Kryon: De wonde van de gewonde koning. 1

Kryon:
De wonde van de gewonde koning. 1

David Brown: Durbanville, Kaapstad
18 februari 2010
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is prachtig om hier vanavond bij jullie te zijn. En het is heerlijk om hier vanavond in Durbanville weer terug te zijn in deze familie-energie op de Westkaap.

Er vinden vele veranderingen plaats op de planeet; vele, vele veranderingen. Jullie komen in een nieuwe wereld van liefde, een wereld van integriteit, een veranderende wereld, een wereld die geen boeien kent, een wereld van liefde, vreugde en vrijheid.

Er komt een totaal andere wereld aan; zonder stress en met veel liefde. Wij hebben jullie in deze boodschappen altijd verteld dat deze dag zou komen, maar die dag komt steeds dichterbij, de dag waarop jullie je eigen realiteit scheppen; een realiteit naar eigen keuze.

Velen van jullie hebben aan jezelf gewerkt en werkten door je eigen zaken heen. Dit zijn moeilijke tijden want er is veel verandering en veranderen is nooit makkelijk.

Veranderen is altijd moeilijk want jullie moeten nieuwe dingen leren en nieuwe wegen vinden om in deze nieuwe energie te zijn. Sommige van deze wegen zullen als een tweede natuur voelen. Net zoals jullie allemaal geld uitgeven is het verdienen ervan het probleem, het onbekende.

Maar geld zal zo makkelijk gaan worden als jullie jezelf binnenin veranderen; jullie realiteit zal zich aan de buitenkant gaan veranderen want de nieuwe wereld komt eraan waarin jullie je realiteit uit pure liefde scheppen.

Jullie hebben opgemerkt dat je emotionele staat op en neer kan gaan maar er zal een gemakkelijke en graduele toename van vibratie zijn. Vele dingen gaan er in deze wereld gebeuren; er gaat bijvoorbeeld een worsteling om de macht zijn tussen de VS en China en Amerika zal een stukje van de wereld verliezen.

Zuid Afrika is een land waarvan de machten de invloed, hoofdzakelijk in Afrika, zal toenemen. Brazilië zal in Zuid Amerika een veel sterker en machtiger natie worden die Latijns Amerika de weg zal wijzen. India zal ook in macht in het mannelijk gebied toenemen want het mannelijke is wat deze Aarde controleert. Hoe mannelijker je bent hoe meer vrouwelijkheid je kunt controleren, maar dit is nietwaar jullie willen zijn op deze planeet want er moeten vele dingen op deze planeet veranderen.

De manier waarop de planeet wordt geleid gaat veranderen, Spirit ziet hierop toe. Wij kunnen in deze hiërarchische samenleving zien dat de bankiers voor zichzelf een compleet buitenproportionele hoeveelheid rijkdom wegnemen van de maatschappij.

Dit zal nog een tijdje duren maar langzaam maar zeker zal er een nieuwe energie komen om dit te vervangen, een nieuwe energie van plausibiliteit en inperking van vele dingen, een energie van liefde. Hoe meer werk jullie aan jezelf doen, hoe zachter en aardiger jullie zullen worden. In de zachtheid zit ook ontvangen en jullie zullen gaan ontvangen waar jullie werkelijk naar zoeken. Het is de menselijke natuur om lief te hebben en geliefd te worden, maar op dit moment werkt dit niet voor iedereen. In feite ervaren de meeste mensen nooit echt liefde, de meeste mensen begrijpen liefde niet en weten niet hoe zij moeten liefhebben en liefde moeten ontvangen of liefde voor zichzelf kunnen hebben.

Deze opwaardering zal in dit jaar, 2010, plaatsvinden waardoor liefde zal toenemen in de mensheid en zal een dageraad zijn van een nieuw niveau van liefde en een nieuw niveau van begrip.

Er wordt veel gesproken over het jaar2012 en er zullen duidelijke veranderingen komen in het massabewustzijn van de wereldenergieën in 2012, maar de grootste veranderingen gebeuren nu, zij gebeuren al terwijl de planeten doorgaan met bewegen. Er komen vele planetaire opwaarderingen aan die de wereld naar een nieuwe wereld leiden. Jullie energieën zullen compleet veranderen en de energieën van de Aarde zullen compleet veranderen. Wij hebben in deze boodschappen altijd gezegd dat liefde het enige antwoord is.

