9.3 De Innerlijke wereld: De Zip File

9.3 De Innerlijke wereld: De Zip File

David Brown Geplaatst: 3 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Al onze lessen zijn samengepakt in zoiets als een zipfile, net zoals in een computer. Als de tijd rijp is zullen onze gidsen besluiten om een zipfile te openen en jullie in aanraking te laten komen met een van jullie lessen. Als dit gebeurt zullen jullie direct een bepaald soort angst of emotie voelen die jullie in een staat van spanning of bedruktheid houden; net zoals degene in het paarse pak.

Als onze lessen beginnen hebben wij normaal gesproken geen idee over wat er gaat komen. En dit zorgt ervoor dat wij in een bepaalde staat van angst gaan die onze energieën doet samentrekken.

Dit is een van de redenen waarom de mantra van Kryon is “om het kalm aan te doen en te ontspannen”. Als dit gebeurt is het noodzakelijk dat jullie de les beginnen te begrijpen en niet als een kip zonder kop beslissingen gaan nemen.

De lessen zullen altijd naar ons toekomen in alle sferen en systemen van ons menszijn; mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel.

Uiteindelijk zullen jullie altijd de waarde van het probleem in de materiële wereld zien. Maar hoe dieper jullie graven en met het probleem werken, hoe meer jullie zullen zien dat het iets is dat te maken heeft met jullie familiesamenstelling en dat het altijd binnenin jullie zit.

Als dit eenmaal is opgelost, alleen dan zullen jullie  je uitbreiden zoals de man aan de rechterkant in het plaatje. Jullie zullen je les hebben geleerd en jullie zullen en zullen deze les nooit meer hoeven leren en jullie zullen meer liefde in je lichaam hebben.

Het antwoord op elk probleem is om de plaats te vinden waar er liefde is voor alle aspecten van jullie familiesamenstelling. Er is geen spanning in dit soort antwoorden; er is geen spanning in Liefde.

Ondanks dat zullen jullie om het gepaste antwoord te vinden dingen los moeten laten en werken met veel spanning en dit kan heel oncomfortabel voelen.

Jullie zullen het weten als de les voorbij is omdat je lichaam dan zal aanvoelen alsof het vol liefde is, totdat de volgende les komt als de spiritwereld besluit om de volgende zip file te openen.