10.1 Helen: Liefde is de enige manier

10.1 Helen: Liefde is de enige manier

David Brown / Geplaatst: 5 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Toen ik voor het eerst op het spirituele pad begon te lopen ontving ik een boodschap toen ik een zeer diepgaande ervaring had die ik later weer helemaal ben vergeten en die mij nu – nu ik deze herinnering goed kan gebruiken – weer te binnen schoot.

De strekking van de boodschap was het volgende: “Er is een complete andere manier om je leven te leven.”

Ik ben deze boodschap jaren en jaren lang vergeten en realiseer mij nu dat mij in de tussentijd deze andere manier van leven is geleerd.

Onze wereld is onderhevig aan spanningen. Het lijkt erop dat jullie om succesvol te zijn in je leven een bepaalde hoeveelheid spanning moeten hebben maar daar ik een grote hoeveelheid mannelijke energie voor nodig; waar geen spanning aanwezig is, is er alleen liefde.

Kryon heeft mij een pad zonder spanning laten zien. Dit is een pad van het hart, dit is een pad van het ontbreken van actie en het is een poort die wijd open staat naar Liefde voor alles en iedereen op deze wereld en daarbuiten…..

Kryon heeft mij altijd verteld dat wij op een dag onze realiteiten zullen gaan scheppen uit pure Liefde en ik denk dat de tijd daar nu rijp voor is.Het hangt van elk individu af of hij of zij hiervan gebruik gaat maken, maar dat hangt weer af van het wel of niet gebruik maken van de vrije keuze die aan ons mensen is gegeven.

LIEFDE is de ENIGE manier om te HELEN.

Built and hosted by Foresight