Kryon: Deze wereld behoort iedereen toe.

Kryon: Deze wereld behoort iedereen toe.

David Brown / 25 april 2012: San Jose, Costa Rica
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Alweer is het heerlijk om vanavond bij jullie allen te zijn. Er hangt veel liefde en verandering in de lucht die naar deze wereld komt en er is een wereldwijd ontwaken van bewustzijn aan de gang. De meeste mensen beginnen te herkennen dat er dingen in hun leven zijn die niet werken. De liefde stroomt niet en jullie als individuen zijn niet het probleem, het is het systeem waarin jullie op deze Aarde leven; dat is het probleem.

Er zijn drie specifieke niveaus van bewustzijn. De ene heeft de vorm van een pentagon en dit is het laagste niveau van bewustzijn, dit is het bewustzijn van de militairen en de matrix van het systeem, dit is een heel eenvoudig bewustzijn, het is er een van overleven, het is een bewustzijn van man tegen man, een bewustzijn zonder liefde, een bewustzijn waarin een paar mensen de wereld willen beheersen en controleren en de rest in een soort gevangeniscel willen stoppen en de paar het eten van de velen willen beperken en dit hele systeem zal zeer binnenkort ineen storten, het zal eerlijker worden, meer open en vrijer!

Het volgende niveau van bewustzijn zijn de mensen die hebben besloten om hun leven beter te maken en als jullie deze beslissing nemen begint het energieveld om je lichaam te transmuteren en te transformeren naar de vorm van de dodecaëder (een bol met 12 “vlakken”. Henk) Als jullie deze beslissing hebben genomen zullen jullie je meestergidsen krijgen en zullen jullie door de donkere nacht van de ziel geleid worden op een reis naar heelheid en compleetheid en als jullie heel en compleet zijn zal het energieveld om je heen veranderen naar de vorm van de Bloem van het Leven en de Bloem van het Leven bevat de geheimen van alle schepping. De hele planeet gaat nu gladjes omhoog naar deze verschillende niveaus van bewustzijn, naar dit nieuwe niveau van bewustzijn, voor rijk en arm, het is voor iedereen hetzelfde.

Velen van jullie die deze boodschappen lezen hebben innerlijk werk aan jezelf gedaan en zijn naar nieuwe niveaus van bewustzijn gegaan.

De innerlijke wereld is exact als de uiterlijke wereld en als jullie jezelf binnenin voorstellen en je voortellen dat jullie als een DVD zijn en een DVD-speler en een projector, kunnen jullie alles dat op deze DVD is geschreven in de buitenwereld projecteren.

Een van de grote geheimen van dit werk is dat alles op deze DVD geschreven kan worden, alle dynamiek van jullie familie en je familiesamenstelling. In welke familie jullie ook zijn geboren, jullie zijn hier gekomen om deze familie naar harmonie te brengen.

Een niet harmonieuze of een disfunctionele familiesamenstelling zouden op de DVD geschreven staan; het is aan jullie om door je innerlijk werk deze familie in orde te brengen, in harmonie, en ervoor te zorgen dat zij voor elkaar zorgen en van elkaar houden.

Jullie familiesamenstelling is een directe afspiegeling van jullie zonnestelsel en als jullie naar de sterren en de planeten kijken zullen jullie zien dat zij in perfecte harmonie en perfecte orde zijn en dan kijken jullie naar het Goddelijke, een Goddelijk bewustzijn van een familie in harmonie, en dit is wat jullie dienen te doen: de energie van het Goddelijke toestaan om door je heen te stromen en je familie vrede en harmonie te brengen, net zoals het zonnestelsel.

Men zegt dat er vele, vele wegen naar het Goddelijke zijn, maar dit is niet waar, het is eenvoudigweg niet waar, er is een paar specifieke manieren om in harmonie te kunnen komen en de eerste en belangrijkste regel is het allereerst helen van het mannelijke, en de familie van je vaders kant is bedoeld als zijnde het meest mannelijk.

Het is voor jullie dus belangrijk om eerst je vader en zijn familie te helen. Dit is niet bedoeld als een vernedering voor de vrouwen want in je vaders familie zijn er vele vrouwen en ook zij hebben heling nodig maar door het feit dat mannen geacht worden in een mannelijke rol te zijn, dient het mannelijke eerst geheeld te worden. De meest mannelijke van de mannen in je vaders familie zou je vaders vader zijn en je vaders vader is het meest spiritueel verbonden deel van jezelf en als jullie je focus gaan richten op deze man – en hij heel en compleet begint te worden – zullen jullie steeds meer verbonden worden met het Universum en in ruil zullen jullie universele begeleiding ontvangen.

Totdat dit gebeurt moet het moeilijk voor jullie zijn om je begeleiding te vertrouwen, maar hoe heler en completer jullie grootvader is, hoe duidelijker jullie begeleiding vanuit het Universum zal zijn en dit is wat er nu gebeurt, lieve mensen, ieders overgrootvader en de familie van de vader wordt steeds meer heel en compleet en iedereen begint veel helderder begeleiding te krijgen en dit is een van de hoofdgebieden waar jullie je bewustzijn moeten plaatsen; jullie bewustzijn en jullie helende energieën, en onthoud dat deze man waarschijnlijk is geboren aan het eind van de jaren achttienhonderd.Hij kan geleefd en gevochten hebben in de eerste wereldoorlog en mannen werden in die dagen niet erg gerespecteerd en er werd door regeringen ook niet goed voor hen gezorgd en dus leden zij veel.

En deze man is Koning in jullie psyche en dit is wat gedeeltelijk wordt bedoeld met de Gewonde Koning. De grootse Wonde van de Koning is gedeeltelijk het gewonde mannelijke. Christus kwam naar de Aarde rondom het vissentijdperk. Christus betekent Koning in het Grieks en de vis is het symbool van Christus en als deze man in je familiesamenstelling gewond is zullen jullie het zeer moeilijk vinden om je te verbinden met het Universum en duidelijke begeleiding te ontvangen. Pas als jullie deze man op orde hebben zal jullie begeleiding veel duidelijker worden en hebben jullie geen problemen meer bij het nemen van beslissingen.

Een ander aspect van de Gewonde Koning is dat men ons heeft laten geloven dat wij de vrijheid hebben om te geloven in welke religie wij ook willen maar de religies in het Westen die enige potentie hadden werden vervolgd en gebroken en het resultaat daarvan was dat jullie half religie kregen en een half verhaal en een wereld vol halve waarheden en bewustzijn dat maar druppelsgewijs werd gevoed. Als jullie dit horen van je grootvader zullen jullie veel meer duidelijkheid hebben op jullie reis naar genezing, als jullie deze nieuwe niveaus van bewustzijn binnengaan.

Er zijn honderd en vierenveertigduizend mensen die nu dichtbij heelheid en compleetheid van Christusbewustzijn zijn en deze mensen zullen als steentjes in een stille vijver zijn en zij zullen Christusbewustzijn en het ontwaakte Christusbewustzijn vibreren naar alle volkeren der Aarde.

Dit is evolutie van de menselijke geest, er zal geen revolutie op deze planeet zijn; revolutie betekent rondgaan en rondgaan, van de ene troep despoten naar de volgende. En zo begint evolutie plaats te vinden, mensen over de hele wereld beginnen verlicht te worden, op meer dan een manier, en de liefde gaat stromen, er zal een poolopwaardering komen van negatieve energieën naar positieve energieën. Negatieve energieën zijn jullie woede, jullie verdriet, jullie haat, jullie wraak; positieve energieën zijn jullie vreugde, jullie passie en jullie liefde.

Aldus zullen op de 21e december 2012 eenhonderd en vierenveertigduizend mensen door een poolopwaardering gaan en zij zullen hier zijn om ieder ander te leren hoe dit gedaan moet worden. De regeringen zullen niet blij zijn, maar nogmaals, dat waren zij nooit; hun vreugde en blijdschap kwam van het onderdrukken van de massa’s en het doen alsof zij hen naar een betere wereld zouden leiden terwijl zij hen exact hielden waar zij waren, en dit staat nu open voor verandering.

Tweeduizend jaar geleden werd het Christusbewustzijn beschikbaar en het Grote Romeinse Rijk onderdrukte dit bewustzijn. Dit bewustzijn is nu al tweeduizend jaar onderdrukt en nu gaan wij naar het tijdperk van Waterman en er zijn nieuwe niveaus van bewustzijn rondom het Christusbewustzijn beschikbaar.

