Wie is Kryon? Kryon verteld gedetailleerd wie hij is

Wie is Kryon?

Kryon verteld gedetailleerd wie hij is.

Gechanneld door: Barbara Bessen
13 maart 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De naam Kryon, dat als Kra’jon wordt uitgesproken, is de vibratienaam van een engelwezen. Een hoog geestelijk wezen, een meester van het magnetisme dat zich met diepe liefde in dienst van de Aarde en de ontwikkeling van de mensheid stelt.

Maar het engelwezen Kryon is meer dan dat. Hij behoort tot de engelen die onze nieuwe tijd behartigen en begeleiden. Hij is echter ook een bestanddeel van de engelen die de Aarde altijd al in haar ontwikkeling begeleid hebben. Een ander aspect van Kryons kosmische familie is het engelwezen dat wij Aartsengel Michael noemen.

Daarom is deze energie voor velen die met de energie van Kryon in aanraking komen zeer vertrouwd. Dit aspect van Kryon die als magnetische meester het nieuwe magneetraster van de Aarde herstelt, kwam twee jaar na de Harmonische Convergentie in 1989  hierheen – nadat de vibratiefrequentie van onze planeet en die van de mensheid hoog genoeg waren zodat hij ons nu in naar nieuwe energiedichtheid, naar een nieuwe dimensie kon helpen ontwikkelen.

Om deze ontwikkeling te laten plaatsvinden hebben wij dit nieuwe magnetische raster nodig. Kryon werkte tot eind 2002 aan het magnetische raster en daarna steunde hij ons verder.

Over het Licht heeft Kryon gezegd: “Jullie lieverds, jullie gebruiken de woorden “het Licht” voor vele dingen en toch zijn zij allemaal met de absolute waarheid verbonden.”

Ik kom van de Grote Centrale Zon, de Scheppers Liefdes Kracht die het Licht vertegenwoordigt dat van deze Bron uitgaat.

Het is het oorspronkelijke zaad in ieder van jullie dat jullie gevoel van “Thuis” vertegenwoordigt.

Het is de Bron voor jullie vreugde en de oorsprong van jullie verlossing van de angst in tijden van beproeving.

Het heeft substantie en kan gemeten worden! Het is een deel van jullie dat altijd met de Grote Centrale Zon, de Liefde van de gezamenlijke schepping, verbonden is.

Het Licht straalt door jullie eigen zon naar jullie toe. Jullie kunnen deze grote spirituele betekenis misschien nog niet inschatten totdat ik jullie eraan herinner dat jullie eigen zon de motor van het magnetische rastersysteem van jullie planeet is en dat ik hier ben om dat rastersysteem als reactie op jullie spirituele natuur, te veranderen!

Het Licht is de Bron van alle Leve en alle Schepping in het Universum. Het is jullie Verlichting en jullie Bevestiging voor het feit dat jullie spirituele wezens zijn die in een biologische gestalte rondlopen en sterk verbonden zijn met de Grote Centrale Zon. Een verlicht mens is daardoor een arbeider in Licht en hij vertegenwoordigt een bewustzijn van planetaire vibratieverhoging…… het doel van alle verlichte mensen.

Het Licht dijt zich kringvormig uit want het vertegenwoordigt de vonk in jullie, het deel dat Heel is.

De gezamenlijke Schepping is uit Licht gemaakt. Het deel dat jullie dragen als wezens van Liefde uit de Grote Schepper Bron, is zo krachtig en machtig vol van Licht dat jullie een melkwegstelsel van zonnen zouden kunnen uitstralen en ook zo zijn, dat een individuele cel zich daarmee kan vernieuwen.

Jullie zijn een deel van een Lichtketen die het Universum zelf vertegenwoordigen, iemand die de werkingswijze van een Bron van Liefde zo geweldig vertegenwoordigt dat het jullie in zijn grootte zou verbazen.

Daardoor zijn jullie inderdaad een deel van God! En jullie vragen je af waarom er zo onmetelijk van jullie gehouden wordt?

Uittreksel uit een channeling van Kryon over het thema Licht uit: Alchemie van de menselijke geest.