Kryon: Het helen van de militaire energieën in onze familie. 1

Kryon: Het helen van de militaire energieën in onze familie. 1

 David Brown /13 juni  2012 : San Pedro, Costa Rica
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Alweer is het heerlijk om vanavond bij jullie te zijn en alweer hangt er veel liefde en veel verandering in de lucht en die verandering gaat steeds sneller komen nu jullie naar het einde van 2012 gaan.

Degenen die op deze Aarde veel macht hebben zullen die macht en hun controle gaan verliezen. Voor degenen van jullie die veel innerlijk werk hebben gedaan, jullie zullen de voordelen gaan zien van je innerlijk werk; jullie levens zullen gaan veranderen, nog sneller dan tevoren en jullie dromen zullen bewaarheid gaan worden. Er zal een stroom van energie komen die jullie zal meenemen naar een nieuwe wereld.

Jullie worden volledig gesteund door het Universum door de geestenwereld. De liefde waarover jullie altijd droomden wordt voor jullie toegankelijk en vele dingen waarvan jullie dachten dat jullie hen nooit zouden bereiken, zullen gaan gebeuren. Aan de andere kant is wat jullie belangrijk vonden niet langer belangrijk. Jullie zullen de zachtheid in je lichaam voelen, de tevredenheid en het zal jullie liefde laten voelen. Als jullie eenmaal liefde in je hart en je eigen lichaam voelen zal deze wereld een heerlijke plaats worden om in te zijn.

Er is veel geweld en woede in de wereld. Als wij naar het Midden Oosten kijken kunnen wij zien dat daar veranderingen komen. Het Westen heeft veel macht over het Midden Oosten maar die macht zal verbleken. De Moslims van deze wereld zullen hun eigen macht gaan hebben en hun eigen welvaart en zij zullen zich los gaan maken van de Westerse wereld. Dit losmaken hoeft niet zo gewelddadig als altijd te zijn als iemand vasthoudt aan iets dat niet van hem is.

Alles staat in de sterren geschreven en de slechte God vindt dit niet leuk. De slechte God wil alles op de planeet onder controle hebben. De energie van de slechte God begint op te lossen en jullie beginnen je steeds meer te verbinden met de liefhebbende God van het Universum. De materiële wereld zal zachtjes gaan oplossen en minder invloed op onze levens hebben. Er komt een nieuwe wereld, lieve mensen. Wij hebben jullie – via David – al vijftien jaar over verteld en deze wereld is vol liefde. Een wereld waarin jullie je realiteit scheppen door liefde en hoe meer innerlijk werk jullie hebben gedaan, hoe makkelijker alles zal worden.

Jullie worden allemaal gesteund om de negatieve energieën die jullie bij je dragen, los te laten. Sommigen van jullie zullen dit makkelijk vinden, anderen moeilijk. Degenen die het moeilijk vinden: jullie vormen twee groepen. De ene groep zal nooit deze channellings horen; zij hebben geen interesse in de nieuwe wereld en weten niet dat de nieuwe wereld er zal komen. Zij slapen bijna en het is aan het Universum om hen te wekken en langzaam maar zeker zullen zij ontwaken.

Het zal voor hen veel te laat zijn om enige echte invloed te hebben op de bestemming van Moeder Aarde; deze groep mensen wordt de nieuwe wereldorde genoemd. De andere groep zijn degenen zoals jullie die aan jezelf werken. Jullie gaan vooruit naar de nieuwe wereld en jullie vragen je constant af wanneer dit allemaal voorbij zal zijn.Jullie zijn allemaal verbonden met het Universum en met de steun. De spiritgidsen zijn de hele weg bij jullie. Zij dragen jullie, steunen jullie en hebben jullie lief.

De spiritgidsen zitten aan jullie voeten. Zij houden jullie in een liefhebbende ruimte en zij worden steeds meer beschikbaar voor jullie.Zij zullen bijna fysiek voor jullie worden als de tijd verstrijkt en jullie in staat zijn om hun begeleiding te vertrouwen. Zij zullen jullie dragen en de juiste richting wijzen.Alles is precies zoals het bedoeld is. De eindtijden komen eraan en in elk einde zit ook weer een nieuw begin. Er zal een zachte stroom van transitie naar dit nieuwe begin zijn. Vele spirituele geschenken zullen aan jullie worden afgeleverd en jullie doel op Aarde zal worden onthuld; jullie zullen de moed hebben om je doelen te gaan bereiken en een leven vol liefde te leven. De nieuwe wereld is heel anders dan de oude wereld.

In de nieuwe wereld zullen jullie geliefd zijn door bewuste mensen; jullie leiders zullen van jullie houden, zij zullen niet over jullie heersen. Zij zullen jullie liefhebben en jullie leiden, zij zullen jullie dragen en steunen en jullie de waarheid leren over wie jullie werkelijk zijn. In de laatste tweeduizend jaar zijn jullie op een reis geweest in het spel van wie jullie echt zijn.

Jullie zijn allemaal magische wezens in dit Universum die je weg zijn kwijtgeraakt; jullie waren ver verwijderd van de Grote Geest.

Nu komen jullie steeds dichter en dichter in de verlichting met de Grote Geest. Er komt overal steun vandaan; als jullie je zorgen maken kijk dan eens naar beneden en wat jullie dachten dat een dik touw was niets anders is dan een lijn die op de vloer is getrokken.Jullie worden allemaal in veiligheid en zekerheid gehouden en jullie worden omhuld door liefde.

Sluit je ogen en ga naar binnen en voel de liefde die er in de zaal is. Voel je spiritgidsen die in ontzag en eer aan jullie voeten zitten voor de reis die jullie hebben gemaakt. Een of twee van hen maken nu grapjes omdat zij een beetje jaloers zijn want wat er op Aarde gebeurt kan vanuit de geestenwereld al gezien worden.

De nieuwe wereld en de nieuwe realiteit zijn er al bijna. Dit is een wereld vol licht en energie vibraties. Jullie zijn misleid om te denken dat het iets anders is. Dit is een school, de hele planeet is een school.

Wordt vervolgd