Kryon: De energie van de Levensbloem 1

Kryon:
De energie van de Levensbloem 1

David Brown: Harare, Zimbabwe
18 mei 2007
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben KRYON van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om hier vanavond bij jullie allen te zijn want wij kennen jullie allemaal van vele, vele voorbije levens en wij weten dat jullie allemaal zeer betrokken zijn bij je eigen spirituele reis. Er is vanavond veel liefde in de lucht, vrede en veel harmonie.

Laat de zaal zich vullen met Spirit en vullen met liefde en de energie van Kryon. Ontspan je en laat je harten opengaan. Dit is een zeer moeilijke tijd in de geschiedenis van Zimbabwe en het land heeft vele uitdagingen voor zich met de manier waarop jullie je realiteit binnenstappen.

Er lonkt een nieuwe wereld, een nieuwe manier van leven die het bewustzijn van dit land zal raken. Er zal feitelijk een nieuwe manier komen om jullie realiteiten te manifesteren, een heel andere manier dan de mensen in het Westen ervaren.

Het zal tijd nodig hebben om in jullie psyche te manifesteren maar degenen van jullie die je spirituele werk doen zullen deze nieuwe manier van leven vinden, de nieuwe manier van het scheppen van een geheel nieuwe wereld  en een geheel nieuwe realiteit.

Vele mensen in de wereld zullen ontzag hebben als zij kijken naar de manier waarop Zimbabwe verandert en zij een nieuwe manier van leven zien.

Het is geen totaal nieuwe manier van leven zoals jullie voorouders de waarheid kenden. Zij begrepen Spirit en zij begrepen de spirituele wereld. Zij wisten hoe zij hun eigen realiteit moesten scheppen en hoe zij met Spirit moesten werken, met het Goddelijke, om een wereld te scheppen naar hun eigen keuze.

Hun wereld was een primitieve wereld, die dicht bij het land leefde. Zij hadden een diep begrip van Moeder Aarde en een diepe, diepe verbinding met Moeder Aarde en het dierenrijk dat in die dagen in Afrika voor de kolonisatie, overvloedig was. Niet alles was in die dagen in orde want er was een misvatting over de gemeenschap, een patriarchale gemeenschap. Het was een patriarchale gemeenschap die bestuurd werd door mannen die de baas waren en het was een gemeenschap van kleine koninkrijkjes en de koning had meestal vele vrouwen

Zimbabwe heeft veel veranderd sinds die tijd maar er is nog steeds, diep in jullie psyche, een “stammenmanier” van leven.

Dit wil niet zeggen dat de stammenmanier verkeerd is maar in jullie geest zijn jullie aspiraties degene die de blanken voor zichzelf hebben geschapen, een materiële wereld vol auto’s en grote huizen. Dit is wat jullie op het moment verlangen en er iets niets mis met jullie aspiraties of dromen.

In de dagen van jullie voorouders was de auto nog niet uitgevonden, maar manifestatie gaat over het mannelijke vermengd met het vrouwelijke. Het mannelijke moet zich vermengen met het vrouwelijke om een realiteit hier op Aarde te scheppen.

Jullie hadden in jullie politiek een regeringsvorm die heel streng en dictatoriaal was. Toch schept dit vele uitdagingen voor jullie op dag-tot-dag basis, uitdagingen rondom overleven, manifestatie en scheppen van jullie realiteit dat jullie een leven geeft dat jullie 27 jaar geleden werd beloofd en dat tot op vandaag nog steeds niet is gekomen.

De dag zal komen waarop Zimbabwe een realiteit schept die waardig is in de ogen van zijn jeugd en de jongeren. Manifestatie gaat helemaal over energie. Overvloed is energie, liefde is energie, alles op deze Aarde is licht, energievibraties en de illusie is zo sterk dat alles met geld gekocht kan worden. Het is een illusie dat jullie alles met geld kunnen kopen wat jullie willen. Dit is niet zo. Het lijkt erop, maar dit is een desillusie.

Op dit moment is de Centrale Bank jullie meester, dat denken jullie tenminste, maar dit is niet waar. Papiergeld is alleen het papier waard waarop het is gedrukt, of de waarde die jullie aan dit geld geven en tegen jezelf zeggen: “Ik ben het niet waard om zoveel geld te hebben.” Want dit is de manier waarop jullie jezelf waarderen.

Nog niet zo lang geleden is in Zimbabwe, en over de hele wereld, geld bijna als een god geworden en jullie kennen jezelf een waarde toe naarmate jullie geld hebben dat jullie in de hand hebben of dat door jullie leven stroomt. Hoeveel jullie hebben is hoeveel jullie voelen dat jullie zouden moeten hebben.

Wat jullie in je leven scheppen kan geschapen worden zonder fysiek geld in je hand. Het kan op een heel andere geschapen worden. Maar nu is geld het vehikel en de enige manier voor jullie om je eigen realiteit te scheppen.

Iedereen in deze zaal heeft een familielijn van helers, of Sangoma’s. Jullie hebben alle Sangoma’s in jullie stamboom en jullie weten allemaal hoe jullie moeten helen; het zit in jullie energie en jullie zijn allemaal op het spirituele pad om jezelf te helen, van het terugbrengen van jezelf naar een plaats waar jullie je eigen realiteit makkelijker kunnen scheppen, een plaats waar jullie na verloop van tijd in staat zullen zijn om fysiek geld, papiergeld, te omzeilen.

Jullie zullen leren hoe jullie je eigen realiteit kunnen scheppen zonder geld te gebruiken. Dit is geen fysieke onmogelijkheid. Dit is een mogelijkheid. Dit is een mogelijkheid op het moment waarop jullie denken dat het mogelijk is, maar dit is niet zo.

Jullie regering voelt zich gevangen tussen Oost en West. De grote centrale banken van het Oosten en de grote centrale banken van het Westen scheppen tekorten van vreemde valuta in Zimbabwe.

Dit is nu al een tijdje zo en de zakenwereld worstelt werkelijk met deze situatie. Jullie leiderschap wil jullie naar een plaats leiden waar jullie op je eigen voeten kunnen staan en jezelf in deze wereld kunnen handhaven, een plaats waar Zimbabwe wordt herkend en waar de mensen vrij zijn; de oude manieren zijn verdwenen en er zijn nu nieuwe manieren. Dit wil niet zeggen dat de oude manieren geen nieuwe wegen kunnen scheppen, zij kunnen in deze energie scheppen!

Wordt vervolgd