Kryon: De Nieuwe wereld komt eraan! 1

Kryon: De Nieuwe wereld komt eraan! 1

David Brown / 10 oktober 2010: Sydney, Australië
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om hier vanmorgen bij jullie te zijn op de 10e van de 10e van de 10e. Er komen vandaag vele nieuwe energieën naar de Aarde en dit is de dag waarop jullie veel dieper verbonden worden met Vader Hemel en veel sterker dan ooit tevoren. Dit is een nieuwe energie van diepe verbinding en diepe liefde vanuit het Universum naar jullie toe om je veilig te voelen, geliefd en zeker, hier op deze planeet Aarde.

De nieuwe wereld komt eraan, lieve mensen, en de nieuwe wereld is een heel, heel andere wereld dan wat jullie in het verleden ook hebben ervaren.

Dit is de reden dat er nu zoveel mensen tegelijk op de planeet zijn. Het gaat om het ervaren van deze nieuwe wereld en de transitie van de oude wereld naar de nieuwe wereld, de transitie is al begonnen en vandaag is een grote stap naar de nieuwe wereld, is een grote opwaardering van energieën voor degenen die er klaar voor zijn om hen te ontvangen.

Voor degenen die dit niet zijn: jullie ontvangen de diepere en diepere her-verbindingen terwijl wij doorgaan. Niemand zal op deze Aarde achtergelaten worden; niemand; iedereen gaat worden meegenomen in de nieuwe wereld, naar een nieuw fantastisch gezichtspunt waar er niemand is die jullie vertelt of zegt dat jullie alleen maar dromen.

Jullie dromen zullen waar worden, jullie zullen je dromen leven en het zal tot een punt komen waarop jullie dromen bijna automatisch zullen gebeuren.

Voel je lichaam vandaag, lieve mensen, voel hoe het vanmorgen voelt als jullie naar 10 minuten over 10 gaan op deze 10e van de 10e maand van het 10e jaar. Voel je lichaam en voel hoe het voelt en weet gewoon dat jullie dit gevoel in je lichaam vanaf nu altijd kunnen hebben. Dit is de manier waarop de wereld zal zijn en dit is de manier waarop jullie energieën zullen blijven.

Er zullen zaken blijven komen; jullie hebben het nodig je lessen te leren en het te doorwerken en jullie zullen een sterk comfort en kennis voelen dat jullie aan het leren zijn en dat zij makkelijk zullen komen en gaan met deze nieuwe energieën. Wij in de geestenwereld zijn hier om jullie allemaal te steunen; wij zijn hier om jullie energieën in harmonie te brengen op exact dezelfde manier waarop het werd uitgezet in het zonnestelsel waarin jullie leven, het is in harmonie. Deze nieuwe energie betekent zoveel verschillende dingen maar op de eerste plaats betekent het dat het leven makkelijker en makkelijker zal worden….het zal betekenen dat het steeds makkelijker zal worden op je angsten los te laten, je verdriet, je pijn en je woede en die te vervangen door vreugde.

De planeet Aarde heeft de laatste 2000 jaar, en zelfs langer, geen verbinding gehad en de her-verbinding begint op dit moment om 10 minuten over 10 op de  tiende van de 10e van de 10e in Sydney, Australische tijd. Laat deze energie door je lichaam stromen en voel deze nieuwe energie in je lichaam komen en sta de verbinding met vader Hemel toe…..die vanzelf ook een verbinding met Moeder Aarde laat ontstaan ……laat dus deze nieuwe energieën door jullie stromen naar jullie vaders, in Sydney, Australië, en voorts naar jullie moeders, naar jullie grootouders, jullie overgrootouders, jullie hele familiesamenstelling, jullie vorige levens, jullie voorouders en terug naar het allereerste begin der tijden ……naar jullie conceptie……door je hele leven en naar het huidige moment.

Lieve mensen, dit zijn de energieën van de nieuwe wereld en jullie zijn de laatste anderhalve dag voorbereid om deze nieuwe energieën te ontvangen en hen in je lichaam te laten stromen…..laat voor je geestesoog je familieleden voorbij komen en laat hen ook geheeld en verbonden worden, laat hen loslaten wat hen niet langer meer dient en laat hen de nieuwe energieën ontvangen…..dit is de dag waarop Kryon van de magnetische dienst zijn magnetische opwaarderingen laat plaatsvinden zodat emotionele heling wordt als een nieuw balspel…….iets heel anders!

