Kryon: De deken van liefde. 1.

Kryon: De deken van liefde. 1.

David Brown / 24 juni 2009: Salzburg, Oostenrijk
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is prachtig om hier vanavond bij jullie allen in Salzburg te zijn. Er hangt veel liefde in de lucht en ook veel verandering. Er gaat verandering komen maar alle verandering zal ten goede zijn. De verandering zal met liefde komen.

Liefde is het enige antwoord, liefde is de enige manier. Er gaan steeds meer problemen op deze planeet komen. Nu er steeds meer bevolking op de planeet komt schept dit vele, vele problemen en ook door de manier waarop de Aarde op het moment wordt geleid, de manier van leven, is een en ander niet langer houdbaar.

Er komt een nieuwe opwaardering met energie. Allereerst een opwaardering naar Christusbewustzijn en de volgende is er een zonder naam maar het zal bewustzijn zijn waarin alle creatie vanuit liefde gebeurt.

Terwijl jullie door je genezingsprocessen heen gaan en helder worden zullen jullie niet langer meer scheppen vanuit negatieve emotie. Er zit logica in heling en hoe meer jullie jezelf helen, hoe meer jullie zullen begrijpen. Jullie zullen de logica achter helen begrijpen want er is logica in heling en er is logica in liefde. Hoe vaardiger jullie worden, hoe makkelijker het helen zal zijn. 

Helen betekent: Heel maken en per definitie zijn wij allemaal gefragmenteerd. Het is een stap voor stap proces om het innerlijk gefragmenteerde kind te helen. Dit helen kan alleen plaatsvinden door liefde, door van jezelf te houden, door concentratie en begrip, door Spirit toe te staan door je lichaam te stromen.

Spirit zal je lichaam regenereren. Laat het DNA in jezelf stromen. Liefde is de enige manier.

Sluit je ogen en laat Spirit deze zaal binnenkomen. Jullie gidsen zitten aan jullie voeten en het engelenrijk raakt steeds meer aanwezig. Laat je hart zich openen voor iedereen in de zaal en zend en ontvang liefde van iedereen in de zaal. Laat de stroom van liefde jullie onderling verbinden, met het Goddelijke, want jullie hebben de liefde van Spirit nodig om te genieten van een functioneel leven. Wij zeggen in deze boodschappen altijd dat liefde het enige antwoord is.

Laat de liefde dus stromen zoals de Salzag door Salzburg stroomt, laat de liefde gewoon stromen. Laat de gevoelens komen en laat de gevoelens gaan…..wees bij jezelf, neem even de tijd om jezelf te voelen, voel hoe het is om bij jezelf te zijn….het leven is een gevoel, geen intellectueel proces. Wat jullie voelen zullen jullie scheppen, wat jullie niet voelen zullen jullie niet scheppen. Als jullie liefde voelen zullen jullie liefde scheppen, als jullie pijn voelen zullen jullie pijn scheppen en als jullie je kwaad voelen zullen jullie een boze realiteit scheppen. Neem even de tijd om je gevoelens te observeren en laat de gevoelens komen en laat hen weer gaan. Wij zeggen nogmaals: het leven is een gevoel en geen intellectueel proces.

Wij zijn hier vanavond om jullie mee te nemen naar een nieuwe wereld, een wereld waarin liefde stroomt. Jullie zien de Salzag nooit stoppen; maar de mens stopt de stroom van zijn liefde en de reden hiervan is het innerlijk kind.

Het gefragmenteerde innerlijk kind is gewond of vol van angst, vaak stopt angst de stroom van liefde. Alle wonden zijn omringd door de energie van liefde. Observeer jezelf, observeer je adem en voel je gevoelens. Laat de liefde stromen….laat de liefde door je hart stromen naar de harten van iedereen in de zaal en ontvang liefde van alle aanwezigen.

Laat je vibraties hoger en hoger gaan. Jullie worden vanavond allemaal opgetild naar een nieuwe vibratie van liefde, nu vanavond, en jullie worden volledig gesteund door de geestelijke wereld. Voel de “dikte” van de geest om je heen, voel Spirit naar jullie afdalen als een spirituele deken. Laat de gevoelens komen en weer gaan, wees gewoon bij jezelf en houd van jezelf.

Jullie worden naar een wereld van veranderingen gebracht, maar allereerst moet alle verandering binnenin gebeuren. Emoties scheppen gedachten die jullie realiteit scheppen. Gedachten scheppen emoties die jullie realiteit scheppen. Laat nogmaals je gevoelens komen en laat hen weer gaan. Laat de liefde stromen, laat de liefde komen en weer gaan.

Als jullie de liefde laten komen en gaan kan er meer komen en meer gaan en zal de liefde zich in je lichaam uitbreiden. De reis van het leven gaat om het scheppen uit pure liefde en de nieuwe energie die ik als Kryon breng is medescheppen in pure liefde.

Jullie scheppen 24 uur per dag en jullie scheppen uit liefde en uit negatieve emoties tegelijk. Laat de liefde stromen en ga dieper en dieper je lichaam in en als je ergens pijn voelt breng je bewustzijn daarheen of misschien welke negatieve emotie dan ook. In de kern van de pijn zullen jullie een gewond aspect vinden van je innerlijk kind. Laat de gevoelens komen en weer gaan.

Het is tijd voor de nieuwe wereld om jullie lichamen binnen te gaan en wij willen dat jullie vibratie hoog is want de nieuwe wereld is een hoge vibratie, een met liefde gevulde vibratie, een vibratie waarmee jullie een nieuwe wereld voor jezelf kunnen scheppen. Laat deze liefde dus in je lichaam stromen. De nieuwe wereld gaat in jullie lichaam stromen van links naar rechts en voel de nieuwe wereld nu in je lichaam komen….en terwijl deze nieuwe energie in je lichaam komt zal hij de oude energieën oplossen die de nieuwe wereld niet langer ondersteunen.

De tijd is gekomen, lieve mensen, om je leven op een andere manier te levenwant er wordt teveel geschapen vanuit boosheid, pijn en wrok. Laat deze energie van de nieuwe wereld door je lichaam stromen en schoonmaken, loslaten en je lichaam puur maken zodat de liefde kan stromen van links naar rechts.

Denk aan een persoonlijk probleem en laat de energie van de nieuwe wereld door dit probleem stromen. Alle problemen zijn een afwezigheid van Liefde……jullie worden meegenomen naar een nieuwe wereld, een nieuw bestaan.

Wordt vervolgd