Kryon: Het helen van de militaire energieën in onze familie. 2

Kryon: Het helen van de militaire energieën in onze familie. 2

David Brown 13 jun1 2012 : San Pedro, Costa Rica
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Deze les ging helemaal over oorlog en deze cyclus komt aan het eind van 2012 aan een einde. Achter elk probleem op de planeet Aarde van oorlog; niet alleen op wereldbasis maar ook op persoonlijk niveau. Oorlog neemt jullie mee naar een zeer lage vibratie van oorlog. Oorlog is laag bewustzijn, stelen, doden en nemen.

Degenen die goed zijn in oorlog kunnen denken dat het voor hen werkt, maar het werkt voor niemand. De Aarde is gevallen in een diepe sluimering, in diep, diep onbewustzijn en generatie na generatie is hiermee aangestoken.

De meeste inheemse mensen van de wereld bestaan niet meer. Tientallen miljoenen inheemse mensen die verbonden waren met het Goddelijke zijn weggevaagd van het aangezicht van de Aarde en dit is inclusief de Europeanen, de inheemse Europeanen.

Wat de Aarde nu beheerst is het pure mannelijke, gesymboliseerd door de obelisk, waarin geen liefde is; pure mannelijkheid en geen liefde. Zoals jullie je herinneren zeiden wij eerder in deze channelling: als je je geliefd voelt is jouw wereld perfect! Als liefde eenmaal door je lichaam stroomt is alles in orde. Er is geen liefde in oorlog, er is geen liefde in het miltairisme. Het is gewoon een laag bewuste regering. Regeren betekent controle over de geest. Deze energie zal in de nieuwe wereld ook oplossen en deze mannen, deze mensen, zullen een eervolle plaats moeten zoeken. Er is in de wereld plaats voor iedereen die bewust is geworden.

Als jullie je ogen dicht hebben, laat de gevoelens in je lichaam komen en nogmaals, geef elke militaire energie die jullie in je hebben aan Kryon. Als jullie militaire energieën in je lichaam hebben weten jullie hoe je daarmee om moet gaan; op aarde-, nationale- of individuele basis. Hier in Costa Rica is er een begin van oplossen van de militaire energieën en dit gaat met een persoon tegelijk.

Jullie energie, de structuur van jullie energie, zal verhuizen van het Pentagon naar die van de dodecahedron (een “bol”met 12 vlakken, Henk) als jullie je militaire energie loslaten. Het is als het verhaal van Gullivers Reizen waarin Gulliver wordt vastgebonden door kleine mensjes, maar langzaam maar zeker snijden jullie deze touwtjes door en als jullie bewustzijn stroomt zullen jullie rechtop staan in de wereld, trots en liefhebbend.

Kijk dus naar je lichaam en observeer je gevoelens; veel van jullie zullen angstig zijn om deze energieën los te laten omdat dit je leven lang jullie manier is geweest.

Laat deze energieën los want er is een andere manier, een andere maner om je leven te leven; er is een liefhebbende manier om relaties te hebben. Laat de angst om zonder militaire energieën te zijn ook in je lichaam komen…… laat de gevoelens komen en laat de gevoelens gaan…..

Wat militaire energie betekent? Als wij een analogie gebruiken: het zou zijn als het stoppen van een schuurpasta in de olie van je auto. Als jullie deze energieën loslaten zullen jullie je lichter gaan voelen als jullie je losmaken van deze realiteit en zullen jullie het makkelijker vinden om andere negatieve emoties los te laten.

Militaire energieën zijn de kern van al jullie problemen. Laat de gevoelens in je lichaam komen en  laat hen weer gaan….. stel je voor dat de prachtige planeet onder je is, Moeder Aarde, en in Moeder Aarde is er een roze hart….. laat al je familieleden naar dit roze hart gaan….. je moeder, je vader, je grootouders en overgrootouders…… broers en zusters, ooms en tantes…… neven en nichten….. laat hen allemaal naar deze roze energie gaan….. schoongemaakt en gereinigd worden en laat deze militaire energieën oplossen en verdwijnen…… heel alle beschadigingen die het militairisme heeft veroorzaakt bij je familie….. laat de gevoelens in je lichaam komen……. laat hen komen en laat hen gaan…… als deze energieën gaan oplossen zal de nieuwe wereld naar jullie toekomen.

Dit is de oorzaak van alle negatieve energieën op deze planeet. Deze energieën hebben niets te maken met de goede God, zij horen helemaal en eenvoudig bij de slechte God. Er bestaat niet zoiets als: Voorwaarts, Christensoldaten. Christus had een puur hart en als jullie tot het bewustzijn van Christus komen zullen jullie alleen liefde kennen.

Jullie zullen in staat zijn om tussen degenen te lopen die dit niet met liefde en begrip zullen begrijpen, omdat jullie daar ook zijn geweest, jullie hebben het gedaan en nu begrijpen jullie het. Jullie weten wat wel en niet werkt. De nieuwe wereld komt eraan, lieve mensen, een wereld vol liefde, een wereld waarin jullie vreugde zullen kennen, waarin jullie je echt geliefd zullen voelen, je absoluut veilig voelen en absoluut zeker. Laat de nieuwe wereld komen….. laat al je energieën je steeds hoger brengen. Kryon houdt de militaire energieën vast en zal hen tot nul brengen en zo laten verdwijnen zodat jullie energieën steeds zullen groeien en hoger kunnen gaan zodat jullie de energieën van 2012 kunnen voelen.

Laat je energieën steeds hoger gaan….. ga zo hoog dat jullie gaan voelen dat jullie samen lopen met het Universum….. laat jezelf verbinden met het Universum. Ook al zijn de inheemse mensen niet meer op deze Aarde, hun energieën zijn hier. Jullie allen in de cirkel hadden levens als inheemsen….. jullie kennen het Universum allemaal uit deze levens. De inheemsen van de wereld begrepen de natuur en zij begrepen het Universum. Laat deze levens zich in jullie presenteren en stel je open voor deze kennis en wijsheid. Jullie hadden allemaal deze levens zodat jullie zouden kunnen begrijpen hoe het is.

Ervaar het leven als Europeaan, begrijp hoe de Europeaan in de westers wereld denkt en voelt, hoe zij hun familie en kinderen behandelden, welke God zij aanbaden. Begin nu de reis terug naar de waarheid, terug naar de Heelheid met het Universum….. begin met je wortels stevig verankerd in Moeder Aarde en met je hart verbonden met het Universum.

Laat je energieën hoger en hoger gaan ….. word de persoon die je zult zijn op 21 december 2012; laat gaan wat nodig is om deze energie te handhaven, om deze energie vast te houden.

De nieuwe wereld komt eraan, lieve mensen, en jullie zullen de ruimte vasthouden voor de komende nieuwe energieën. Laat je hart nog verder opengaan dan het al is en laat je hart zich verbinden met Moeder Aarde en met het hart van de Grote Centrale zon….. weet dat jullie allemaal wezens van licht zijn, van liefde en van een hoge vibratie….. laat je hart zich openen voor de Ouden uit het verleden die dit aardse ruimteschip begrepen, die het Universum kenden….. laat de gevoelens komen en weer gaan….. zij wisten hoe zij de liefde moesten scheppen die zij wilden en zij wisten hoe zij heel en compleet moesten worden. Hun leiders hadden integriteit voor hun volk….. sta een verbinding toe om bij ons te zijn….. zo zal het voelen op de 21e december van 2012…. wees in deze energie, voel deze energie. Als jullie voelen dat jullie er klaar voor zijn kom dan terug naar je normale vibratie.

Het ga jullie goed en God zegene jullie want Kryon gaat nu weg. Dank jullie allemaal.

Copyright © 2011 David Brown