9.4 De Innerlijke Wereld: De Spiegel

9.4 De Innerlijke Wereld: De Spiegel

David Brown / Geplaatst: 4 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Wij leven in een elektronisch Universum, alles is precies en niets maar dan ook niets gebeurt toevallig.

Alles in dit Universum is een Spiegel en die zit in ons. Wat bij ons binnenin zit trekken wij aan en wat niet binnenin ons zit stoten wij af, net zoals dit bij magneten gaat.

Wie er ook in ons leven komt is op een of andere manier een Spiegel. Wat jullie opwindt of boos maakt over een ander persoon is meer dan waarschijnlijk binnenin jullie aan de hand.

Als jullie een gebroken hart hebben zullen de mensen die jullie in je leven aantrekken ook een gebroken hart hebben. Het masker dat jullie dragen zal het masker van de ander in jullie tegenwoordigheid, weerspiegelen.

Alles is een spiegel.
Dit is een van de krachtigste spirituele leringen die jullie ooit kunnen ontvangen.

Jullie materiële wereld weerspiegelt alleen maar water binnenin jullie zit.

Zoals jullie in het bovenstaande plaatje kunnen zien staat de dame voor haar spiegel en is er ook een spiegel achter haar, en haar weerspiegeling gaat tot in het oneindige door…..door alle levens heen die zij op deze wereld heeft geleefd.

Bedenk ook dat jullie familiesamenstelling elkaar weerspiegelt; de moeder en de vader weerspiegelen elkaar en weerspiegelen het kind, en dit gaat almaar door, terug in de tijd en door alle generaties heen.

 Als jullie op zoek zijn naar een partner zullen jullie krijgen wat jullie nodig hebben en niet wat jullie willen. En jullie zullen een spiegel krijgen; precies van wat er binnenin bij jullie aanwezig is.

Jullie kunnen in het bovenstaande plaatje zien dat de twee harten niet gelukkig zijn en mokken, maar zij zijn allebei precies hetzelfde en zij spiegelen elkaar. Daarom is het heel belangrijk om vriendelijk te zijn tegen jezelf. En waar jullie een ander ook van beschuldigen, jullie kunnen er zeker van zijn dat jullie dit binnenin bij jezelf zullen vinden.