Kryon: Het helen van de psychologische deling. 2

Kryon:
Het helen van de psychologische deling. 2

David Brown: “The Fountain”, Durbanville
8 oktober 2003
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Als mens zijn jullie een microkosmos van de makrokosmos van de hele bevolking van menselijk leven hier op Aarde. Er is gezegd dat jullie allen moeten liefhebben en dienen…..

ALLES is Een….. er zijn hier MEESTERS en Gidsen om te zien wat hier vanavond gebeurt….. niet alleen van dit Universum, maar van Universums nog verder….. om de lessen te zien die de mensheid voortbrengt naar de rest van het leven in deze wereld van Universums….

Laat jullie harten steeds verder opengaan terwijl er een diepe schoonmaak en zuivering plaatsvindt….. de zaal is ook gevuld met geascendeerdemeesters….. degenen die zijn geascendeerd vanaf de planeet Aarde zoals Sai Baba, Saint Germain, Jezus Christus en vele anderen…. laat de energie reinigen en jullie zullen meer solide worden, vrediger en ontspannen op Aarde en als deze heling gedaan is zullen jullie energieën meer gefocust zijn…. zullen jullie in staat zijn om meer en meer te manifesteren van waar jullie werkelijk naar op zoek zijn…. alleen jullie al zullen vanavond de wereld een betere plaats maken voor iedereen….. wat jullie willen, nodig hebben en jullie verlangens zullen steeds minder worden en jullie zullen sterk en krachtig worden….. jullie zaken zullen gaan groeien en bloeien en elke andere heling zal niets zijn vergeleken met wat er vanavond plaatsvond….

Er zullen andere dingen zijn om te helen maar zij zullen altijd van een mindere omvang zijn; welke andere zaken er ook in je leven komen als deze heling werkelijk geïntegreerd is in jullie psychologe en biologie, zij zullen worden verwerkt met relatief gemak – zij zullen worden verwerkt met de wetenschap dat jullie ermee om kunnen gaan, wat er ook op je weg komt en jullie zullen niet langer paniek en angst voelen. Een deel van deze healing gaat over schuld – als de ouders van een kind niet de behoeften van het kind vervullen wordt het kind boos en angstig. Boosheid en angst zijn gelijk aan schuld. Als een kind ergens behoefte aan heeft en aan de ouders vraagt wat het nodig heeft en daaraan niet wordt voldaan, voelt het kind zich kwaad ten opzichte van zijn ouders – en dan komt de sensatie van schuld. Schuld is een natuurlijk fenomeen maar het is een fenomeen dat mensen klein houdt en en tegenhoudt te zijn wie zij werkelijk zijn.

Om deze wereld een betere plaats te maken dient schuld minder te worden – het begrip tussen ouders en kinderen moet helderder worden. De meeste ouders van dit type kind gingen door dezelfde zaken heen met hun ouders; ouders die niet de levensvaardigheden hadden om hun kinderen op te laten groeien door dat hun intenties over het algemeen puur waren. Als jullie deze wond helen is het gepast om je ouders te vergeven; vergeving gaat makkelijker als jullie je in de schoenen van je ouders verplaatsen en door hun ogen kijken en het leven zien en begrijpen vanuit hun zienswijze. Hun zienswijze is niet noodzakelijk correct maar dat is een onderdeel van jullie reis. De meesten van jullie moeten vergeving vragen aan jezelf; jullie zijn het die deze ervaring hebben gekozen en jezelf in deze pijn hebben geplaatst.

In vele gevallen is jezelf vergeven veel moeilijker dan iemand anders vergeven; als het te gemakkelijk zou zijn zou het weinig waarde hebben om het te doen – dan zou er geen groei in de oefening zitten en dat is niet waar de planeet Aarde over gaat. De planeet Aarde gaat over ontwikkelen en groei, over het worden van een speciaal iemand, over het precies realiseren van degene die je bedoeld bent te zijn op deze planeet.

Jullie allen in deze zaal en allen die deze channellings lezen zijn als mens veel groter dan jullie je kunnen voorstellen; jullie zijn allemaal hier om van deze Aarde een betere plaats te maken waar liefde is, vreugde, vrijheid en harmonie. De planetaire uitlijning geeft vanavond aan dat er een einde komt aan de angst rondom positieve affirmatie en emotie; er zal geen angst zijn voor liefde, succes of vreugde etc; deze angsten zullen langzaam in de komende paar maanden vervagen. Het menselijk bewustzijn zal deze angsten een tijdje vasthouden, maar niet voor altijd – als resultaat hiervan zullen jullie zien dat de krantenkoppen op de voorpagina wat zachter van toon zullen worden; zij zullen niet langer agressief negatief zijn en zij zullen langzaamaan gaan omdraaien naar positieve affirmatie.

Het anker voor de duisternis in de planeet Aarde laat langzaam los en daardoor zal het licht makkelijker stromen door jullie aderen en harten.

Liefde voor de mensheid zal weer terugkomen maar ditmaal zal het voor altijd blijven; het zal komen om het bewustzijn omhoog te brengen. Er zijn vele lessen geleerd over het duister, over negatieve energie en leven in de dualiteit; liefde zal een weg vinden – liefde heeft een weg gevonden. Deze planeet gaat veranderen in een veel betere plaats; het mag er niet op lijken maar uit de chaos komt orde – altijd, altijd, altijd…. In je eigen leven, in je eigen chaos kan het erop lijken dat er geen weg vooruit is maar jullie zullen altijd een brug vinden. Jullie kunnen altijd de patronen breken die jullie in de wielen van de tijd rijden als jullie je leven leven van patroon naar patroon.

Deze patronen worden niet alleen doorbroken, zij worden gesloopt en uiteen geslagen – liefde zal altijd een manier vinden.

Kijk nu naar de splitsing in jullie eigen bewustzijn en kijk hoe schoon het eruit ziet; in hoeverre is het er klaar voor om samen te werken, om samengelast of samengenaaid te zijn, en ditmaal permanent – groter, beter, sneller, onbreekbaar.

Jullie zijn allemaal sterk geworden op het spirituele pad en nu is het tijd om je te realiseren en je kracht te (h)erkennen en verder te gaan in de nieuwe wereld, in de nieuwe tijd, een tijd waarin liefde alles verovert, een tijd waarin jullie alleen ware liefde kennen, een tijd waarin er geen begin of einde is.

Terwijl wij spreken is de splitsing geheeld; laat liefde nu door je hart stromen. Als jullie ervoor klaar zijn zie je leven dan eens over vijf jaar; kijk hoe de toekomst eruit ziet. Kom daarna terug naar het gewone waakbewustzijn.

Dit is Kryon die zegt: Het ga jullie goed, God zegene jullie en zorg goed voor jezelf want de hele mensheid groet jullie.

Copyright © 2011 David Brown