Kryon

Kryon

Barbara Bessen / 6 augustus 206
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de regelmatige boodschappen!

Terwijl ik mij voor een nieuwe channeling voorbereid zorg ik ervoor dat ik vast met mijn beide benen, ook met mijn hele zijn, in de Aarde verankerd ben.

In en met dit wonderlijke en prachtige wezen dat ons allen draagt.

Herinneren jullie je dat men vroeger zei dat men goed geaard diende te zijn als men zich met geestelijke onderwerpen bezig ging houden?

Wij stuurden lange wortels in de Aarde om ons fysieke evenwicht niet te verliezen.

Wij dachten dat er een onderscheid was tussen het fysieke en de hoger-dimensionale  Aarde. Vandaag de dag, zo zeggen onze geestelijke vrienden, is het een multidimensionale Aarde waarmee wij ons dienen te verbinden.

Dit moeten wij zo begrijpen: De Aarde, Gaia, verandert net zoals wij, zij gaat naar een hoger vibrerend niveau, en wij gaan met haar mee. Het gaat er nu om – sinds de Harmonische Convergentie met toenemende energiefrequenties – zich op deze manier met de Aarde te verbinden. Dat wil zeggen: jezelf van deze verbinding bewust te zijn. Dit ervaren wij meestal goed en duidelijk als wij in de natuur zijn.

Omdat wij allemaal buiten en in deze verbondenheid met de natuur kunnen zijn, verbinden wij ons geestelijk met de Aarde, met Gaia, als wij aan haar denken.

Voor mij wordt het steeds duidelijker wat Kryon steeds antwoordt op de vraag wat er voor de ascensie, de bewustzijnsverbreding, gedaan moet worden. Kryon zegt: “Het is heel eenvoudig, heb een rein bewustzijn en een rein hart. Verbind je in gedachten met je Hoger Zijn – of jullie het zelf zijn, met de Aarde, met mij, of met anderen. Houd dit in je bewustzijn vast!”

Laten wij ons gewoon steeds meer bewust zijn van deze verbinding. Het is de afstemming die ons helpt om onder anderen in balans, en “multidimensionaal”  geaard te zijn. Wij moeten alleen in de gaten hebben dat het zo makkelijk is. Vaak denken wij dat wij daarvoor veel meer moeten doen. Ik werk er vaak aan om mij bewust te zijn van deze eenvoud, met kleine briefjes, die ik op de pc plak of ergens anders heb liggen, in de auto, overal, waar ik vaak ben.

Wij bepalen met onze afstemming wie en waar wij zijn.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen