Kryon: Een nieuwe fase van evolutie binnengaan. 1

Kryon:
Een nieuwe fase van evolutie binnengaan. 1

David Brown in Riga, Litouwen.
27 juni 2012
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Alweer is het heerlijk om hier in Riga, Litouwen te zijn. Het weer is nu warmer en het leven begint weer uit te lopen. Het voorjaarsgevoel is er en de liefde begint te stromen.

Wij zijn ongeveer 6 maanden af van de 21e dag van December 2012 en er komen vele veranderingen naar jullie allen toe, zonder uitzondering, op persoonlijk niveau, op Europees niveau en op wereldniveau. Alle veranderingen zijn ten goede; zij kunnen op het moment niet goed lijken, maar de liefde zal komen.

Vele mensen aan de macht zullen hun macht gaan verliezen en de leegte die overblijft zal snel opgevuld worden door mensen die meer liefhebbend en zorgzamer zijn.

Wij komen in een nieuwe fase van evolutie. Evolutie betekent dat dingen permanent zullen veranderen en altijd voor het beste, in tegenstelling tot revolutie. Revolutie betekent rondgaan en rondgaan in cirkels, van de ene despoot naar de andere, van de ene gekke regering naar de andere. Het menselijk bewustzijn verandert; het licht gaat overal ter wereld aan.

Harten gaan open en liefde stroomt; de liefde stroomt voorwaarts naar een eerlijker samenleving. Er zijn mensen die de status quo willen handhaven, maar de status quo zal ditmaal verliezen; er zijn teveel dingen ten voordele van het nieuwe bewustzijn.

Het geheim van de opwaardering is in vrede te zijn en de evolutie binnenin te laten gebeuren. Hoe meer energieën jullie toestaan te laten stromen naar je innerlijke wereld, hoe meer harmonie en vrede er naar jullie en je wereld zullen komen.

Het is aan jullie om zorg te dragen voor je persoonlijke wereld en je persoonlijk leven en het grote plaatje te laten veranderen. Velen van jullie worden aardig bedreven in het helen van jezelf en anderen en de informatie en de kennis over heling gaan veel duidelijker worden; jullie zullen jezelf veel beter aan begrijpen en de kunst van het manifesteren beter verstaan, jullie zullen begrijpen waarom jullie relaties niet werken en jullie zullen de kennis krijgen om hen wel te laten werken.

De liefde zal stromen. De liefde stroomt al voor vele mensen en liefde zal massabewustzijn worden. Jullie wereld gaat veranderen op een grootse, grootse manier, en degenen die daarbij in de weg staan zullen worden weggeveegd alsof zij een rivier proberen tegen te houden om te stromen.

Het licht gaat aan binnenin vele, vele mensenharten over de hele wereld. De tweede golf mensen ontwaakt en wordt steeds meer bewust. Op de hele wereld realiseren mensen zich dat de regering niet is wat zij zegt dat zij is: onbewuste mannen en vrouwen aan de macht die regeren en controleren over de geesten van anderen en geld van de armen naar de rijken laten stromen, zonder liefde en integriteit. En dit zal alleen nog maar slechter worden voordat het beter wordt.

En hoe slechter het wordt, hoe duidelijker het gezien kan worden, en allen zullen dit spel zienen allen zullen langzaam maar zeker beginnen met het stoppen met het spelen van dit spel. De samenleving zoals jullie die kennen zal zich gaan vervellen zoals een slang zich van zijn huid ontdoet. De samenleving zal zich ontbinden en transformeren naar een andere manier van zijn; er zal een explosie van bewustzijn komen die ongeëvenaard is in de menselijke geschiedenis en de nieuwe tijd zal komen.

Dit zal tijd kosten, misschien een paar jaar, maar er zullen mensen op Aarde zijn die degenen die in het duister zijn, naar het licht zullen leiden, mensen die de weg en het pad kennen.

Bewustzijn zal stromen van het hart van de ene mens naar het andere, als een steentje in een stille vijver dat liefde en bewustzijn uitstraalt waarbij men elkaar steunt en met elkaar samenwerkt.

De oude wereld ging over scheiden, veroveren en verdelen, en deze energie zal langzaam maar zeker oplossen en de nieuwe wereld zal gaan plaatsvinden, een wereld die jullie je op het moment niet kunnen voorstellen. Maar deze wereld vol liefde zal hoe dan ook komen, want dit is jullie essentie, jullie essentie is liefde en jullie zijn wezens van liefde, licht en vibraties.

Langzaam maar zeker zal jullie menselijk lichaam zijn vibratie gaan veranderen en zullen jullie de negatieve energieën gaan afschudden zodat er alleen liefde achterblijft. Jullie zullen heel en compleet worden en Christusbewust, een vierdimensionaal wezen en verwacht maar dat er nog andere opwaarderingen van energie gaan komen.

Een wereld van jullie dromen en één ding is zeker: jullie zullen nooit meer dezelfde zijn. Het leven zal zacht worden, en vriendelijk en liefhebbend en jullie zullen allemaal machtig worden, liefhebbend en zonder angst.

Jullie zullen totaal zonder angst zijn en zonder angst zullen jullie een maatschappij scheppendie gebaseerd is op liefde, bijna utopisch. Het zal een ander soort wereld zijn en ieder mens zal stap voor stap verder gaan, al naar gelang zijn bewustzijn en zijn eigen problemen.

Wordt vervolgd