14. Heel en Compleet

14. Heel en Compleet

David Brown / Geplaatst: 12 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om Heel en Compleet te worden betekent in de Kryon-leringen dat alle zaken zijn opgelost en afgewerkt en dat alle energieën die verdwenen waren (door een of andere vorm van trauma in dit leven of in andere levens) weer zijn teruggekeerd.

Als jullie in andere levens slecht zijn geweest, of zelfs in dit leven, dienen de mensen waartegen je slecht hebt gedragen, jou te vergeven wat je hen hebt aangedaan en jij op jouw beurt degenen die jou iets hebben aangedaan dient te vergeven.

Dit betekent dan dat jouw problemen van/met jouw voorouders, je overgrootouders, je grootouders en je ouders volledig opgelost zijn.

Het betekent dat de energieën stromen vanuit de vier hoofdrichtingen en dat deze geen verwondingen met zich meebrengen. De geheiligde energieën van de Koning en de Koningin, de Magiër en de Tovenares en uiteindelijk, vanuit de meest vrouwelijke richting; de energieën van de mannelijke en de vrouwelijke geliefden.

Deze energieën stromen als heilige energieën.

Als jullie Heel en Compleet zijn, zijn jullie volledig verbonden met het Universum; jullie innerlijke vader wordt de Zonnegod en jullie innerlijke moeder wordt de godin Gaia.

En alle andere verschillende aspecten van jullie familiesamenstelling worden de verschillende energieën van de overige planeten. Alle invloeden van de planeten zijn compleet neutraal en totaal op liefde gebaseerd. Daarom scheppen de planeten niet langer wat voor soort spanning dan ook.

Built andhostedby Foresight