Kryon: De Mannelijke energieën

Kryon: De Mannelijke energieën

David Brown /15 oktober 2009 in Graz, Oostenrijk
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is prachtig om hier vanavond in Graz te zijn. Wij hebben een grote verandering ervaren in het weer en de winter komt eraan, en liefde komt er ook aan, nieuwe liefde en een staat van zijn, een nieuw bewustzijn, want liefde verandert alles.

Wij zijn hier vanavond en Spirit is met ons allen. Wees helemaal in het nu en voel dat Spirit in de zaal komt en weet dat er vele veranderingen  aankomen, er komt een nieuw bewustzijn aan en de dingen zullen zeer snel gaan veranderen. Jullie zullen moeten leren om vanuit je intuïtie te gaan leven. De veiligheid en zekerheid die de materiële wereld jullie in het verleden op een bepaalde manier bracht, zal weggaan en degenen van jullie die het werk hebben gedaan zullen steeds meer kracht krijgen van Spirit.

Degenen die hun negatieve programmering achter jullie frequenties hebben losgelaten, zullen veranderen en jullie zullen steeds meer van de energieën uitstralen. Dit zal veel genezing scheppen rondom jullie allen en het zal ook gevolgen hebben voor degenen die niet aan zichzelf hebben gewerkt.

Dit zal hen veranderen zoals jullie jezelf hebben veranderd. Er komt een totaal nieuwe wereld aan, een wereld waarin de politici het niet voor het zeggen hebben.Er komt een nieuwe wereld aan waarin degenen die in liefde zijn gegaan zullen gaan beginnen om bewustzijn te scheppen.

Zij zullen meer energie krijgen om hun bewustzijn van liefde  meer te kunnen uitstralen en deze liefde zal de wereld veranderen. Liefde lost problemen op. Liefde verandert de manier waarop jullie naar de wereld kijken en vele, vele dingen zullen veranderen. Op dit moment scheppen jullie je realiteit uit zowel positieve als negatieve energieën en de verandering bestaat eruit dat aan de bewuste energieën meer geloof geschonken gaat worden. Dit zal een energie van liefde scheppen en een wereld vol liefde. Liefde is op veel manieren niet wat jullie denken; liefde is de manier van de nieuwe wereld en om daar te komen hoeven jullie niets anders te doen dan gewoon aan jezelf te blijven werken. Gewoon de wonden van het verleden te helen.

Een belangrijk gebied daarbij waar jullie je op zouden moeten focussen is het gebied van de vader. In de boodschappen van Kryon staat de zon voor de vader. De Moeder voor de Aarde en is de maan het kind. Wat er binnenin ons aan de hand is, is een directe weerspiegeling van het Universum; dit is wat er bedoeld werd met de microkosmos van de macrokosmos want iedereen is een mini-universum, een directe kopie van het Universum dat jullie zien. De reis gaat over het komen in synchroniciteit met het Universum door het vinden van alle aspecten van jezelf die ontbreken of gewond zijn door toe te staan dat de energieën terugkomen en dit doen jullie door de realiteit te observeren die jullie scheppen.

Als jullie van de ene realiteit dromen en een andere scheppen is dit een deel van jullie onbewuste dat een realiteit schept die tegenovergesteld is aan degene die jullie willen. Het innerlijk universum is niet zoals het zou moeten zijn dus is er werk voor jullie te doen om jezelf naar eenheid te brengen, naar heelheid, naar het gewonde aspect van jezelf.

Wij zeggen het nogmaals: dit schept een tegenovergestelde realiteit van degene waar jullie naar zoeken.

De vader vertegenwoordigt de zon en als jullie in je leven een zwakke of afwezige vader hebben gehad schept dit weinig zonneschijn in je leven.

Het eerste op jullie reis zou dus moeten zijn het helen van jullie vader, de vader die is ingeprint in het innerlijk landschap van jullie psyche. Hoe sterker jullie innerlijke vader is, hoe meer zonneschijn er in jullie leven zal zijn. In dit deel van de wereld hebben de mannen in de laatste eeuw twee wereldoorlogen gezien, heel veel wonden en raakten er veel vaderenergieën verloren.

Het is nu tijd om deze vaderenergieën terug te laten komen en de mannelijke energieën weer terug te laten keren naar de vader. Het is tijd om de zon in je levens te laten schijnen en liefde te brengen in jullie harten en de problemen op te lossen die binnenin zitten.

Sluit nu je ogen en ga je lichaam in en laat jezelf in deze zaal de verbinding met Spirit voelen. Jullie geleidegidsen zitten aan jullie voeten, laat hen van jullie houden en je aura te wassen en laat jezelf gewoon naar je eigen vader kijken. Raak in contact met de vaderenergie in jezelf. Laat de liefde gewoon stromen…… soms, als je gewond bent door je vader zal de liefde niet stromen…… laat de energieën van verantwoordelijkheid door je lichaam naar je vader toe stromen.

In je jongere jaren was je vader degene die verantwoordelijk voor jullie zou moeten zijn en het was belangrijk dat je vader jullie verantwoordelijkheid bijbracht. Laat de energieën van verantwoordelijkheid dus stromen door jullie en je vader en neem de volle verantwoordelijkheid voor je vaderkeuze.