Ditmaal zal niemand aan de macht deze nieuwe niveaus van bewustzijn kunnen stoppen. Dit is de terugkeer van het bewustzijn van de liefhebbende God; jullie zullen je fysieke lichamen handhaven voor zolang jullie daarvoor kiezen. De mensheid zal vele beslissingen moeten nemen maar degenen die deze beslissingen moeten nemen zullen deze beslissingen uit liefde nemen. Wat er nu gebeurt is de evolutie van het menselijk bewustzijn. Er is geen macht op deze Aarde die machtig genoeg is om dit bewustzijn tegen te houden; geen enkele hoeveelheid geweld zal dit bewustzijn tegen kunnen houden te stromen. Mensen die geweld gebruiken tegen anderen zullen merken dat zij in diepe problemen komen met de goden, maar natuurlijk verandert hun bewustzijn ook, maar karma is karma en de prijs en de straf zullen betaald worden.

Jullie zullen je herinneren dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen leven, maar kinderen zijn vanuit spiritueel gezichtspunt pas volledig verantwoordelijk voor hun eigen leven op de leeftijd van twintig jaar; elke jonge man die het leger in gaat zal dit karma vermijden, maar hun vaders en grootvaders zullen het karma voor deze mannen dragen.

Er is geen reden voor geweld op deze Aarde, elk probleem kan zonder geweld worden opgelost en het totaal van het karma; je eigen karma in relatie met geweld, zal verdubbeld worden.

Elke leider van welk land dan ook dat geweld op deze Aarde brengt zal uiteindelijk de prijs betalen.

De nieuwe wereld is gebaseerd op liefde, er is een evolutie van menselijk bewustzijn aan de gang waarin liefde voorrang heeft. Er komen vele geschenken naar de mensheid als jullie je bewustzijn toestaan om de planeet steeds hoger op te tillen. Er zal veel begrip naar de mensheid komen en begrip is als een kaars in het donker; als je het eenmaal begrijpt, weten jullie het.

Jullie zijn lichtwezens, vibratie en energie en jullie keren terug naar het licht. De dagen van het donker zijn voorbij of komen op zijn minst ten einde; deze wereld verandert met een mens tegelijk.

Wij zijn hier om de helers te eren en te groeten die dit pad hebben belopen en die dicht bij heelheid zijn. Wij moedigen hen aan om door te gaan met deze reis, wij weten dat jullie niet op zullen geven omdat jullie zijn toegewijd aan je reis; voor honderdvierenveertigduizend van jullie komt de reis ten einde en jullie zijn hier om liefde en bewustzijn uit te stralen en om vrede en liefde naar deze Aarde te brengen; om rechtschapenheid, integriteit en eerlijkheid te brengen naar alle systemen.

Deze wereld behoort iedereen toe en niet alleen maar een paar mensen. Liefhebbende en bewuste mannen en vrouwen zullen de macht overnemen in deze wereld. Het financiële systeem staat op het punt om in te storten, het zal nooit meer hetzelfde zijn.

Geld zal nooit meer hetzelfde zijn en er is maar een valuta van enige waarde op deze planeet en dat is dezelfde valuta voor mannen en vrouwen van elk ras, geloof of kleur; en dat is de valuta van liefde. Hoe meer liefde jullie uitzenden naar het Universum, hoe meer jullie zullen ontvangen.

Als jullie je prachtig en verliefd voelen – hoeveel of hoe weinig geld jullie ook in je zak hebben – zullen jullie je prachtig voelen. Liefde is de prijs. Als jullie in het moment aankomen, in het NU, zullen jullie altijd in het nu zijn als jullie heel en compleet zijn; jullie overvloed zal stromen, de zon zal op je leven schijnen en dit is wat er nu gaat gebeuren; jullie vibraties gaan omhoog, de vibratie van de planeet gaat omhoog en jullie gaan allemaal verliefd worden

Dit is een wereld van liefde, een wereld waarin jullie geen angst zullen kennen en jullie zullen geen schaamte of schuld kennen, jullie harten zullen zich uitbreidenen volledig verbonden zijn met het Universum.

Laat jezelf je hart voelen, laat je hart zich uitbreiden en verbinden met het Universum waardoor het Universum jullie kan steunen en je bovenste hartchakra zich ook kan uitbreiden om jullie mee te nemen naar het volgende niveau van bewustzijn en jullie je kunnen ontwikkelen naar mannen en vrouwen van de Nieuwe Tijd.

De nieuwe wereld is er bijna, jullie hebben allemaal geweldig werk verricht en wij moedigen jullie aan om door te gaan met dit liefhebbende werk.

Het ga jullie goed en God zegene jullie want Kryon gaat nu weg. Dank jullie allemaal.