10.2 Helende energieën: LIEFDE.

10.2 Helende energieën: LIEFDE.

David Brown / Geplaatst: 6 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Liefde waarvan Kryon wil dat wij hem zullen begrijpen is een soort van extase.

Dit gebeurt als wij ons volledig verbinden met Moeder Aarde en met Vader Hemel.

De manier waarop ik dit begrijp is dat ons lichaam zeven chakra’s heeft. De bovenste drie: de kroonchakra, het derde oog en de keelchakra, zijn de verbinding met Vader Hemel. De drie lagere chakra’s, de basischakra, de tweede chakra en de solar plexus zijn de verbinding met Moeder Aarde.

En de hartchakra bevindt zich in het midden. Wat Kryon wil dat wij gaan doen is deze zes chakra’s in harmonie brengen; de bovenste drie chakra’s en de onderste drie chakra’s en dan zal de hartchakra automatisch volgen.

Wij zullen alle zaken van de bovenste drie chakra’s oplossen via het doorwerken van alle problemen met onze vaders en het heel en compleet maken van onze vaders.

Dit betekent dat jullie innerlijke vaders oplossen en energie van de Zon worden.

Wij zullen alle problemen met onze moeders oplossen en hen heel en compleet maken en dit betekent dat jullie innerlijke moeder oplost en energie of de resonantie van Moeder Aarde wordt, de archetypische moeder.

Wat dit doet is het volgende: het verandert jullie energie zodat er een constant stroom is. Het betekent dat jullie de perfecte moeder en vader hebben die van elkaar houden. En deze twee energieën van de moeder en de vader gaan beginnen met stromen en gaan met elkaar vermengen en dit schept een gevoel van Liefde.

Jullie hart zit tussen deze twee groepjes energieën/chakra’s in en zal erop antwoorden. En terwijl het dit doet zullen de wonden van jullie innerlijk kind op gaan lossen en zullen jullie een magisch wezen worden dat op dezelfde frequentie resoneert als zowel Moeder Aarde als de Zon.

Kryon heeft mij altijd verteld: “Zelfliefde is er als je innerlijke vader en moeder van elkaar houden.” Kryon heeft mij ook heel vaak verteld dat het leven een gevoel is en geen intellectueel proces. Wat jullie voelen zullen jullie scheppen, als jullie liefde voelen zullen jullie liefde scheppen.

De volgende stap is het versmelten van de mannelijke en de vrouwelijke energieën van Mercurius en Venus. Deze twee energieën zullen samen gaan stromen en tevens een extatische vibratie binnenin jullie scheppen.

Leven is het mannelijke van Liefhebben. Als jullie je leven dus ten volle leven zullen jullie van je leven houden en alleen als jullie heel en compleet worden zal dit gaan gebeuren. Jullie zullen ook uit de gevangenis gaan en bevrijd worden van het systeem.