Kryon: Activering van de Chakra van de Nieuwe Tijd.

Kryon:
Activering van de Chakra van de Nieuwe Tijd.

David Brown: San Jose, Costa Rica
18 januari 2012
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is geweldig om hier vanavond bij jullie te zijn. Er hangt veel liefde en verandering in de lucht. De nieuwe wereld komt eraan en er zal een vredige overgang zijn naar de nieuwe wereld; vele, vele veranderingen zullen naar deze Aarde toekomen.

De laatste 3600 jaar is er een cyclus geweest van oorlog en on-bewustzijn want de laatste 3600 jaar is de planeet gecontroleerd door een meedogenloze donkere, mannelijke energie. De dagen van deze energie zijn geteld. Er komt een grootse staat van bewustzijn aan. Deze planeet wordt gecontroleerd door een industrieel/militair complex. Achter dit complex zit een handvol mensen. Het geld is op deze planeet oneerlijk verdeeld. Over de hele wereld gezien heeft 99% van de mensen maar 1% van de rijkdom en 1% van de bevolking heeft 99% van de rijkdom; dit gaat allemaal veranderen.

De massa’s op de planeet beginnen zich bewust te worden van deze situatie. Het internet voorziet van informatie die de belangrijkste media niet levert; de media is in het bezit van de 1% die de 99% bezit en dit is waar het symbool van de obelisk over gaat. De piramide aan de top van de obelisk is het symbool van de heersende klasse en daaronder zijn de massa’s; jullie doorsneemens die elke dag naar zijn werk gaat om zijn dagelijks brood te verdienen.

In deze 3600 jaar is de waarheid verborgen gehouden en nu gaat de waarheid bij iedereen bekend worden. Iedereen zal uiteindelijk Goddelijk bewust worden. Allereerst Christusbewust in de 4e dimensie en dan zullen er nieuwe niveaus van bewustzijn zijn in de 5e dimensie en al deze dingen zullen aan het einde van dit jaar beginnen. De nieuwe wereld komt eraan, lieve mensen, Het is een wereld vol liefde en hoop, van opwinding!

Deze planeet is gecontroleerd als in een gevangeniscel. Jullie bankiers vertellen jullie de halve waarheid, de militairen vertellen jullie de halve waarheid, de politici vertellen jullie de halve waarheid – als jullie geluk hebben, en de religies vertellen jullie de halve waarheid.

Jullie leersystemen vullen jullie hoofden met nonsens; alles om jullie niet verbonden te houden met het Goddelijke. Op de 21e december van 2012 is dit zo onbewust als de planeet maar kan zijn en vanaf dat moment beginnen jullie aan de langer reis terug naar bewustzijn, terug naar liefde, waarin jullie harten en geesten verbonden zullen zijn met het Universum en waar jullie die universele harmonie voelen. Er zijn vele manieren om harmonieus te worden en dit kanaal van Kryon biedt de snelst mogelijke manier.

Als jullie begrijpen wat bewustzijn is en als jullie de helende reis begrijpen zal dit zo logisch zijn voor heel veel mensen. De lichtjes zullen de wereld rond gaan.

Wij hebben hier vanavond al een beetje psychometrie gedaan en het bewustzijn van iedereen hier in de zaal is al veel veranderd, zelfs al ten opzichte van een jaar geleden; jullie harten gaan zich openen en dit is over de hele wereld aan het gebeuren. Mensen worden wakker en verlicht, de liefde stroomt door hun harten en zij beginnen de retoriek van de gevestigde orde te doorzien. Het is altijd al bekend geweest dat liefde alles zal overwinnen en dat de reis naar de nieuwe wereld er een van liefde is. Liefde en licht zullen het duister oplossen.

