Van uiterlijk Zijn naar innerlijke reizen

Van uiterlijk Zijn naar innerlijke reizen.

Gechanneld door: Barbara Bessen / 1 mei 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Spiritualiteit – spirituele reizen van uiterlijk Zijn naar het innerlijke.

Wie een reis maakt, zo zegt de volksmond, kan veel vertellen. Als men zich als spiritueel geïnteresseerd mens op reis begeeft heeft dit vele facetten.

Om te beginnen reist men naar een oord om iets te ontdekken en andere mensen te leren kennen. Spirituele reizen betreffen ook het idee om krachtplaatsen te bezoeken en zich met de energieën van vulkanen, zeeën en bergen te verbinden.

Ook om dieper in jezelf te geraken. Sommige verre oorden kunnen zelfs een oude incarnatie betreffen.

Als ik met een groep reis dan hebben wij dit speciaal uitgezocht. Neem als voorbeeld; Hawaï. Wie zich voor Hawaï interesseert denkt meestal aan wondermooie stranden, het heerlijke water en de prachtige vegetatie.

Toen wij afgelopen zomer naar Hawaï vlogen was het niet alleen opwindend maar ook spannend wat wij in onszelf binnenin beleefden. De Wet van Resonantie zorgt ervoor dat mensen die eensluidende interesses en imprints hebben, samenkomen. In dit geval hebben oude Lemuriers met elkaar afgesproken om Lemurische energieën te voelen en ook om in zichzelf de oude schat van herinneringen van Lemurie te activeren.

Wij hadden vele uiterlijke ontmoetingen op bepaalde plaatsen die ons weer verbonden met de innerlijke reizen en meditaties met Lemurie en zelfs met onze Lemurische familie.

Daarbij is het interessant dat ruimte en tijd eigenlijk niet bestaan. Strikt genomen  hebben wij onszelf bezocht en hebben wij in de tijd gewandeld. Het is werkelijk nuttig om samen oorden te bezoeken waar in het “verleden” veel is gebeurd.

Onze volgende doelen zijn Schotland en Mount Shasta. Ik ben nieuwsgierig wat ons daar te wachten staat want wij duiken daar in het leven van de Kelten. En – dit klinkt zeker gek – misschien zien bij bij Mount Shasta een ufo en ontmoeten wij daar op deze manier andere familieleden….

Barbara Bessen
www.barbara-bessen.com