12.  Op het slappe koord lopen

12.  Op het slappe koord lopen

David Brown / Geplaatst: 10 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vele Jaren geleden had ik een channeling die handelde over het lopen “op het losse koord. Ook al was het lang geleden, ik herinner het mij deze channeling nog heel goed.

….als jullie je heel veel zorgen maken neem dan de tijd om even naar beneden te kijken want dan zullen jullie zien dat wat jullie dachten dat een slap koord was in feite alleen maar een lijn is die op de grond getrokken is. Jullie worden allemaal gedragen in veiligheid en zekerheid en zijn omhuld door liefde.

Vanuit de channeling “Het helen van militaire energieën in onze stamboom”

Kryon legde uit dat vaak als wij bang zijn, wij even de inventaris zouden moeten opmaken en eens even goed om ons heen moeten kijken en dan zouden wij zien dat wij op een lijn lopen die op de grond is getrokken en niet aan het koorddansen zijn.

De angst voelt zeer echt maar als jullie je dit realiseren zullen jullie weten dat alles in orde is.

Als jullie je ogen openen, even de inventaris van jullie wereld opmaken en jezelf terughalen in het huidige moment zullen jullie weten dat alles okay is.

Het probleem met ons mensen is dat wij altijd onze geest toestaan om naar het verleden of naar de toekomst toe te gaan. Als wij in het Nu zijn zullen wij de waarheid gaan zien en het beginnen met accepteren van de waarheid over onze omstandigheden zal het begin zijn van het vrijmaken van onszelf.

Om vrij te worden moeten wij de delen van de familiesamenstelling helen die ons niet in staat stellen om in het heden te zijn tijdens een speciale groep omstandigheden. Het is altijd een gewond aspect van de familiesamenstelling dat ons niet in staat stelt om in het Nu te zijn.