Kryon: De Nieuwe wereld komt eraan! 2

Kryon: De Nieuwe wereld komt eraan! 2

David Brown 10 oktober 2010: Sydney, Australië
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie zullen worden als vuurtorens die hun licht schijnen zodat iedereen het kan zien of als een steentje in een vijver dat deze energie uitstraalt naar jullie universum, naar jullie innerlijke wereld….. dit is de tijd waarin men zich zal realiseren dat dat zij goden zijn….. en in de volgende twee jaar en mogelijk iets korter, zal men zich realiseren dat jullie je eigen realiteit scheppen en zal dit hier op Aarde zal worden begrepen.

Jullie laten los wat een negatieve realiteit schept en jullie bereiken wat een op liefde gebaseerde realiteit schept.

Wij zeggen altijd: laten wij de liefde laten stromen…. laat de liefde stromen…. net als de rivier die door Sydney stroomt. Zij stromen altijd, altijd, altijd, er is altijd stroming.

En de energieën van liefde zullen naar de mensheid komen waar de liefde zal stromen; de liefde stroomt altijd, altijd. Er komt een nieuwe wereld, lieve mensen, laat de energieën die delen oplossen die jullie niet langer dienen en laat je steeds dieper verbinden met dat deel van jullie….. jullie authentieke zelf….. jullie ware zelf.

Laat jezelf in deze energie zijn en zuig deze energie in je op en vul je lichaam met liefde en laat de volheid van het Universum die lege ruimten vullen met deze liefde.

Laat jezelf gevuld worden met deze liefde, laat je lichaam ontspannen en voel hoe je lichaam ontspant als deze nieuwe energie er doorheen stroomt en laat het door je kruinchakra, door je derde oog, door je keelchakra, je solar plexus naar je tweede chakra gaan…… en kijk naar het tweede chakra dat begint op te helderen in deze nieuwe energie…. het zal jullie de mogelijkheid brengen om een realiteit naar eigen keuze te scheppen…. en laat deze energieën vooruit gaan en in je basischakra, vooruit naar het hart van Moeder Aarde…. en geef toestemming aan deze energie om alle blokkades op te heffen die het tegenkomt….. als deze nieuwe energie de blokkades tegenkomt, laat dan de gevoelens komen en weer gaan ….. wat er ook in je lichaam komt….. laat het gewoon komen….. en weer gaan.

Als deze energie door je heen stroomt kan het zijn dat je andere energie voelt oplossen en dit kan voelen als een negatieve emotie en laat deze energieën gewoon stromen en oplossen….en laat hen gaan.

Onthoud altijd dat jullie wezens van licht zijn, van vibratie en energie. De oude energieën lossen nu automatisch op en de nieuwe energieën stromen. Vele dingen zullen nu in onbruik raken, vele leringen en spirituele praktijken zullen uiteen vallen want dit is het begin van de Nieuwe Wereld, lieve mensen, de energieën zijn er voor jullie….. het is aan jullie om je te openen en deze nieuwe energieën toe te staan te stromen en het is aan jullie om toestemming te geven voor het volledig automatisch laten plaatsvinden van jullie sociale conditionering.

Lieve mensen, jullie zullen worden schoongewassen en gereinigd, het zal tijd kosten maar langzaam maar zeker zullen jullie loslaten wat jullie niet langer meer dient, welke energieën niet in het licht zijn….. jullie zullen loslaten…… en hoe langer jullie in deze energie blijven, hoe puurder jullie zullen worden….. laat de gevoelens gewoon komen….. en laat de gevoelens gaan…… laat jezelf in de nieuwe wereld stromen…… want, lieve mensen, de nieuwe wereld komt eraan….. laat je geleidegeesten jullie steunen bij dit proces….. voel hen aan je voeten….. en je spiritgeesten weten manieren om je lichaam te ontspannen…. en als jullie je ontspannen zullen jullie loslaten…. en terwijl jullie loslaten zal de nieuwe energie jullie energie geven om te stralen op een Goddelijke manier en zullen jullie je oude manieren loslaten, je oude wegen en je oude patronen….. en zullen jullie de nieuwe energieën vooruit brengen in de nieuwe wereld want, lieve mensen, heb plezier in deze transitie en weet dat jullie de Nieuwe Wereld binnengaan….

Het ga jullie goed, God zegene jullie want Kryon gaat nu weg…..dank jullie wel.