Er zijn steeds meer mensen die meedoen aan het pad naar bewustzijn. Jullie zijn daar al op, allemaal verbonden met het Universum en de planeten bewegen naar een positie waarbij jullie je DNA in werking zullen zetten en degenen die nog niet wakker zijn: zij zullen jullie wekken; degenen van jullie die wakker zijn en al jarenlang hun innerlijk werk hebben gedaan – jullie zullen een fenomenale kracht voelen die jullie naar volledig bewustzijn zal brengen dat jullie heel en compleet zal maken en de liefde zal stromen  en jullie zullen je wereld en je leven scheppen vanuit pure liefde. Dit zal wat tijd nodig hebben, maar voor degenen van jullie die bedoeld zijn om met de eerste golf van bewustzijn te gaan zal dit heel duidelijk zijn rond maart 2013. Zij zullen als radiobakens zijn die allen om hen heen wekken. Net als een steentje in een stille vijver. De nieuwe wereld komt eraan, lieve mensen!

Doe nu gewoon je ogen dicht en ga naar binnen….. en voel de zaal….. vanavond is de zaal vol spirit en vol liefde. Jullie geleidegidsen zitten aan jullie voeten en zij eren het werk dat jullie hebben gedaan, jullie strekken niet alleen je zielsgroep tot eer maar jullie eren ook alle anderen die in fysieke vorm op deze Aarde zijn. Jullie tillen het bewustzijn van deze planeet omhoog. Laat de liefde gewoon stromen …. wees in je lichaam en richt je aandacht en je bewustzijn op je hart….. en laat je hart zich weer verbinden met alle anderen in de zaal…….. laat de liefde stromen….. en laat de gevoelens in je lichaam toe….. laat hen komen en laat hen gaan.

Laat de nieuwe wereld in je hart stromen waardoor de energieën van de 4e dimensie in je hart kunnen stromen en Moeder Aarde kan ascenderen naar de 4e dimensie. Niet alleen de mensheid maar de hele planeet gaat ascenderen naar de 4e dimensie. Voel de energie van de 4e dimensie om je heen die je zwezerikklier activeert zodat een nieuw chakra, de chakra van de nieuwe tijd, zich opent; zich te vormen en te openen.

Wij zijn hier vanavond, lieve mensen, om de energieën te brengen om dit nieuwe chakra te openen en voor iedereen in de zaal de mogelijkheid te hebben om zich te verbinden door de zwezerikklier heen, door de chakra van de nieuwe tijd.

Laat de chakra zich openen en vormen; het is er al…. het is allemaal al voorbereid voor jullie en jullie hebben je voor vanavond voorbereid en laat daarom ook deze zwezerik, dit chakra van de nieuwe tijd, geactiveerd worden.

Dit is een turquoise  gekleurd chakra. Laat je geleidegeesten en Kryon en ook de energieën van Moeder Aarde dit ondersteunen om jullie richting te geven, te dragen en liefde toe te staan te stromen.

En ga steeds dieper in je lichaam en ervaar deze activering en laat de liefde stromen, laat de energieën van de 4e dimensie stromen, activeer jezelf, jullie DNA en de nieuwe turquoise chakra zit tussen je hartchakra en de keelchakra. Begin als een spons te worden die de energieën opzuigt en de liefde laat stromen. Want de liefde en de energieën van Kryon zullen alles oplossen dat in de weg staat van deze activering.

Stel je dit turquoise chakra voor want terwijl jullie dit doen zal het activeren. Dit nieuwe chakra zal betekenen dat jullie altijd in liefde communiceren. Uiteindelijk zal dit de chakra zijn van de helers. Dit steunt jullie eigen heling en jullie eigen cellen en jullie eigen DNA-activering.

Dit zal jullie heling uitdrukken en jullie meenemen naar dit nieuwe bewustzijn, een vierdimensionaal bewustzijn; jullie kunnen niet gemanipuleerd of gecontroleerd worden. Jullie zullen de waarheid kristalhelder zien.

