Kryon: De deken van liefde. 2.

Kryon: De deken van liefde. 2.

David Brown / 24 juni 2009: Salzburg, Oostenrijk
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie scheppen je eigen nieuwe realiteit al, maar steeds meer van jullie realiteit zal geschapen worden uit pure liefde. Als je probleem dus oplost, laat dan je droom zich manifesteren. Denk aan een droom die jullie willen manifesteren en laat deze nieuwe energie in je droom stromen en hem van energie voorzien….. wat je droom ook is.

Jullie droom is alleen maar een droom vanwege angst….. jullie dromen zouden zich manifesteren als er geen angst was. Laat deze nieuwe energie dus door de angst heen stromen en dit de angst vrijlaten en oplossen. Wees gewoon bij jezelf op dit moment….. en voel wat je voelt.

Wij gaan de vibratie in de zaal nu nog meer omhoog brengen zodat jullie kunnen zien hoe de nieuwe wereld eruit ziet. Laatje vibraties hoger en hoger en hoger gaan. Er is veel angst voor deze nieuwe wereld en ook veel hoop over de nieuwe wereld. Geef de hoop en de angst overals jullie je vibraties verhogen. Laat de vibraties omhoog gaan en laat je energieën gereinigd en puur gemaakt worden….. kijk naar de nieuwe wereld op het tv-scherm van je innerlijke geest en laat de liefde stromen….. laat de liefde stromen naar deze nieuwe wereld  en observeer je ouders en kinderen want deze nieuwe wereld behoort jullie toe. Het is een nieuwe wereld waarin jullie je wereld kunnen scheppen met Spirit en jullie zullen veelmeer energie hebben.

Een van de eenvoudige redenen hiervoor is dat veel van jullie energieën negatief zijn en op dit moment tegen jullie huidige dromen ingaan. De reden hiervan is het innerlijke, gewonde kind en dit innerlijk kind moet gezien en geheeld worden.  

Lieve mensen, wij gaan een tijd in waarin er zoveel mensen zoveel werk hebben gedaan en nu beginnen degenen van de New Age die het werk hebben gedaan door te breken naar de nieuwe wereld. Weldra zullen er genoeg zijn die zijn veranderd om het massabewustzijn te veranderen en dit gaat zeer binnenkort gebeuren en als dit gebeurt zal er een deken van liefde over jullie planeet neerdalen en de hele mensheid zuiveren en wij laten deze deken nu over jullie neerdalen, deze kleine groep hier, vanavond, in Salzburg. Laat deze deken neerdalen en jullie energieën reinigen  en voel deze energie en deze deken helemaal over je heen vloeien.

Vanavond, juist op deze avond, laten wij de energieën van destructie uit jullie energie los en brengen deze energie van destructie in balans. Soms moet iets afgebroken worden om het weer op te bouwen maar het is echter maar al te vaak zo dat de energie van destructie op deze Aarde met verkeerde redenen wordt gebruikt. Laat dus de energieën van destructie uit je lichaam gaan…. sta jezelf toe om je lichaam te voelen en in deze ruimte te zijn en weet dat je deze vibratie altijd kunt hebben…… over niet al te lange tijd zullen jullie in staat zijn om deze energie te hebben en vast te houden want de liefde begint te stromen als een bergstroom. Jullie harten zijn geopend dus kan de stroom verdergaan, een doorgaande stroom.

Voel de stroom van liefde door je hart gaan zonder deze stop/start-energie… met deze energie zal jullie heling zoveel makkelijker plaats kunnen vinden….. laat de liefde gewoon stromen.

Jullie Zijn de Liefde, word de liefde, wees gewoon de liefde en observeer je leven vanuit deze nieuwe dimensie. Wat zouden jullie in deze nieuwe vibratie in je leven anders doen?

Laat de liefde stromen en observeer je nieuwe leven, de nieuwe wereld, en word die wereld…. op dit moment zijn jullie die wereld….

Want, lieve mensen, dit is Kryon die nu weggaat. Het ga jullie wel, God zegene jullie en zorg goed voor jezelf. Dank jullie wel.