Terwijl de verantwoordelijkheid in je lichaam stroomt zullen jullie de energieën los gaan laten die de energie van verantwoordelijkheid niet steunen. Laat de energie van verantwoordelijkheid gewoon binnenkomen en laat andere energieën los. Het is hetzelfde als bij alle andere energieën; terwijl de goede, bewuste energieën binnenkomen lossen de onbewuste energieën op……. Dus, ondanks wat er in het verleden is gebeurd tussen jullie en je vader, verontschuldig je bij je vader en bij jezelf…… laat de energieën van verontschuldiging door jullie en je vader heen stromen….. blijf bij deze gevoelens en laat de gevoelens komen en laat de gevoelens gaan….

Vervolgens komt de energie van vergeving; laat de energie van vergeving dus door je heen stromen en naar je vader….. laat gaan wat jullie niet meer dient….

Dan komt het geheiligde filter. Laat de energie van het geheiligde filter door jullie en je vader heen stromen….dit zal alle negatieve energieën wegfilteren die daar van je vaders voorouders komen en stop de negatieve energieën of zet hen om. Laat de energieën van het geheiligde filter door jullie en je vader heen stromen….

De volgende energie is de energie van heilige omhelzing. Als je vader de verbinding met het Goddelijke is verloren laat deze verbinding dan weer tot stand komen; dit had al lang geleden in jullie familie kunnen gebeuren. Dit kan een patroon van jullie familie zijn als er trauma’s in jullie familie zijn waar kinderen of ouders jong zijn gestorven. Dit kan zorgen voor een verbroken verbinding met het Goddelijke en veel disfunctioneel gedrag veroorzaken. Laat de energieën van de heilige omhelzing door jullie in je vader stromen zodat je vader zijn Goddelijke begeleiding kan ontvangen, zodat liefde kan stromen….

Laten wij nu naar de volgende energie gaan en dit is de energie van de heilige vader en laat deze energie van de heilige vader door jullie heen naar je vader stromen.

De volgende energie is de energie van het heilige mannelijke. Laat de energieën van het heilige mannelijke door jullie en je vader heen stromen…… denk aan de analogie van de rivier want wij gebruiken het heilige mannelijke om de oevers van de rivier zo sterk te maken dat zij sterk genoeg zijn om het heilige vrouwelijke te laten stromen….

De volgende energie is de energie van de heilige mannelijkheid. Laat de energie van de heilige mannelijkheid door je kroonchakra naar je vader stromen….. laat de heilige mannelijkheid door jullie en je vader heen stromen…..

De volgende energie is de energie van de heilige verloofde. Dit is de energie waarbij de man is voorbereid om zijn moeder te verlaten en welke zaken hij ook heeft met zijn moeder zijn opgelost tussen een man en zijn moeder en de koorden tussen een man en zijn moeder zijn doorgesneden of opgelost zodat hij erop voorbereid is om zijn vrouw te ontmoeten. Laat de energieën van de heilige verloofde door jullie heen in je vader stromen en laat zijn relatie met zijn moeder oplossen en de ruimte in zijn hart schonen waar zijn vrouw thuishoort en daardoor zijn moeder naar een speciale plaats in zijn hart gaan, daar waar de moeder thuishoort……

Laten wij nu naar de energie van de heilige echtgenoot gaan. Laat de energie van de heilige echtgenoot door jullie heen naar je vader gaan. De energie van de heilige echtgenoot is de energie die van zijn vrouw houdt; laat de liefde die bedoeld is voor zijn vrouw, naar zijn vrouw gaan. Het is een andere energie dan die van de vader want de energie van de heilige vader houdt van zijn kinderen zoals een vader van zijn kinderen houdt…..

De volgende energie is de energie van de heilige oom; dit is een heel andere energie dan die van de vader en de echtgenoot, het is een mannelijke energie die komt van een plaats van scheiding. Laat de energie van de heilige oom door jullie heen naar je vader stromen en als de energie door jullie heen stroomt kunnen jullie het verschil voelen….

De volgende energie is de energie van de heilige seksualiteit; laat de energie van de heilige seksualiteit door jullie heen naar je vader stromen…

De volgende is de energie van de heilige richtingen; dit is waar je vaders hoofd, zijn hart, zijn seksualiteit, zijn voeten, zijn ziel en zijn spirit allemaal dezelfde kant opgaan, zij stromen allemaal in dezelfde richting. Laat de energie van de heilige richtingen door jullie heen naar je vader stromen….

De uiteindelijke energie is ”Ik houd ervan om een man te zijn”.  Voor de vrouw: laat de energie van “ik houd van mannen” naar je vader stromen en voor de mannen, laat de energie van “Ik houd ervan om een man te zijn” naar je vader stromen; laat het door jullie heen naar de vader stromen….. en als de vrouwen de energie van “Ik houd van mannen” laten stromen zal het veranderen in “Ik houd ervan om man te zijn” als die in je vader stroomt….

Laat nu de energie van het mystieke huwelijk door jullie heen naar je vader stromen. Dit betekent dat zijn innerlijk mannelijk en zijn innerlijk vrouwelijk zich gaan vermengen; dit is een aspect van de kunst van het manifesteren, alle manifestatie komt als het mannelijk en vrouwelijk vermengen….

Lieve mensen, in deze wintertijd zal er meer zonneschijn in jullie leven zijn als resultaat van dit proces.

Het ga jullie goed, God zegene jullie want Kryon gaat nu weg. Dank jullie allen.

Copyright © David Brown.  All rights reserved.