Kryon:  De Keuze.

Kryon:
 De Keuze.

Gechanneld door David Brown / Kaapstad.
Geplaatst: 14 september 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Dit is de keuze:

Jullie kunnen voor Liefde kiezen of jullie kunnen voor spanning kiezen.

Het Pad van Spanning

Spanning is de manier waarop onze voorouders op zijn minst in de laatste paar honderd jaar hebben geleefd. De nieuwe paradigma’s die zich voor ons openen brengen een wereld zonder spanning, een wereld waarin wij liefde vinden.

2000 jaar geleden arriveerde het bewustzijn op Aarde dat werd onderwezen door Christus. De meeste mensen die in die dagen op deze Aarde leefden waren heidenen, zij aanbaden de natuur, de cycli van de zon, de Aarde, de Maan, de planeten en de sterren. Christus bracht ons een nieuwe manier van leven en dit was een combinatie van Liefde en de Natuur.

Ongelukkigerwijs voor ons was deze manier van Christus en het Christusbewustzijn, deze nieuwe manier van leven, in tegenstelling tot de aspiraties van degenen die het Romeins Keizerrijk en andere keizerrijken in de wereld leidden.

De leiders van het Romeinse Keizerrijk zetten zich in om dit nieuwe bewustzijn te vernietigen…… en dat lukte hen ook.

Zij vernietigden niet alleen het nieuwe bewustzijn maar ook het oude bewustzijn van degenen die de natuur aanbaden.

Zij vernietigden gemeenschappen en het familiesysteem dat nodig is om vrede en liefde op Aarde te hebben.

Zij stalen hun goden en vernietigden het vrouwelijke.

Dit gedrag gaat tot op de dag van vandaag door omdat 1% van de bevolking de manier waarop wij leven controleert.

De 1% controleert de goden die wij allemaal aanbidden en alle systemen die ervoor in de plaats zijn gekomen, het militairisme, de regeringen, het onderwijssysteem, het banksysteem, de media, het systeem van medische verzorging….. en de lijst gaat maar door.

Sinds mijn jeugd is er altijd ergens op de wereld wel een oorlog aan de gang, altijd een of ander conflict. Maar dit moet ten einde komen. Het schaadt iedereen op de planeet, niet alleen degenen die bij het conflict betrokken zijn, maar het verlaagt het bewustzijn van de hele planeet.

De oude manier wordt weergegeven door een schilderij dat voor ons is geschilderd in het boek: “Animal farm” van George Orwell, waarin het varken de hele boerderij bestiert en ook alle andere dieren.

Het Pad van Liefde

Er is een nieuwe manier en die is teruggaan naar onze natuur. Dit behelst ook het omarmen van het vrouwelijke.

Ieder mens is een prachtige, liefhebbende ziel. De negatieve kwaliteiten zijn niet echt, zij zijn de Maya-illusie. Het is mogelijk om los te laten of op te lossen wat negatieve energie lijkt te zijn en een magisch wezen te worden dat het magisch pad hier op Aarde bewandelt.

Dit heeft veel tijd en veel geduld nodig en veel innerlijk werk. Maar op de Kryon-website staat het pad dat jullie kunnen volgen…. Dit is een pad waarop het negatieve ego oplost en jullie volledig verbonden worden met het Universum en heldere en liefhebbende begeleiding ontvangen.

Vanaf het allereerste begin heeft Kryon steeds gezegd dat als 144.000 mensen dit bewustzijn bereiken, de hele wereld zal veranderen van een op angst gebaseerde realiteit naar een op liefde gebaseerde realiteit.

De nieuwe manier kan alleen beschreven worden door het schilderen van een schilderij met muziek en liefde.

Zoiets als het lied: de kleuren van de wind uit de film Pocahontas, scenes uit de film Avatar, waarin men Weet en men de spirits voelt en van een lied dat men ons als kinderen leerde: ”DeGrote Snoepberg.”

Dit mag een beetje kinderachtig lijken, zelfs gek, maar ik begin zo’n soort wereld te ervaren na het al die jaren volgen van de begeleiding van Kryon.

Deze wereld leeft, de geesten van de wind, de geesten van de oceaan, de spirits van de planten en de bomen, zij leven allemaal en zij zijn hier om ons te helpen.

Kryon verzekert mij dat wij onze geleidegeesten veel sterker zullen gaan ervaren en dat het Christusbewustzijn in ons zal gaan ontwaken.

Jullie lichaam zal zich gaan vullen met liefde en extase als jullie je volledig verbinden met Moeder Aarde en Vader Hemel. Jullie zullen altijd stroomafwaarts zwemmen en het leven zal een vreugde zijn.

De keuze is aan jullie want jullie kunnen een toekomst hebben van liefde of een toekomst die een kopie is van het verleden. Als jullie een liefhebbend en overvloedig leven willen hebben….. kan ik jullie de weg wijzen.

Kryon

Built and hosted by Foresight