Kryon: Wat is er aan de hand?

Kryon:
Wat is er aan de hand?

Ontvangen door Barbara Bessen – 1 april 2012

Gepubliceerd door Arameus op 8 april 2012
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees hartelijk gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Deze naam en de beschrijving van de dienst is helemaal ingeburgerd, nietwaar? Zo kennen jullie mij. Dat is in de jaren niet veranderd. Maar er is sinds mijn eerste boodschappen iets veranderd. Herinneren jullie je nog de eerste boodschappen die ik jullie bracht? Enkelen van jullie kennen mij door het Amerikaanse medium Lee Carroll. Hij heeft veel van wat ik jullie vertelde als een gloednieuwe en opzienbarende nieuwigheid aangeboden: de verandering van de Aarde in zijn vele facetten.

Sindsdien zijn er jaren voorbijgegaan en, zijn de boodschappen die ik jullie door dit medium en het andere medium gaf, aangekomen?

Hebben jullie begrepen waarom het hier in deze belangrijke tijd voor de planeet Aarde gaat? Voor Gaia, dit prachtige wezen? De meesten van jullie geloven nog steeds dat zij met het verstand de vele dingen die nu gebeuren kunnen bevatten. Maar dit is niet de weg van herkenning.

Kijk, jullie kunnen veel lezen, combineren, vergelijken en proberen om deze ontwikkeling met het verstand onder te verdelen. Vele mensen doen dit. Zij kijken in oude geschriften en voorspellingen. Zij vergelijken meestal wetenschappelijke bevindingen uit oude tijden, voor zover deze voorhanden zijn.

Ook nieuwe informatie over het veranderen va de zonen diens samenhang is zeer geliefd. En allen proberen om deze tijdfase, die era, in te delen. Er is geen catalogus waarin men deze tijd kan sorteren. Het is een nieuwe weg van deze planeet die er nog nooit was. Werkelijk nog nooit. Er waren vele cycli op deze wonderbaarlijke planeet die jullie niet bekend zijn omdat zij niet overgeleverd zijn en daardoor niet voor iedereen toegankelijk zijn.

Enkele boeken die in de laatste jaren werden uitgegeven zijn een combinatie van de studies van oude geschriften, geperfectioneerd met gechannelde kennis. Hoewel de auteurs zich vaak niet bewustzijn dat zij channelen.

Waarschijnlijk zouden zij het luidkeels ontkennen. Daarbij zijn ook vele oude geschriften, gechannelde werken! Deze nu uitgegeven boeken zijn in de meeste gevallen zeer goed samengesteld. Zij spreken bijna de waarheid. Er waren hier op Aarde tijden waarin de Goden er aanspraak op maakten hier heerser te zijn, oorlogen voerden, daarbij ook met atoomkracht werkten en daardoor ook gebieden op Aarde verwoestten. Over deze tijd van gevechten zijn er nog overblijfselen in de landen die jullie het Midden Oosten noemen.

Wetenschappers vonden sporen die alleen met atoomkracht konden zijn ontstaan. Daarover waren zij zeer verbaasd.

Maar deze nieuwe weg van de Aarde te begrijpen is onmogelijk, daarvoor zijn er geen oude sporen. Het is de weg terug naar de hogere niveaus, die niets met de vaak beschreven 26.000-jarige cycli te maken heeft. Die is weliswaar beëindigd – jullie spreken over het begin van het watermantijdperk.

Maar nu heeft de hoogste Schepper, de drie-eenheid besloten om dit zonnestelsel zogezegd een turbo te schenken.

Dat, wat anders miljoenen jaren van ontwikkeling zou duren gebeurt nu via een snelle verhoging van het bewustzijn. Dit betreft niet alleen de Aarde maar het gehele Universum. Elke planeet, elk zonnestelsel heeft zijn eigen manier van ontwikkelen. Maar deze wonderbaarlijke, kleine planeet aan de rand van het Universum, Aarde genaamd, krijgt een speciaal duwtje door de hoogste Goddelijke energie. Zij wordt met zachte, fluwelen handschoenen verhoogd.

De bescherming vanuit de hogere niveaus is aanwezig, maar de Aarde heeft te maken met stuwkracht. Dit is hetgeen jullie steeds toenemend voelen. Wij hebben daar al vaak over gesproken.

Voor welke weg kiezen jullie? Voor die van het verstand dat wil doorgronden en naar bewijzen of informatie zoekt? Dat zich misschien ook  superieur voelt, voorraden aanlegt en dit soort dingen doet om zich zeker te voelen. Het heeft zelfs een verzekering overwogen om hieromtrent een pakket aan te bieden. Is dit niet werkelijk idioot? Of kiezen jullie de weg van het hart? Die wordt gedragen door de hoogste Goddelijke instantie en leidt als door het oog van een naald naar het centrum van het Zijn. Ik kan jullie dit niet met grote woorden beschrijven, maar ik kan jullie aanbevelen om het te voelen.

Hoe voelt het om de wonderbaarlijke ontwikkeling van een duw te krijgen en met de Aarde naar een hoger niveau te tuimelen? Ja, zo kan men het noemen want het overtreft alles wat hier ooit werd beleefd en het is geen reis met een gestempeld kaartje. Het is als een zacht zweven, echt snel zoals bij een tuimeling, met weinig aards bewustzijn maar gedragen door hoger bewustzijn.

Het is een glijden in hogere vibraties waar alles anders is dan jullie het hebben verwacht. Daar zijn er geen banken en verzekeringen, geen presidenten (CEO’s ) van bedrijven die alles voor de mensen zouden willen regelen omdat zij hen niet meer nodig hebben. Het is een manier van leven die met zelf verantwoordelijkheid te maken heeft en met de grote toewijding aan het leven zelf.

Vergeet alle ideeën over verbeteringen die jullie op driedimensionaal niveau willen doorvoeren als jullie een dag de regering zouden kunnen leiden. De weg gaat niet via de aardse logica en het aards driedimensionaal handelen, het gaat over de hogere aanwezigheid van het eigen Zijn, waar de liefde voor het Zelf en het daaruit resulterende medegevoel voor anderen prioriteit heeft. Jullie Hoger Zelf zal steeds meer op de voorgrond treden. Het draagt de hogere frequenties met de passende ideeën voor het leven in zich.

Daarmee wil ik jullie er niet van afhouden om jezelf in het hier en nu voor de dingen in te zetten waarvoor jullie het waard vinden om je in te zetten. Laat je alleen niet onzeker maken, laat je niet door woede of angst drijven als er iets niet functioneert op onoplosbaar lijkt te zijn. Zweef met vreugde, passie en en luchtigheid in dat waarin jullie willen leven. Help anderen als dit op je pad komt en gewild is, maar heb geen oordeel en missioneer niet. Laat de liefde die zich steeds meer in jullie opent, dit kanaal van de lichtvolle niveaus en de oneindigheid werken en geniet ervan te zien hoe de verandering plaats gaat vinden.

Er is geen concept voor de nieuwe Aarde dat men in een computer kan stoppen, opslaan, analyseren en na kan lezen. Er zijn alleen jullie vele ideeën die in jullie harten zijn verankerd want jullie harten weten hoe het is om in een andere frequentie te leven. Zij herinneren het zich. En jullie herinneringen aan het leven waarin er geen honger is, geen wandaden, geen achterbaksheid, zijn altijd in het NU omdat eigenlijk niets wat er toen was aan de tijd onderhevig is. Het is allemaal NU.

Jullie hoeven alleen maar in je hart te graven. Daar vinden jullie het gevoel en de ideeën voor een leven in liefde en gemak. Wij zeggen vaak: Sluit je toch gewoon aan bij deze heerlijkheid en sensualiteit.De zorgen die alle mensen nu hebben zijn niet met het dualistische verstand op te lossen. Zij worden door het veld van liefde ontward en getransformeerd.

Door dat wat alle schiep. En dit werkt niet driedimensionaal omdat het hoger vibreert. Wanneer jullie hier nu alleen maar voor iets goeds kiezen zullen jullie ook het slechte voeden. Zo werkt dualiteit. Maar als jullie nog een stap verder gaan naast het eigen hogere, heilige hart, jullie ware Zijn, jullie veld dat ook een is met de Akasha en van daaruit schept, dan kunnen jullie de ware veranderingen aantrekken en doordat jullie zo zijn, veranderen jullie de Aarde.

Is dat niet prachtig?

Ik ben in diepe verbondenheid

KRYON

Deze tekst mag vrij gebruikt worden. Veranderingen zijn niet toegestaan.