te doen omdat die jullie centreert. Bij zeer belangrijke vragen zoals wisselen van baan, verhuizing of iets dergelijks is het aan te bevelen om in de diepte te gaan en het channelen met gesloten ogen te doen.

Je kunt het contact dan naar believen uitbreiden, je kanaal is geopend. Overtuig je er eerst eenmaal van wie jou begeleidt. Dat wisselt soms, er komt bijvoorbeeld voor korte tijd een meester om een actueel thema gezamenlijk met jullie te behandelen.

Bovendien beveel ik aan om regelmatig met aartsengel Michael en met Saint Germain en de beide bij hen behorende stralen te werken. Behoefte aan reiniging zullen jullie tussendoor steeds hebben.En liever eenmaal teveel dan eenmaal te weinig.

Barbara’s persoonlijke ervaringen.

Mijn ervaringen zijn duidelijk. Aan de ene kant door de boeken van en met Kryon en anderzijds door de seminars en persoonlijke sessies.

Mijn contact in de vorm bestaat sinds 2000 toen Kryon in mijn leven kwam en ik met channelen naar buiten trad. Het kanaal is steeds stabieler geworden. Ik kan overal en op alle tijden boodschappen ontvangen.Maar de geestelijke wereld overvalt mij zelden, alleen wanneer het echt moet.

Ik ontvang de boodschappen als een gedachtestroom, sommige ook als gevoel. Dit laatste vaak als ik onderweg ben of in een gewoon gesprek ben of een ontmoeting heb. Dan weet ik plotseling antwoorden als er een aardse vraag is die om een oplossing vraagt. Ik weet dan ineens dat een moeder zich geen zorgen hoeft te maken omdat haar zoon al urenlang te laat is of dat een huis zich goed laat verkopen of dat iemand zijn trein nog haalt.

Ik weet het gewoon. Ook niet altijd. Als het niet geweten mag worden, dan werkt het niet. Ik onderneem dan ook geen krampachtige pogingen, ik voeg mij gewoon naar de Goddelijke Wil. Ik weet uit eigen jarenlange ervaring dat niet-heldere situaties leerervaringen zijn die wij zelf op zijn minst moeten aangaan. En dan lost de rest zich dan vaak vanzelf op.

Ik vraag mij ook vaak af of mijn verbinding zeer goed is en of de antwoorden op vragen meestal al helder klaarliggen. Dit gaat over intuïtie. Omdat ik graag mens ben, ben ik soms ook onzeker en vertrouw ik mijn intuïtie niet en schaf ik een geloofwaardige verzekering aan. Als ik iets heel duidelijk wil hebben vraag ik het en schrijf op de computer meteen ook het antwoord op en druk hen naar welbevinden uit. Ik heb overigens al enkele ordners vol….

Mijn lievelingsbegeleiders zijn Maria Magdalena en Saint Germain. Die zijn al eonenlang bij mij, zo vertellen zij mij. Nu, in de tijd van de nieuw ontdekte vrouwelijkheid zet Maria Magdalena mij aan tot diepe vrouwelijke reacties. Zij helpt mij om mijn oude conditioneringen af te bouwen.

Wij vrouwen hebben hieromtrent allemaal diepe wonden. Maria Magdalena is zeer helder en duidelijk als ik haar voel, en zij is altijd goed gemutst en haar hart staat wijd open. Als zij komt wordt zij meestal begeleid door de meester Jezus.

Een prachtig paar. Saint Germain is meestal heel vrolijk en hij montert mij op om ook vrolijk te zijn, te dansen en te spelen. Ik ben al ernstig genoeg en vrolijkheid zou mijn leven als een zachte golf kunnen begeleiden.

En hij heeft zo gelijk!!!

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen