Kryon: Wat brengt het nieuwe jaar ons?

Kryon: Wat brengt het nieuwe jaar ons?

Gechanneld door: Barbara Bessen

12 Februari 2006
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst, wees gegroet lieve vrienden, wees gegroet.

Heerlijk om hier weer bij te zijn en te kijken: Ik zie jullie, lieve lezers. Misschien vragen jullie je af hoe dit mogelijk is. “Hoe weet Kryon vooruit dat ik vandaag deze bladzijde lees?” Tja, lieve mensen, dat is interdimensionaliteit, dat dat is de werkwijze van de Nu-tijd. Jullie denken lineair – jullie zien gisteren, vandaag en morgen – dat zien jullie. Daarvoor zijn het potentiëlen, nietwaar? Jullie scheppen welke potentiëlen zich omzetten, welke jullie zullen leven.

Dat is jullie beslissing, jullie wil, jullie liefde voor jezelf en de Aarde. Dat is het resultaat van jullie keuze. En jullie hebben de beslissing genomen, het potentieel uitgekozen, om hier nu te zijn en de voor jullie passende potentiëlen te kiezen en dat heeft iets met hartenergie te maken. Daarom is het ook zo belangrijk dat jullie van jezelf houden. Alleen wie zichzelf in het hart heeft gesloten – niet ingesloten, want dan zou het een belemmering zijn – heeft de kans om zichzelf en het Zijn te ontdekken. Zelf-liefde is de sleutel naar jullie multidimensionaliteit.

Als jullie jezelf liefhebben, hebben jullie ook al het andere lief. Dat is het Goddelijke principe, zo functioneert ALLES!

“En wat heeft dat met 2006 te maken, Kryon?” zouden jullie kunnen vragen. “Veel, zo niet ALLES!” antwoord ik jullie.

Hebben jullie al vergeten dat wij familie zijn? Wij zijn met elkaar verbonden. Ja, ik ook met jullie.De Aarde met jullie, jullie buren met jullie. Alles is met elkaar verbonden. Dat vinden zelfs jullie wetenschappers ook vanuit zeer interessante onderzoeken. Zij hebben hun eigen manier van uitkomsten en bewijzen.

Bij jullie wordt vertrouwen in God gevraagd en soms zonder wetenschappelijke bewijzen. Zijn jullie klaar voor een kwantumsprong? Prachtig. Geef mij dan een hand.

Ik zeg jullie, multidimensionale mensen, jullie schepper-wezens, dat het jaar 2006 en zeker ook de volgende niveaus de weg effenen voor een kwantumsprong. Het potentieel daarvoor is aanwezig. Dit potentieel kan geleefd worden.Het staat direct voor jullie deur. Dit potentieel of deze potentiëlen bevatten grote verplichtingen van jullie kant: Jullie worden eraan gehouden niet meer te Proberen. Jullie worden opgeroepen om te Handelen. Dit is niet het jaar van oefenen en testen. Nu geldt alleen: handelen en dat zou ik met een citaat willen bekrachtigen:

“Er telt alleen wat er gedaan wordt.”

2006 is het jaar van opheldering. Om patronen en problemen heen blijven draaien heeft misschien vele jaren goed gewerkt. Jullie hebben je geloofspatronen, gedragspatronen, ingeprente levens-wijzen en veel meer, vaak bekeken. Een beetje er omheen geprobeerd, maar echt opgelost hebben jullie hen niet, of wel?

Jullie zitten nog te twijfelen. “Ben ik hier op de juiste plaats? Wat is mijn taak? Moet ik van baan wisselen? Heb ik de juiste partner, of moet ik gaan?”

Dit jaar is het jaar van beslissingen. Ik zal jullie wat zeggen, lieve vrienden: Er is een potentieel voor een kwantumsprong als jullie je erop voorbereiden om helderheid in je leven te krijgen. Als je alles loepzuiver bekijkt en bewerkt dan kunnen jullie relatief ontspannen, misschien met enkele hobbelige steentjes, je nieuwe leven laten beginnen.

Het andere potentieel zou zijn, alles bij het oude te laten en te wachten tot er iets gebeurt. Wat het ook is, ik zeg jullie dat wat er met zekerheid zal gebeuren is, jullie met een grote hartstocht op jullie thema’s gewezen zullen worden. Zij zullen steeds weer opduiken. Als jullie thema zelf-verantwoordelijkheid zou zijn, dan kunnen jullie er zeker van zijn dat er passende thema’s in jullie leven zullen stromen, steeds weer totdat jullie misschien een beetje kwaad en vermoeid de zaak gaan aanpakken.

Het is een jaar van helderheid. Sterke, hoge energieën zullen naar de Aarde blijven stromen, soms al vermeerderd en samengebald tot bijzondere constructies en evenementen. De vibraties van de Aarde verhogen zich steeds meer.

Willen jullie daarin meegaan? Kijk dan niet achter je, niet terug in het verleden. Wees niet ontzet over de dingen. Laat los en kijk naar voren. Pak je leven aan, open het pakket met vele patronen die opgelost dienen te worden. Van steun vanuit de geestelijke wereld zijn jullie verzekerd.

Ik zie dat velen van jullie nieuwsgierig zijn en steeds naar nieuwe informatie over de opwaardering zoeken. Ik zie dat jullie op internet zoeken. Jullie zullen vaststellen dat niet alles wat wordt aangeboden in liefde zit vervat en uit de boodschappen niet altijd de Goddelijke waarheid spreekt.

Als het jaar 2006 het jaar van opheldering is dan zullen ook jullie – elk van jullie apart – eindelijk zelf snappen en weten: De belangrijkste informatie vind ik in mijzelf.

Geëerd is de mens die zijn hand uitsteekt naar zijn Hoger Zelf, naar de Gouden Engel, en zegt: “Ik geef de leiding aan jou. Jij zult wel weten wat er eerst gedaan moet worden. Ik heb vertrouwen. Wij zullen 2006 samen beleven en liefhebben.”

Zo is het.

Ik Ben Kryon