Liefde laat ieders boot drijven. Zonder oceaan kan er geen zeilboot zijn. De oceaan is de liefde, het water is liefde en als jullie eenmaal de stroom van liefde onder controle gaan krijgen in een richting die jullie werkelijk willen, in de richting van jullie echte dromen, dan zal de oude wereld tot een einde komen en zal de nieuwe beginnen.

Wij bieden jullie enkele werelden aan en dit houdt in dat jullie de oude, materiële wereld laten gaan. Heb niet teveel interesse in de materiële wereld. Gebruik meer tijd om wat innerlijk werk te doen omdat heel veel dingen gaan veranderen. David heeft jullie het zonnestelsel uitgelegd en dat jullie een innerlijk zonnestelsel hebben dat compleet afhankelijk is van hoe jullie hele familie met elkaar omgaat. Jullie gaan langzaam liefde, vrede en harmonie scheppen in je familie en hoe meer liefde, vrede en harmonie er in jullie familie aan de binnenkant zijn, hoe meer dit ook aan de buitenkant zal zijn. Wat jullie in je familie niet leuk vinden; het is goed een goed idee om dit te herkennen en daaraan te gaan werken en laat tijdens dit innerlijk werk steeds meer liefde stromen tussen jullie en degenen die het dichtst bij jullie staan.

Dit is niet makkelijk, het was ook nooit bedoeld om makkelijk te zijn, maar het is zoals het is, dit is wat jullie zielen uitkozen voordat jullie naar de Aarde kwamen.

Jullie kozen je families uit en jullie kozen de specifieke zaken uit om je doorheen te werken.

Verbind jezelf door je hartcentrum met alle anderen in de zaal en laat liefde stromen. Sluit je ogen en ga naar binnen en laat je hart zich openen. Stuur liefde naar iedereen en ontvang liefde van iedereen in deze cirkel. Laat de liefde in deze cirkel steeds meer toenemen en word zelf liefde.

Merk op dat jullie gidsen de zaal in komen en aan jullie voeten gaan zitten. Voel hen en voel de energie van Kryon. Voel hoe de energieën beginnen te veranderen als jullie houden van wat een perfecte vreemdeling naast je kan zijn en dat deze persoon je ook weer liefde terugstuurt, want dat is wat jullie op deze Aarde wilden ervaren.

Het vergeten wat liefde was werd gevolgd door de lange reis en het herinneren wat liefde is. Visualiseer Moeder Aarde onder jullie voeten. Zie een prachtig roze hart in het centrum van Moeder Aarde. Zie hoe dit hart klopt en voel tegelijkertijd je eigen hart kloppen.

Voel hoe je eigen hart klopt en kijk hoe het prachtige roze hart van Moeder Aarde klopt. Daal af naar dit prachtige roze hart in het centrum van Moeder Aarde en voel jezelf gedragen door prachtige roze handen. Voel je gedragen en absoluut zeker en veilig en absoluut geliefd door Moeder Aarde. Wat je ook voelt, laat het komen en gaan…..er komen nieuwe energieën aan maar de eerste stap is volledig verbonden met Moeder Aarde, de liefde van Moeder Aarde te voelen, de zorg, de steun en de eenheid. Als jullie dingen in je lichaam voelen die geen liefde zijn, laat hen komen en laat hen gewoon weer gaan…..voel de liefde van Moeder Aarde en de liefde van deze groep, hier, vanavond in Durbanville.

Verbind jezelf met iedereen vanuit deze ruimte die gedragen wordt door Moeder Aarde en laat nu een verbinding ontstaan met het hart van de Grote Centrale Zon en zie in het hart van de Grote Centrale Zon een prachtig geelgroen hart. Laat de energie van de Grote Centrale zon door je kroonchakra stromen, door je derde oog, door je keelchakra en door je hart en de solar plexus en door je tweede chakra. Laat deze energie je tweede chakra een tijdje energie geven. Laat het je Kundalini wekken, de twee slangen die in de omgeving van je bekken leven. Voel deze energie gewoon bewegen en al je chakra’s reinigen en je Kundalini van energie voorzien.

Deze twee slangen hebben veel te vertellen als jullie hen de kans geven om te spreken. Als zij energie krijgen, laat deze twee slangen dan spreken want zij hebben veel kennis en veel wijsheid. Laat jezelf van energie voorzien. Wees aardig voor jezelf en laat de energieën stromen. Laat de energieën van Vader Hemel door je tweede en je basischakra gaan en jou verbinden met het hart van Moeder Aarde. Voel de liefde gewoon want deze liefde is van de nieuwe wereld, de nieuwe tijd.

Wordt vervolgd