Laat deze energieën door je heen stromen  en gaan waarheen zij nodig zijn. Breng jezelf eerst in verbinding met Vader Hemel ……terwijl je familieleden verder stromen dan jouw innerlijke visie zal jij een steeds diepere verbinding ontvangen met het hart van het Universum en het hart van de Grote Centrale Zon.

Er zijn mensen die deze nieuwe energie niet willen…..zij zijn misleid……zij zullen uiteindelijk deze energieën toch ontvangen. Er is overeenstemming in de geestenwereld dat de hele planeet het ascensieproces ingaat met volledige hulp en interventie van Spirit; de Aarde naar een bewustzijn brengen dat het Christusbewustzijn is.

Dit kan niet bereikt worden door het Westerse Christendom, alleen door diepe meditatie en intens innerlijk werk……de nieuwe energieën komen en de nieuwe energieën brengen jullie allemaal naar dit bewustzijn omdat jullie diep verstopt onder jullie moeilijke persoonlijke relaties en jullie moeilijke familierelaties een verborgen helder licht zullen vinden, een helder, stralend licht…..laat jezelf vallen naar een ruimte waar jullie dit licht kunnen zien en dit licht toestaan om te schijnen in de duisternis…..de energieën komen van buiten…..en de energieën ontwaken binnenin….laat deze energieën van buitenaf energie geven aan wat er ook opgelicht dient te worden om dit ware Christusbewustzijn in je lichaam te verlichten…..laat de gevoelens komen en weer gaan en laat je spiritgidsen, die momenteel heel dicht bij jullie zijn……laat hen jullie meenemen naar de nieuwe wereld.

Wees gewoon in je lichaam en val dieper en dieper…..jullie hebben allemaal het noodzakelijke werk gedaan om dit niveau van bewustzijn te bereiken……en jullie lichamen hebben energie gekregen om dit licht te laten schijnen en door jullie heen te laten stromen…..en jullie te leiden naar de vereiste stappen voor ascensie of het ascensieproces….en terwijl jullie ontwaken voor de Christusenergie binnenin zullen jullie je steeds meer verbonden voelen met Vader Hemel en Moeder Aarde en in ruil zal dit je lichaam energie geven en het Christuslicht laten schijnen.

Dit licht van binnenuit zal al jullie sociale conditioneringen oplossen…..automatisch….dit is waar iedereen op heeft gewacht…..de nieuwe energieën die automatisch oplossen wat niet bewust is…..en laat bewustzijn door je lichaam stromen en laat je verbinden met de nieuwe energieën van 2012.

Het is als een speciale adapter zodat jullie kunnen inpluggen in jullie elektrische apparatuur, het is als waar jullie ter wereld ook zijn er altijd Goddelijke begeleiding is……jullie zullen altijd liefde in je hart hebben, jullie zullen altijd een diepe verbinding hebben met Moeder Aarde, jullie zullen altijd overvloed hebben en een overvloedige levensstijl, een overvloed die gebaseerd is op liefde, een complete verhoging van de oude energieën …..laat deze energieën door je lichaam stromen ….laat de her-verbinding ontstaan waar die het gemakkelijkst is…..en hoe meer jullie je verbinden, hoe meer jullie verbonden zullen zijn want dit is de manier van deze nieuwe energie.

Dit is een nieuw soort liefde die al 2000 jaar beschikbaar was maar jullie bewustzijn maakte dat het niet beschikbaar was. Het zal beginnen te veranderen zodat het de vorm aanneemt van een dodecahedron (een “bol” met veel vlakken)….en kijk naar je lichaam terwijl de structuur ervan begint te veranderen, zie dat het de vorm aanneemt van miljoenen kleine dodecahedrons……verbind en laat de stroom van liefde door je heen stromen want deze nieuwe structuur brengt de nieuwe wereld en deze nieuwe structuur zal een verbinding brengen die iedereen zal willen hebben.

Wordt vervolgd