Kryon: Elk mens is hier met een reden. 2.

Kryon: Elk mens is hier met een reden. 2.

Marina da Gama, Kaapstad
David Brown / 7 November 2006 :
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Lieve mensen, jullie zijn de gelukkigen want vanavond zullen jullie dit kind helen en deze innerlijke terreur vrijlaten uit jullie energie, uit jullie aura, uit jullie psyche en het laten gaan zodat jullie een andere waarheid binnen kunnen stappen, een andere realiteit; een realiteit die maar weinig mensen op deze planeet ooit hebben gedeeld en ooit hebben bereikt.

Laat jezelf steeds zachter en steeds vriendelijker worden en steeds liefhebbender. Voel jezelf in je stoel, voel Spirit die je vasthoudt, je streelt. Wees een met Spirit en laat jezelf in Spirit smelten, in die steun.

Want Spirit is vanavond zowel mannelijk als vrouwelijk. Laat jezelf wegzakken en voel je gesteund door deze mannelijke en vrouwelijke energie die op dit moment de energie van EENHEID is. Jullie kunnen alleen zijn maar jullie zijn tegelijkertijd EEN!Jullie zijn in jullie waarheid.  Achter de grenzen van deze zaal is alles vrouwelijk; een grootse, vrouwelijke maan houdt jullie in dit proces en houdt jullie rustig en veilig en gezond. Laat de liefde zachtjes stromen en je verbinden met je partners en alle anderen in de zaal en weet dat jullie allemaal hetzelfde zijn, jullie zijn hier allemaal om lief te hebben en geliefd te worden, om de eenheid van liefde te ervaren, om de pracht van de waarheid en van  krachtige communicatie te ervaren en om als mens uit te breiden naar je geschenken en je authenticiteit die deze geschenken meebrengt. Alleen wanneer jullie echt in je authentieke zelf zijn kunnen jullie de geschenken voortbrengen die jullie naar de Aarde moeten brengen, en dit zijn er veel en zij zijn gevarieerd.

Lieve mensen, jullie hoeven niet gek te worden om hen te brengen – jullie dienen verliefd te worden! Jullie maatschappij vereist een gebrek aan gezond verstand. Spirit verlangt dat jullie liefde en waarheid naar dit aardse ruimteschip brengen. Jullie hebben allen Liefde en Waarheid in je.

Ga diep in jezelf en voel de liefde, voel de waarheid, voel je eenheid, voel deze nieuwe wereld die jullie staat te wenken.

Jullie kwamen allemaal met een droom van een nieuwe wereld, een nieuwe staat van zijn en een nieuwe manier van leven, een eenheid, een thuishoren en een samenzijn – net als alle druppels water die in de oceaan vallen. De mensheid heeft een bewustzijn: dit bewustzijn gaat vanavond veranderen!

Er zijn er gewoon een paar nodig die de leiding nemen om een nieuwe wereld binnen te gaan en de rest moet dan zeker volgen. Er staat een nieuwe wereld te wachten, een wereld die binnen en buiten jullie is en als jullie die wereld binnenin je binnengaan zullen jullie de nieuwe wereld scheppen aan de buitenkant.

De bovenste drie chakra’s zijn de plaats van je vader. Laat de liefde naar je vader stromen en laat heling plaatsvinden.

Breng de energie van de vader naar je bewustzijn – krachtige, warme, liefhebbende, dragende vaderenergie, in je lichaam.

Laat de energie van je vader, degene waar elke vrouw graag bij zou willen zijn en zich veilig zou voelen, met name de veerkrachtige moeder die zoveel tijd met hem doorbrengt, laat deze energie het omzetten naar iets waar  iemand echt, echt graag bij zou willen zijn.

Laat dit gewoon gebeuren met de kracht van intentie. Jullie kunnen niet gelukkig zijn als je moeder niet van je vader houdt of je vader niet van je moeder. Laat de energie van totaal geliefd zijn je vaders energie binnengaan en doe het zo dat je innerlijke moeder werkelijk bij deze innerlijke vader wil zijn. Doe nu hetzelfde bij je innerlijke moeder die in je lagere drie chakra’s is. Maak haar tot de moeder waar je altijd van gedroomd hebt – de vrouw waar zij altijd van droomde te zijn. Breng die werkelijk, werkelijk liefhebbende energie naar je innerlijke moeder.

