10.3 Helende energieën:  Verontschuldiging.

10.3 Helende energieën:  Verontschuldiging.

David Brown / Geplaatst: 8 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De definitie van verontschuldigen in de Engelse taal is: Een geschreven of gesproken woord dat een uitdrukking is van spijt, berouw of bedroefdheid omdat men heeft beledigd, heeft gefaald, of een ander onrecht heeft aangedaan.

Het Spaanse woord voor verontschuldigen is Disculpa, en in het Duits is het Entschuldigung.

Beide betekenen zij iets dat een beetje anders is maar in doorsnee betekenen zij het wegnemen van schuld.

De Spaanse en de Duitse versies van verontschuldigen passen bij de manier waarop Kryon naar de dingen kijkt omdat wij onze realiteit scheppen om onze lessen te kunnen leren.

Spirit is in de spiritwereld constant ideeën aan het dromen om ons bewust te maken zodat wij onze lessen kunnen leren en vrij, heel en compleet kunnen worden.

Er zijn bepaalde groepen regels, maar in de basis zullen onbewuste mensen andere onbewuste mensen beschadigen of onbewuste acties ondernemen die anderen schaden. Alles is een spiegel. De persoon die een ander beschadigt, moet beschadigd worden en dit is de manier waarop het Universum ons dingen leert.

In mijn ervaring – als de energieën van verontschuldiging van binnen door ons heen stromen – laten zij normaal gesproken boosheid en/of haat los. Het zijn de boosheid en/of de haat die polariseren en die ons wegdrukken bij andere mensen vandaan.

Als wij genoeg bewust zijn om deze dualistische wereld te kunnen begrijpen, als wij de pijn in onszelf helen, wordt er steeds minder emotie geprojecteerd op degene die jou beschadigd heeft.

Als jullie accepteren dat jullie deze ervaring vanuit je binnenste hebben geschapen, naar de buitenwereld projecteren wat er binnenin jullie zit, dan zullen jullie je realiseren dat er twee aspecten van jezelf in je innerlijke wereld zijn die zijn beschadigd en elkaar beschadigd hebben.

Deze twee aspecten binnenin jullie zijn gepolariseerd. Als jullie de energieën van verontschuldiging inroepen nemen jullie de schuld en de spanning tussen de twee aspecten van jezelf weg en lost de spanning op.

Doe wat jullie denken dat nodig is in de materiële wereld als het oordeel oproept omdat jullie bewustzijn en jullie levenspad van jezelf zijn.

Jullie ervaring is compleet als jullie het proces hebben afgewerkt en de spanning die er tussen deze twee aspecten in je innerlijk zelf aanwezig was, is opgelost.

Het belangrijkst is dat jullie een stap vooruit in bewustzijn hebben gedaan en jullie je lessen hebben geleerd.

Niemand is schuldig; zowel de beide zielen, of spirits, van de twee partijen in de materiële wereld werkten samen om deze ervaring te scheppen, om jullie beiden te leren om bewust te worden. Als dit niet netjes wordt opgelost in de innerlijke wereld zal hetzelfde weer gebeuren.