Kryon: Ascensie: De rol van Costa Rica. 2

Kryon:
Ascensie: De rol van Costa Rica. 2

David Brown: Costa Rica.
15 mei 2010
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Liefde en bewustzijn zijn hetzelfde…… jullie zijn hier om liefde te leren…… niet alleen jullie zelf maar ook jullie families. Wij zijn hier op Aarde om de duisternis op te lossen en de nieuwe wereld te laten stromen. Dit is een reis die stap voor stap gaat en dezer dagen liggen de stappen steeds dichter bij elkaar. Jullie moeten met je intuïtie leven, volg je intuïtie en verbind je steeds dieper en dieper met de kern van je authentieke zelven. Jullie zijn allemaal vlinders in deze zaal….. en jullie zitten nog steeds opgesloten in jullie cocons.

Tegen 2012 zullen jullie je cocons afgeschud hebben en zullen jullie in staat zijn om te vliegen. Dit is zonder uitzondering, iedereen in deze zaal zal met de eerste golf de ascensiestatus binnengaan.

Laat, terwijl jullie deze boodschap horen, de gevoelens komen en weer gaan…… laat hen gewoon komen en weer gaan want dit gaat over Costa Rica. Costa Rica zit in een strategische positie – niet alleen politiek maar veel belangrijker is dat het gesitueerd is tussen Noord- en Zuid Amerika, tussen de Caraïben en de Stille Oceaan. Alles is hier, alle energieën zijn hier gecentreerd en gefocust voor jullie ascensie. De energieën zijn hier altijd geweest maar de technologie en het begrip waren er niet altijd. Zij kwamen, gingen weer en komen nu weer terug. Het begrip over menselijke liefde komt weer terug, want dit is waar ascensie over gaat, het gaat over menselijke liefde, menselijke verbinding.

Jullie zijn allemaal mini-zonnestelsels; dat is jullie potentieel. Niets in dit Universum komt bij toeval, als jullie dus omhoog kijken en de sterren en de zon zien, als jullie de zon zien is dit een Goddelijke manier van spreken. Als jullie diep in jezelf kijken, zullen jullie hetzelfde zien. Nu wij dichter bij 2012 komen is het aan jullie om je innerlijk zonnestelsel in harmonie te brengen, net zoals het zonnestelsel in de uiterlijke wereld altijd in harmonie is. De zon is de Vader, de Aarde is de Moeder en de Maan is het kind en de vrouwelijke cycli. De zon stopt nooit met schijnen. De Aarde draait altijd om de zon. De zon draagt de Aarde. Elke dag weer, zeven dagen in de week, driehonderdvijfenzestig dagen per jaar, vanaf het begin der tijden tot het einde der tijden naar oneindigheid.

Als jullie met je eigen vaders gaan werken beginnen jullie je eigen vaderenergie te helen en zullen jullie steeds grotere verbinding hebben met Vader Hemel waardoor jullie innerlijke moeder zich kan uitbreiden en de wortels van je innerlijke moeder diep de Aarde binnen kunnen gaan, tot in het hart van Moeder Aarde.

Laat jezelf steeds dieper en dieper gaan en je energieën steeds hoger en hoger; hoe meer jullie je uitbreiden, hoe meer de liefde zal stromen. Kryon zal de energieën van jullie angsten dragen, jullie angsten rondom deze uitbreiding….. hoe meer jullie je uitbreiden, hoe meer de liefde door jullie heen kan stromen….. liefde is Goddelijk en hoe meer het Goddelijke door jullie heen stroomt, hoe Goddelijker jullie zullen worden.

Laat jezelf hoger en hoger gaan en jullie zullen voelen dat de spirits nu jullie angsten en jullie emotionele staat dragen en ervoor zorgen dat jullie lichamen zich kunnen uitbreiden in deze nieuwe energie. Wij zitten nu op 85% van hoe het in 2012 zal voelen. Wij zeggen dat veel dingen zich nu uitwerken op Aarde, vele structuren worden nu veranderd, religies veranderen, financiële structuren en de structuren in jezelf; de structuur in jezelf zal weer gebaseerd zijn op de dodecaëder (een “bol” met twaalf vlakken. Henk)…. jullie krachten zullen sterker worden  en jullie kundalini zal zich oprichten en constant van energie voorzien worden.

Voel je lichaam en wees gewoon in je lichaam en voel wat je voelt want het essentiële proces is geen intellectueel proces; het gaat veel verder dan jullie mind. Laat je leven kalmeren….. deze reis gaat veel verder dan het intellect…… het is een reis van het hart. Jullie nemen het deel van het hart en jullie volgen het hart naar de nieuwe wereld. Jullie moeten naar je hart leren luisteren, je hart leren volgen – je hoofd en je mind los te laten – want jullie leven zal gevuld worden met de energieën van intuïtie.