Laat vrij wat nodig is. Als jullie iets laten gaan komt er altijd, altijd, altijd iets beters. Laat deze twee energieën samensmelten, deze innerlijke moeder en vader. Laat het innerlijk kind in je hartcentrum deze samensmelting ervaren, deze liefde, deze verbinding.

Lieve mensen, vanavond worden jullie werkelijk gedragen door Spirit en de extase van het menselijk leven begint terug te komen. Waar jullie lichaam het nodig heeft om iets vrij te laten om deze energie vast te houden, geef dan toestemming voor deze vrijlating en laat het gewoon gebeuren.

Lieve mensen, dit is het volgende niveau van het menselijk bewustzijn. Wat jullie nu ervaren is het volgende niveau; dit is wat er voor jullie ligt; dit is wat jullie gaan krijgen.

Als kleine kinderen droomden jullie er allemaal van dat je vader en moeder zo waren.

Om het kind in jullie droom nu zijn ware zelf te laten worden, laat het innerlijk kind dat zo bang is en zo verdeeld de warmte voelen, de zachtheid, de vriendelijkheid die jullie nu ervaren. Als jullie innerlijk kind deze energie ervaart zal het automatisch gaan helen en zich veilig en zeker voelen. Als jullie je veilig en zeker voelen gaan jullie een veilige en zekere wereld voor jezelf scheppen en veiligheid en zekerheid zijn de funderingsstenen van jullie levens. Een klein kind heeft zijn moeder en vader nodig om van elkaar te houden om zich zeker en veilig te voelen.

Laat deze vriendelijke liefde in je lichaam stromen. Blijf je uitbreiden en bewaar  dit bewustzijn met je hartopening steeds wijder en wijder. Laat de liefde stromen en blijf dit bewustzijn in je hart bewaren terwijl je hart zich opent en laat je hart zich verbinden met iedereen in de zaal. Laat dit bewustzijn door je voeten stromen en anker deze energie en dit bewustzijn.

Dit is een jaar van grote spirituele groei geweest en als jullie Spirit in jezelf laten groeien zal jullie materiële wereld compleet beginnen te veranderen: jullie energie is solide en volledig.

Er zijn vele dingen die jullie met je leven kunnen doen als jullie je zo voelen. Jullie droom zou de droom moeten zijn die jullie leven. Laat je droom waar worden en neem de stappen om dit te doen. Er is maar een wereld en jullie zijn jullie wereld. In deze zaal, nu vanavond, zijn jullie grote tovenaars, niet alleen in dit leven, maar ook in afgelopen levens. Nogmaals, in dit leven hebben jullie moeilijke omstandigheden doorstaan – jullie liepen in het duister en nu wandelen jullie in het licht.

Dit licht is voor altijd bij jullie. Jullie zullen het licht nooit vergeten want jullie zijn het licht, jullie zijn de kracht, jullie zijn de glorie en jullie kunnen scheppen wat jullie maar willen.

Laat deze energie van Vader Hemel en Moeder Aarde dus steeds dieper en dieper stromen, deze nieuwe wijsheid, deze nieuwe energie, deze nieuwe staat van zijn.

Lieve mensen, wij willen jullie eren en feliciteren. Jullie zijn vanavond allemaal in een verbazingwekkende waarheid gestapt. Jullie hebben een prachtige nieuwe energie naar de Aarde gebracht. Jullie gidsen zitten aan jullie voeten. Jullie hebben in feite een groot publiek samen met Spirit gehad en zij eren jullie allemaal en hebben diep respect voor jullie en voor het werk dat jullie hebben gedaan op dit aardse ruimteschip.

Het ga jullie goed, God zegene jullie en zorg goed voor jezelf, want Kryon gaat nu weg. Dank jullie wel.