Uiteindelijk zal dit turquoise chakra elke cel in jullie lichaam wekken en op een positieve manier activeren zodat jullie een realiteit uit liefde zullen scheppen en de nieuwe wereld in je hart zullen brengen. Als jullie eenmaal heel en compleet zijn zullen jullie als een radiozender worden en zullen jullie de energie van liefde uitstralen, allereerst door jullie vrienden en familie en jullie zullen sterker en sterker worden en je met elkaar verbinden, een netwerk van liefde scheppen, turquoise liefde en dit uitstralen naar de hele planeet en degenen laten ontwaken die nog niet wakker zijn en jullie zullen je bewustzijn brengen naar een bewustzijn van de nieuwe tijd.

In deze oude energie hebben jullie je wereld geschapen vanuit negatieve emoties; dit zal compleet, compleet anders zijn. En jullie zullen een compleet op liefde gebaseerde realiteit scheppen. Op dit moment wordt de Aarde gecontroleerd door een militair-industrieel complex, volkomen harteloos, deze mensen zijn zonder liefde, zij weten niet wat liefde is, zij weten niet hoe zij liefde moeten delen en zij willen het ook niet weten!

Deze vibraties zullen zelfs ook de harten van deze mensen raken en ook het hart van de hiërarchie van deze planeet. Ongelukkigerwijs zal het voor hen te laat; zij zullen al hun macht op Aarde verliezen. Er komt een compleet ander, nieuw bewustzijn en controle op deze planeet; een bewustzijn dat gebaseerd zal zijn op de Bloem van het Leven. En wij gebruiken de woorden “Rule and control” (“heersen en controleren”) omdat de Engelse taal niet kan begrijpen wat er gebeurt, er zijn geen woorden voor deze nieuwe soort leiderschap.

Jullie zullen allemaal vrij zijn, jullie zullen allemaal gelijk zijn, jullie zullen allemaal vol liefde zijn en jullie zullen allemaal van Goddelijk bewustzijn zijn. Jullie zullen steeds je realiteit scheppen uit liefde, en de liefde zal stromen. Als jullie heel en compleet zijn zal jullie hart nieuw, fris en levend worden en zullen jullie allen de andere helft van jezelf beginnen te ontmoeten, jullie kunnen het als jullie willen je TweelingVlam noemen want toen jullie in het begin, toen jullie God verlieten, werden jullie in twee delen gesplitst, twee aparte bewustzijns, een mannelijk, een vrouwelijk en jullie zullen je mannelijke of vrouwelijke helft vinden als jullie heel en compleet zijn en dit zal jullie hart compleet maken en als jullie dit andere aspect van jezelf hebben gevonden zullen jullie zelfs nog meer energie uitstralen op een hogere en sterkere vibratie.

Deze planeet is op een reis naar compleet nieuw bewustzijn, naar een compleet nieuwe wereld, naar een wereld waar jullie van houden, naar een bewustzijn waar jullie altijd van droomden en jullie dromen zullen waar worden en jullie zullen zelf een planeet scheppen, een prachtige planeet, precies op de manier waarop jullie dit zelf willen. Iedereen zal zich absoluut geliefd voelen, absoluut veilig en absoluut zeker.

Ieder van jullie zal Christusbewust worden. Jullie zullen je leven verbonden leven met het Universum en leven in universele harmonie. Laat de energieën in je lichaam dus hoger en hoger gaan – naar de energieën van de vierde dimensie. Jullie lichamen hebben hier veel training voor nodig want jullie lichamen zijn bang.

Jullie lichamen zijn bang voor liefde, zelfs bang voor het leven, en jullie lichaam heeft – zoals ook bij andere dingen – tijd nodig om te wennen aan dit nieuwe bewustzijn, de energie en de vibraties.

En, lieve mensen, dit zijn opwindende tijden; dingen veranderen naar een op liefde gebaseerde realiteit. Voel je lichaam gewoon en laat de vibratie van je lichaam hoger en hoger gaan en laat je geleidegidsen en de energieën van Kryon dit proces ondersteunen en jullie optillen naar een nieuwe wereld, een wereld van liefde, vreugde en vrijheid. Laat de energieën in je lichaam zich uitbreiden tot het formaat van de Bloem des Levens. Er is een volledig geactiveerd raster rondom deze Aarde en dat is er al 2000 jaar en het is het raster van de Bloem des Levens. Verbind jezelf met dit raster dat jullie de energie van het Christusbewustzijn brengt, de kennis en de wijsheid van het Universum.

