13 Evolutie versus Revolutie

13 Evolutie versus Revolutie

David Brown / Geplaatst: 11 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

In eenvoudige woorden gezegd betekent revolutie steeds weer in cirkels rondlopen. In de politiek betekent het: van de ene despoot naar de andere gaan.

Onze wereld ziet er ook zo uit want uiteindelijk is het altijd zo dat een revolutie alleen maar een paar mensen goed uitkomt, zoals altijd, de mensen die aan de top zitten en de touwtjes in handen hebben.

Evolutie is wat er nodig is om onze planeet te veranderen. Wij dienen ons te ontwikkelen vanuit een op angst gebaseerde wereld. Het is zeer interessant dat het woord evolve (ontwikkelen) het woord love achteruit gespeld bevat.

Evolve ~ Evolve ~ EvoL♥ve

Evolutie gaat niet over technologie, het gaat over Liefde. In de leringen van Kryon zijn wij hier op deze planeet Aarde om ons bewustzijn steeds verder te ontwikkelen. Wij hebben het nodig dat de liefde door ons heen stroomt en door al onze lichaamssystemen.

Vaak is spanning geschapen als resultaat van beschadiging en pijn en moeilijke relaties tussen aspecten van een familiesamenstelling.

In de Kryon-leringen dienen deze relaties om te kunnen stromen, de liefde te laten stromen om zich verder te ontwikkelen en verder te dan de pijn, naar een staat van liefde.

Kryon heeft mij altijd verteld dat als 144.000 mensen ditniveau van bewustzijn bereiken, waarbij de familiesamenstelling op exact dezelfde manier stroomt als ons zonnestelsel, de hele planeet zich zal ontwikkelen van een op angst gebaseerd systeem naar een op liefde gebaseerd systeem.

Dan is de wereld niet langer dualistisch, alles is Liefde…..een wereld zonder spanning.