Laat je mind kalmeren…. het kan oncomfortabel aanvoelen in deze energie …… als dit zo is, herken dan dit gevoel…… laat het komen en laat het gaan. Jullie mind zal weer verbonden worden met de nieuwe manier van denken en de nieuwe manier van denken zal veranderingen vereisen in jullie levens….. en zoals wij al eerder zeiden is veranderen niet makkelijk.

Het laatste wat jullie willen is dat je mind in de weg gaat zitten…. het gaat een Goddelijke mind worden….. de mind van de eerste golf mensen zal compleet zijn tegen het einde van 2012….. in feite, het hele ascensieproces zal compleet zijn aan het einde van 2012. Er zullen vele mensen door deze energie gaan terwijl wij nu spreken….. wees aardig voor jezelf want dit is een proces en het proces is het brengen van je innerlijke vader en moeder naar integriteit met de archetypische (hét voor beeld van een “échte” man of vrouw. Henk) moeder en de archetypische vader; Vader God en Moeder God.

Wij zijn hier om jullie mee op reis te nemen…… om jullie de magische wezens van dit Universum te laten worden waardoor jullie op het magische pad tussen hemel en Aarde kunnen lopen.

De boodschap van Kryon over magie is de fysieke manifestatie van de Goddelijke Wil. Laat je lichaam het voelen; wij zitten nu rond de 90% van de energie van 2012…… voel je gevoelens, voel hoe het voelt om te weten dat het veilig is om naar deze plaats te gaan……. kijk naar de wereld om jullie heen. Voor 90% weten wij hoe de wereld eruit ziet , de volgende 10% is jullie keuze.; hoe jullie willen dat de wereld eruit gaat zien, wie jullie als leiders willen hebben, hoe jullie willen leven.

Jullie spirit is hier om diepe, intense steun te geven en brengt elke dag energie, steeds meer intense steun om jullie op deze reis te helpen….. weet dat jullie reis van disharmonie naar harmonie gaat, van on-bewustzijn naar bewustzijn, van problemen naar liefde, van donker naar licht.

Het is aan jullie om te weten dat dit jullie reis is en te weten dat jullie door de sluier heen gaan. Jullie zitten nu op 90, 91 % en ga gewoon door met het observeren van je lichaam en voel gewoon wat jullie voelen.

Laat deze energieën door jullie problemen heen stromen …… denk aan je problemen en werk de energieën omhoog….. absorbeer de energieën en laat jezelf ascenderen….. de energieën gaan snel omhoog…. laat jezelf de golven door je lichaam voelen gaan; het is als de dimmer van een lamp die langzaam omhoog wordt gedraaid – dit is wat er met jullie gebeurt, jullie zullen op een heel andere manier naar de wereld kijken.

Jullie maken deel uit van je reis naar de nieuwe wereld; allen in deze zaal zijn leiders van de nieuwe tijd. Laat welke weerstand of blokkade ook oplossen in deze energie….. laat de gevoelens komen en weer gaan. Plaats je energieën en je bewustzijn in je bekken en observeer je kundalini en geef je kundalini gewoon een stem, laat het spreken, laat je kundalini spreken, laat het zich verheffen.

Het is allemaal onderdeel van de nieuwe tijd, de nieuwe wereld, je kunt geen betere actie ondernemen dan gewoon om je heen kijken en te zien hoe je dromen zich manifesteren want in deze nieuwe energie zullen jullie dromen zich automatisch manifesteren…. laat hen zich gewoon manifesteren.

Laat de liefde stromen want wij zitten nu op 97%….. en laat je verbinding met Moeder Aarde steeds sterker worden….. laat je basischakra zich uitbreiden…… laat de energieën stromen. Laat je kroonchakra zich uitbreiden en zelfs nog meer openen….. om steeds meer Goddelijke verbinding te krijgen.

Laat de energieën van Vader Hemel en Moeder Aarde door je lichaam stromen om te vermengen en een te worden…… heb geduld met jezelf….. wees gewoon geduldig en laat de energieën zich vermengen. De vader en de moeder, het mannelijke en het vrouwelijke , Zuid Amerika, Noord Amerika, de Stille Oceaan en de Caraïben…… laat hen allemaal samenkomen op een plaats op een plaats van 100% in 2012. Dit is Costa Rica, dit zijn de energieën…..voel de energieën….. draag de energieën…… observeer de wereld zoals hij is in 2012…..

Want dit is Kryon die nu weggaat, ik zie jullie in 2012, dank jullie allen en God zegene jullie.