Laat je vibraties gewoon hoger, hoger en hoger gaan.

Vanavond staan de poorten open voor deze verbinding. Sta deze verbinding toe en laat de nieuwe energieën door je kroonchakra gaan, naar je derde oog, je keelchakra en de turquoise chakra, de chakra van de nieuwe tijd; deze verbinding zal de nieuwe chakra activeren.

Voel hoe jouw verbindingen direct veel soepeler aanvoelen en laat deze energieën in je hart stromen, in je solar plexus, in je tweede chakra, in je basischakra die zich dan verbinden met het hart van Moeder Aarde. Nieuwe verbindingen zijn hiervoor voorbereid; Moeder Aarde is zich er volledig van bewust dat zij ascendeert naar een nieuw bewustzijn. Laat deze nieuwe energieën toe, de energieën van de Bloem des Levens, geef toestemming zodat zij je cellen en DNA kan activeren.

Laat, terwijl deze energieën in je lichaam stromen, de negatieve energieën eruit gaan….. laat de energieën komen en gaan….. wij zitten nu op 95% van de energie van de 21e december 2012 en deze nieuwe energieën worden hier in Kapoli verankerd. En terwijl de energie stroomt, geef dan toestemming om de mannelijke en vrouwelijke energieën die in je lichaam stromen te vermengen; zij worden nu gedragen door de nieuwe energieën van de nieuwe wereld. Jullie geleidegidsen werken met jullie samen aan het activeren van jullie cellen en DNA en verbinden je kroonchakra direct met het raster van de Bloem des Levens.

Dit proces zal enkele maanden nodig hebben; jullie gidsen en de energie van Kryon zullen met jullie samenwerken om deze nieuwe energie en activering te kunnen handhaven. Jullie zullen gesteund worden en jullie zullen een zeer, zeer duidelijke begeleiding krijgen van jullie gidsen. De energieën stabiliseren zich op 95%. Vraag je gidsen om je een berichtje te geven, een fysieke boodschap om jullie te laten weten dat zij er zijn, misschien zullen zij even op je neus krabben of op je wang tikken. Wat er ook is veranderd is dat jullie ook een nieuw niveau van spiritbegeleiding hebben omdat jullie toestemming hebben gegeven voor dit nieuwe niveau van begeleiding.

Wij zijn nu op 97%, 98% , 99% en 100% van de energie van de 21e december 2012. Voor degenen van jullie in deze zaal en degenen die bedoeld zijn om dit te lezen is dit precies hoe jullie je op die dag zullen voelen, de 21e december 2012.

Wij gaan deze energie een paar minuten vasthouden om je lichaam te laten wennen aan deze energie en door te gaan met het activeren van jullie cellen en DNA. Lieve mensen, dit is hoe het nieuwe jullie zal vullen.

Blijf gewoon in deze gevoelens en bij deze energieën….. en laat de gevoelens komen en gaan.

Stop je bewustzijn achter je nieuwe turquoise chakra en kijk een tijdje naar dit chakra.

Blijf dus wat langer op dit energieniveau….. laat de gevoelens komen en laat de gevoelens gaan….. en observeer de 4e dimensie- op dit moment gaat die nog te ver voor jullie intellectuele capaciteit, maar ook jullie geest wordt geactiveerd.

En zo, lieve mensen, gaat Kryon jullie weer verlaten. Wij ankeren de energieën van de Bloem des Levens hier in Kapoli, San Jose, Costa Rica. Het ga jullie goed en God zegene jullie want Kryon gaat nu weg. Dank jullie allen!

The Audio for this channelling is available from: