Kryon: De energie van de Levensbloem 3

Kryon:
De energie van de Levensbloem 3

David Brown: Harare, Zimbabwe
18 mei 2007
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Sta jezelf nu toe je ogen te sluiten en naar binnen te gaan en zet je voeten plat op de vloer.

Laat een diepe verbinding komen met Moeder Aarde en Vader Hemel door al je chakra’s heen. Laat liefde in je harten stromen. Jullie allen kennen elkaar. Laat je harten opengaan en laat een hartverbinding ontstaan met elk lid van deze cirkel, laat liefde als eben vloed vanuit hun hart naar het jouwe gaan en andersom.

Jullie kennen elkaar allemaal in de spirituele gebieden en zijn allemaal grote  vrienden. Jullie zijn maatjes en werken allemaal als helers en niet alleen op de planeet Aarde naar in vele, vele Universums buiten dit Universum. Jullie zijn allemaal grote Spirits.

Laat je harten opengaan en waar er weerstand in je hart is, herken die weerstand dan, herken de beschadiging en de pijn. Dit kwam allemaal uit het verleden, het is niet van dit moment, het zijn de beschadigingen en de pijn die jullie met je meedragen.

Laat de groepsenergie van Kryon deze beschadigingen en hardheid in jullie harten oplossen.

Een deel van de kunst van het manifesteren is dat jullie harten open, zacht en liefhebbend zijn en kunnen uitbreiden in de wereld en laat vreugde en vrijheid binnenkomen in je leven. Er is veel zachtheid en vriendelijkheid in jullie harten en in jullie wezens en dit is een prachtige energie, maar de zachtheid ervan is niet beschermd door hardheid, de zachtheid wordt beschermd door kracht, door sterk en krachtig te zijn en dit komt altijd voort uit de energie van integriteit.

Waar er angst in jullie harten is rondom de energie van integriteit, herken deze angst dan omdat de energie van integriteit een energie is die je makkelijk meester kan worden. Nogmaals: dit wil zeggen: praten, denken, voelen en doen en jullie zullen je kracht vinden in de energie van integriteit.

Om in je kracht te staan en je leven te leven zoals je gelooft dat het moet zij is geen makkelijke zaak in een land als Zimbabwe, maar als jullie uit Liefde handelen zal het veel makkelijker gaan. Jullie zullen de realiteit scheppen naar jullie eigen keuze en jullie zullen gaan stappen naar een staat van eenheid, van heelheid en kracht die jullie jezelf tot nu toe niet toestonden. Jullie psyche is gelijk aan het bewustzijn van Zimbabwe en energie is energie en gedrag is gedrag.

In jullie is er een deel dat ervan houdt om gedirigeerd te worden en er is een deel van jullie dat er gek op is om te dirigeren.

Deze beide dingen zijn precies hetzelfde.

Laat jezelf in je hart dit deel van jezelf vinden dat van deze energie houdt. Soms zitten jullie aan de top daarvan en soms onderin en laat jezelf deze energie gewoon vinden. Er kan geen schaamte of oordeel zijn omdat dit de energie is waarmee jullie naar de planeet kwamen om ermee te werken en die te leren begrijpen.

Natuurlijk is er een tussenweg, een andere manier om dingen te doen. De energie van dictatorschap is niet goddelijk. Er is een andere manier om dingen te doen.

Voel deze energie in je hart en laat die zich aan jullie presenteren. Laat hem in je lichaam komen en voel hoe die echt voelt. Voel hoe je lichaam op dit moment voelt en observeer gewoon je gevoelens in je lichaam en laat de gevoelens komen en weer gaan. Zie de tijden in je leven toen deze energie kracht had in je lichaam en laat de energie komen en weer gaan.

Als jullie voelen dat jullie hier op dit moment niet willen zijn is dit geen toeval want dit is een krachtige energie. Laat Moeder Aarde en Vader Hemel jullie steunen. Kijk naar alle dingen die jullie in je leven missen door het voelen van deze energie in je lichaam.

Het is niet alleen dat jullie materiële dingen missen door het dragen van deze energie, maar het gaat ook over dingen als en liefde, vrede, harmonie en vreugde.

Dit is een destructieve energie in jullie psyche en het is een energie die jullie niet makkelijk kwijtraken, maar als jullie hem zien en kennen stelt dit jullie in staat om deze energie over te dragen aan Spirit en hem te laten gaan, gewoon laten gaan.

Laat in je hart een prachtige vorm van democratie binnenkomen die daarvoor in de plaats kan werken. Jullie kennen de levensbloem allemaal en kijk gewoon naar de energie van de stroom van het leven en laat de energie van de bloem de energie van dictatorschap in je hart vervangen. Binnen de levensbloem zijn er vele elkaar kruisende cirkels en vele punten waarnaar gekeken kan worden of er onbalans is zodat harmonie en vrede constant gehandhaafd blijven.

Laat liefde in jullie harten, vrede en vrijheid in deze prachtige helingenergie. Laat je harten zachter worden en schonen en loslaten. Zie in je hart alles beschadigde relaties door de oude energie. Laat het weggaan. Laat de energieën komen en weer gaan. Laat je hart zachter en zachter worden. Laat de zachtheid zich van binnenuit onthullen. Laat de liefde stromen. Laat de mannelijke en de vrouwelijke energieën zich vermengen.

Op dit moment is de energie van Sri Sri Ravishankar in de zaal. Laat jezelf, ieder van jullie, een persoonlijke boodschap ontvangen van Sri Sri Ravishankar. Hoor gewoon wat hij te vertellen heeft. Laat tegelijkertijd je hart zachter, zachter en zachter worden en laat liefde steeds meer in je hart komen waardoor de energie van jullie innerlijke moeder naar je drie lagere chakra’s kan gaan en die van je innerlijke vader naar de bovenste drie chakra’s: de kroonchakra, het derde-oog-chakra en jullie keelchakra. Laat het gewoon gebeuren en laat je mannelijke energie aan je rechterhand staan en je vrouwelijke energie aan je linkerhand. Geef dit proces over en laat liefde de rest doen.

Iedereen in deze zaal heeft een droom, ieder heeft zijn eigen droom.Verbind jezelf met je droom en laat jullie energieën naar die droom gaan en alle obstakels die er in de weg liggen, oplossen, zodat jullie je droom kunnen leven. Laat je energieën steeds hoger gaan om de energie van je droom te ontmoeten en laat liefde door je hart stromen waardoor de mannelijke en vrouwelijke energieën samen kunnen gaan en het verleden oplossen.

Lieve mensen, hier in Harare ankeren wij de energie van de Levensbloem, een geheel nieuwe manier van democratie en een geheel nieuw begrip van liefde en relaties. Als jullie je verleden loslaten kunnen jullie een toekomst in liefde manifesteren.

Lieve mensen, het was heerlijk om hier vanavond tijd met jullie door te brengen.

Het ga jullie goed, God zegene jullie en zorg goed voor jezelf.

Dank jullie wel.